Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç rengi nedir lütfen bakınn

limonvari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
12
2
32
mrb bayanlarr , şu saç renklerine bayıldım bunlar nedir hangi renktir hangi numaradır hangi boyadır nasıl elde edebilirim böyle saçlar lütfen yardımcı olunnn :p

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 146
  • image.jpg
    image.jpg
    137,6 KB · Görüntüleme: 136
  • image.jpg
    image.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 124
Canım isilgun dediği gibi altın karamel bu. Fakat bakırlıkta var bu saçta. Fotograflarda güneş ışığı da yansımış. Kuaförde çalışmıştım oradan biliyorum. Bir kaç numara önericem kuaförünle görüş istersen .
Burada Leoni markasında 8.43 ve 8.44 var. Belirttiğin rengi elde edebilmek için ikisinin karıştırılması gerekir.Saçının koyuluğunu bilemiyorum . Ama saçın koyuluğunu açmak istersen 40 volumde kullanabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım isilgun dediği gibi altın karamel bu. Fakat bakırlıkta var bu saçta. Fotograflarda güneş ışığı da yansımış. Kuaförde çalışmıştım oradan biliyorum. Bir kaç numara önericem kuaförünle görüş istersen .
Burada Leoni markasında 8.43 ve 8.44 var. Belirttiğin rengi elde edebilmek için ikisinin karıştırılması gerekir.Saçının koyuluğunu bilemiyorum . Ama saçın koyuluğunu açmak istersen 40 volumde kullanabilirsin.
canım çok sağoll :) ben sonradan öğrendim bu saçın üzerine loreal platifiz toz açıcıyla balyaj yapılmış bu 8.43 ve 8.44 karıştırılıp boyansa üzerine platifiz açıcıyla balyaj yapılsa daha iyi mi olur sence ?

saçın normal ışıkta ki renkleri canım bunlar

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 124
  • image.jpg
    image.jpg
    118,7 KB · Görüntüleme: 109
Önce loreal plafitiz balyaj yapılırsa daha sonrada belirttiğim tonlarda bir reje sürülürse daha sağlıklı olur :)

Kızlar çok detaylı biliyorsunuz :) ben sadcee kutu boya alıp ya tutarsa diye boyamasini biliyorum.. Ben de sormuştur her gün bakıyorum da bir birinden yanıt gelmedi, siz biliyor gibisiniz bu resimdeki sarilardan atmak istiyorum aralara sacimda kkızın saçı gibi dibi ile aynı, eskiden gölge yapardım hep sacima bunu da yapabileceğime inaniyorum, ne renk almam gerekir oksidasyon krem.ne olmalı destek olursanız sevinirim belki kendim yapıcam da çünkü, kuaforume güvenemiyorum ve yüksek bir rakam verdi haliyle.

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-02-07-41-00-1.png
    Screenshot_2015-07-02-07-41-00-1.png
    687,4 KB · Görüntüleme: 107
altın karamel bazı markalarda güneş sarısı

Kızlar çok detaylı biliyorsunuz :) ben sadcee kutu boya alıp ya tutarsa diye boyamasini biliyorum.. Ben de sormuştur her gün bakıyorum da bir birinden yanıt gelmedi, siz biliyor gibisiniz bu resimdeki sarilardan atmak istiyorum aralara sacimda kkızın saçı gibi dibi ile aynı, eskiden gölge yapardım hep sacima bunu da yapabileceğime inaniyorum, ne renk almam gerekir oksidasyon krem.ne olmalı destek olursanız sevinirim belki kendim yapıcam da çünkü, kuaforume güvenemiyorum ve yüksek bir rakam verdi haliyle.
küllü sarı

Teşekürler, küllü sarı oksidasyon kremini yüksek mi tutmaliyim peki o konuda bilginiz var mi ?

Teşekürler, küllü sarı oksidasyon kremini yüksek mi tutmaliyim peki o konuda bilginiz var mi ?
ne kadar yuksek olursa okadar acık olur
bence kendı degerındekı oksıdasyonu kullanın kutunun arkasında yazıyodur volm u

saçının zemin rengi boyaysa bu sarıları elde edebilmek için açıcılı boya kullanman gerek.. loreal majiblond a bak istersen..

ne kadar yuksek olursa okadar acık olur
bence kendı degerındekı oksıdasyonu kullanın kutunun arkasında yazıyodur volm u

En son garnierin açık renk bir boyasını kullânmistim da normalden bile koyuolmuştu ama boyadan boyaya fark edebilir, olabilir..

saçının zemin rengi boyaysa bu sarıları elde edebilmek için açıcılı boya kullanman gerek.. loreal majiblond a bak istersen..

Şimdi kestirecegim de saclarimi boyalar gider artık, loreal majibolda baktım güzel ama nasıl kullanıcam mi bunu toz şeklinde mi bu ? Bunu beceremeyebilirim :KK14:

En son garnierin açık renk bir boyasını kullânmistim da normalden bile koyuolmuştu ama boyadan boyaya fark edebilir, olabilir..

Şimdi kestirecegim de saclarimi boyalar gider artık, loreal majibolda baktım güzel ama nasıl kullanıcam mi bunu toz şeklinde mi bu ? Bunu beceremeyebilirim :KK14:
yok canım normal boya bu, oksidasyonunu da alman lazım ama..

X