Bu sabah lazer lipo oldum :))

blackcat1411

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
8
2
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar bu sabah saat 10:00 da Dr. Coşkun Levent Taşçı'ya ameliyat oldum. Dün gece hiç uyumadım desem yeridir. Okuduklarımdan ve izlediğim videolar dan olsa gerek :)) en büyük korkum ameliyat sırasında acı hissetmekti. Ama hiç acı hissetmedim. Konuşmaları duydum bana söylediklerini anladım. Ama tuhaf bir şekilde uyku halindeydim. 1 saat 45 dakika kadar sürdü. Sonra odama geçtim. Ama bir türlü uyutmadılar :)) sürekli kontrol haldeler acayip ilgililer doktorum sürekli gelip halimi hatırımı sordu. Gördüğüm enerjisi yüksek insanlardan biri. Karın bel sırt bölgeme lazer lipo yapıldı ayrıca karın bölgemden deri çıkartıldı. Şu an mumya gibiyim :)) hala acı hissetmiyorum. Hastaneden çıkınca hemen bir kahveye gidip bir türk kahvesi içtim ve tabi sigara :) ilaçlarımı alıp eve geldim. Evde tekim pardon kedilerim var. :)) dr övmek için söylemiyorum ama karar verdim gittim görüştüm ve ameliyat oldum. başka hiç bir dr'la görüşmeye gitmedim. İnanılmaz sevecen ilgili ve işinde iyi bir doktor. Bakalım 3 gün sonraki görüntüm nasıl olacak ???

Geçmiş olsun.. Size mini karı germe yapılmış sanırım,karın bölgemden deri çıkarıldı dediğinize göre ..
Siğara kullanmanız iyi degil,vücutta morarma,dikiş yerlerinde kalıcı iz ,koyulaşma ve geç iyileşme olur. Tavsiye etmem,içmemeye çalışın..
Umarım herşey yolunda gider ve istediğiniz sonuca ulaşırsınız

Merhaba.

Aradan 5 aydan fazla zaman geçmiş ama yine de geçmiş olsun. :) Şu anki memnuniyet durumunuzu merak ettim açıkçası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…