Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç rengi nasıl elde edilir ?

suspus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
197
0
46
İstanbul
bayanlar bu sac rengi tam olarak nedir küllülük var ama tonunu tahmin edemedim .

$2.webp

Selam canim bende cok sevdim bu rengi. Kivircik oldugu icin dahada hos duruyor sacta. Bu sac rengi bence rofle. Yani koyu bir renk var roflenin altinda ve rofleler kalin atilmis gibi duruyor. Kullu sari, birazcik mat duruyor. Ama bu rengi boya ile elde edemezsin. Rofle ile olur

Selam canim bende cok sevdim bu rengi. Kivircik oldugu icin dahada hos duruyor sacta. Bu sac rengi bence rofle. Yani koyu bir renk var roflenin altinda ve rofleler kalin atilmis gibi duruyor. Kullu sari, birazcik mat duruyor. Ama bu rengi boya ile elde edemezsin. Rofle ile olur

evet koyu renkle cok uyumlu olmus ayrı bi hava katmış saça, shakiranın kuaförünü bulmak lazım o zaman :52:

Keske bulsakta boyatsak saclarimizi. Gercekten hos bir renk, ama iyi bir kuafore gostetsen bu resimi boyar herhalde Canim

kuaförlerden cok ama cok dilim yandı boyatmam artık anca kendi yapabilecegim renkleri denemeye calısıyorum bilsem ki iyi kesim yapcam onu bıle kendim yaparım :1: . yani rüya bu sacı elde etmem :58:

Back
X