Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamabu saç rengini bilen varmı?
önerdiğin iyi bir hem renk kapatıcı hem de sağlıklı boya markası var mı? benim gerçek saç rengim kestane rengi uçları da hafif tarçın bakırı ayrıca tek cevap yazan sensin ilgin için teşekkürler tatlım
önerdiğin iyi bir hem renk kapatıcı hem de sağlıklı boya markası var mı? benim gerçek saç rengim kestane rengi uçları da hafif tarçın bakırı ayrıca tek cevap yazan sensin ilgin için teşekkürler tatlım
merhaba ben sadece rengi tarif etmeye çalıştım ama piyasadaki tek bir ürün kullanılarak bu rengi elde edemezsiniz ancak kuaförünüzde elde edilecek karışımlarla bu sonuç çıkabilir.
Sevgiler
bence değil, diplerde kızıllık yok pek fazla bildiğin orta kestane ya da bir tık daha sıcak bir ton, uçlarda hafif bir kızıllık var, koyu karamel-tarçın atılmış uçlara ve yer yer boylara, ve bundan daha açık bir ton daha var, büyük ihtimalle krepe atılmış o da, bakır gibi bir ton.