- 27 Haziran 2015
- 12
- 2
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım bi bilsem hangi renkGerçekten çok güzelmiş altın karamel gibi gorunuyor
canım çok sağoll :) ben sonradan öğrendim bu saçın üzerine loreal platifiz toz açıcıyla balyaj yapılmış bu 8.43 ve 8.44 karıştırılıp boyansa üzerine platifiz açıcıyla balyaj yapılsa daha iyi mi olur sence ?Canım isilgun dediği gibi altın karamel bu. Fakat bakırlıkta var bu saçta. Fotograflarda güneş ışığı da yansımış. Kuaförde çalışmıştım oradan biliyorum. Bir kaç numara önericem kuaförünle görüş istersen .
Burada Leoni markasında 8.43 ve 8.44 var. Belirttiğin rengi elde edebilmek için ikisinin karıştırılması gerekir.Saçının koyuluğunu bilemiyorum . Ama saçın koyuluğunu açmak istersen 40 volumde kullanabilirsin.
saçın normal ışıkta ki renkleri canım bunlarCanım isilgun dediği gibi altın karamel bu. Fakat bakırlıkta var bu saçta. Fotograflarda güneş ışığı da yansımış. Kuaförde çalışmıştım oradan biliyorum. Bir kaç numara önericem kuaförünle görüş istersen .
Burada Leoni markasında 8.43 ve 8.44 var. Belirttiğin rengi elde edebilmek için ikisinin karıştırılması gerekir.Saçının koyuluğunu bilemiyorum . Ama saçın koyuluğunu açmak istersen 40 volumde kullanabilirsin.
neden acaba canım ?Önce loreal plafitiz balyaj yapılırsa daha sonrada belirttiğim tonlarda bir reje sürülürse daha sağlıklı olur :)
küllü sarıKızlar çok detaylı biliyorsunuz :) ben sadcee kutu boya alıp ya tutarsa diye boyamasini biliyorum.. Ben de sormuştur her gün bakıyorum da bir birinden yanıt gelmedi, siz biliyor gibisiniz bu resimdeki sarilardan atmak istiyorum aralara sacimda kkızın saçı gibi dibi ile aynı, eskiden gölge yapardım hep sacima bunu da yapabileceğime inaniyorum, ne renk almam gerekir oksidasyon krem.ne olmalı destek olursanız sevinirim belki kendim yapıcam da çünkü, kuaforume güvenemiyorum ve yüksek bir rakam verdi haliyle.
ne kadar yuksek olursa okadar acık olurTeşekürler, küllü sarı oksidasyon kremini yüksek mi tutmaliyim peki o konuda bilginiz var mi ?
Kızlar çok detaylı biliyorsunuz :) ben sadcee kutu boya alıp ya tutarsa diye boyamasini biliyorum.. Ben de sormuştur her gün bakıyorum da bir birinden yanıt gelmedi, siz biliyor gibisiniz bu resimdeki sarilardan atmak istiyorum aralara sacimda kkızın saçı gibi dibi ile aynı, eskiden gölge yapardım hep sacima bunu da yapabileceğime inaniyorum, ne renk almam gerekir oksidasyon krem.ne olmalı destek olursanız sevinirim belki kendim yapıcam da çünkü, kuaforume güvenemiyorum ve yüksek bir rakam verdi haliyle.
ne kadar yuksek olursa okadar acık olur
bence kendı degerındekı oksıdasyonu kullanın kutunun arkasında yazıyodur volm u
saçının zemin rengi boyaysa bu sarıları elde edebilmek için açıcılı boya kullanman gerek.. loreal majiblond a bak istersen..
yok canım normal boya bu, oksidasyonunu da alman lazım ama..En son garnierin açık renk bir boyasını kullânmistim da normalden bile koyuolmuştu ama boyadan boyaya fark edebilir, olabilir..
Şimdi kestirecegim de saclarimi boyalar gider artık, loreal majibolda baktım güzel ama nasıl kullanıcam mi bunu toz şeklinde mi bu ? Bunu beceremeyebilirim