Bu sabah çok ağladım

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar bebek tedavisine başladık ilk 3 ay klomen kullanacaktım ilk bu ay kullandım doktor ne dediyse yaptım fakat olmadı 2 günüm geçti ne yalan soyleyim umutlandım bu sabah bi kalktım hastalanmışım oturdum uzun uzun ağladım kimseye de anlatamıyorum evet biliyorum erken daha üzülmek için ole cocuk delisi bi insanda değilim bilmiyorum duygularım karmakarışık çok üzgünüm

Kızlar bebek tedavisine başladık ilk 3 ay klomen kullanacaktım ilk bu ay kullandım doktor ne dediyse yaptım fakat olmadı 2 günüm geçti ne yalan soyleyim umutlandım bu sabah bi kalktım hastalanmışım oturdum uzun uzun ağladım kimseye de anlatamıyorum evet biliyorum erken daha üzülmek için ole cocuk delisi bi insanda değilim bilmiyorum duygularım karmakarışık çok üzgünüm
Bende ilk kez bu ay başladım klomen tedavisine. Daha bat günüme var ama umudum yok çünkü eşim il dışında çalışıyor ve birlikte olma zamanlarımız çok az. Normalde bu haftaiçi olması gerekiyordu ama olamadı. Bende senin gibi çocuk delisi değilim. Ama sırf zamanı geldi diye bir de insan bekledikçe daha çok istiyor sanki. Bakalım inş fazla beklemek durumunda kalmayız.

Uzme kendini olur insallah biran once icini ferah tut

kaç senelik evlisin , yaşın kaç
ne zamandır deniyorsunuz?

İnsan bir şeyi isteyince sanki hayatında tek eksik oymuş gibi davranıyor. Böyle duygusallaşmanın sebebi bu.
Kafanı dağıt. Bu kadar düşünme. Gez toz. Çocuk olunca bir daha bu kadar rahat olamazsın zaten :)

Sen çok düşünüp stres yaptıkça olmaz. Akışına bırak. Hayırlısı de. Tatilde hamile kalan da çoktur bunu da yaz kenara :KK66:

allahın izniyle olur içini ferah tut ve dua et allaha sığın rabbinden iste eminim allah en hayırlısını nasip edecektir sana

Cocuk isteyip de olmamasi insanlari yipratiyor. O yuzden asiri tepkiler veriyor olabilirsiniz. Zor bir durum yasamayan bilemez bunu. Ama tedavinizin ilk kosulu mora ve kendinize iyi bakmaniz bence. Diger asamalar sonra geliyor. Umarim en kisa surede saglikla mutlulukla gelir bebeginiz

Bizde bebek istiyoruz ama daha olmadı
Bende her Regl olduğumda bu ayda bebiş yok diye ağlıyorum
Eşim teselli etmeye çalışıyor ama
Umutsuzluğa kapılıyorum
Bekarken bebek sevmezdim bile
Şimdi istiyorum

Bak arkd
bak arkdşm inan öyle kfaya taktıkça gelesi varsa da gelmiyo.Yani kafayı rahatlatnca oldu benmkide.tabi insan o an öyle düşünemiyo ama senn ve eşinn sağlığı yernde oldğu sürece Rabbm onun zamanını bekletiyodur buna inan ve sadece dua et ve gerçekten Allaha bırak.

Merhaba. Ben de 2 aylik bi tedaviyle hamile kaldim. Ilk ay klomen basladim bende ise yaramadi ikinci ay adet olup femara ictim daha sonra purogen adinda igne vuruldum 4 gun karnimdan yumurtalarim olgunlasinca catlatma ignemi oldum cok sukur simdi 5 haftalik hamileyim. Icini ferah tut bol bol dua et. Herkeste klomen ise yarayacak diye bisey yok tedavi sureci asama asama oluyo. Doktorundan igneli tedavi iste insallah hamile kalirsn

Merhaba. Ben de 2 aylik bi tedaviyle hamile kaldim. Ilk ay klomen basladim bende ise yaramadi ikinci ay adet olup femara ictim daha sonra purogen adinda igne vuruldum 4 gun karnimdan yumurtalarim olgunlasinca catlatma ignemi oldum cok sukur simdi 5 haftalik hamileyim. Icini ferah tut bol bol dua et. Herkeste klomen ise yarayacak diye bisey yok tedavi sureci asama asama oluyo. Doktorundan igneli tedavi iste insallah hamile kalirsn
Ayyy canım tebrik ederim iğneye gerek Yok sen de 4 tane yumurta olmuş sen de dedi anlamdım soramadım da o anda

Back
X