Saç Kesim Şekilleri Bu saç şeklini kestirecem kuaför arıyorum yardım (resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bardakkulpu

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
845
442
323
Kahramanmaraş
Ankarada bu saç şeklini kesebilecek bildiğiniz kuaför var mı?? herşeyiyle aynı bu şekli istiyorum Eki Görüntüle 949286

Eklentiler

• $images.webp
    $images.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 219
Ankarada bu saç şeklini kesebilecek bildiğiniz kuaför var mı?? herşeyiyle aynı bu şekli istiyorum Eki Görüntüle 949286

model çok hoş ama ben ankarada şu ana kadar böyle resim göstererek birebir aynısını kesebilen bir kuaför bulamadım üstelik sonuçlar her zaman fotoğrafla hiç alakası olmayan kuaförün kendi zevkine pardon zevksizliğine!!! göre kesilmiş saçlar oluyor.... eğer ankarada iyi kesim yapabilen bir kuaför bulursanız haberimiz olsun.

bu saç normal katlı kahküllü saç, şekil verilmiş sadece.öyle aman aman bir kuaföre ihtiyaç yok bence,ama cemili tavsiye ederim.

valla bu haber çok mutlu eti beni :)) cemil derken hangi kuaför ??

PARİSLİ CEMİL
ankara da ankamall,optimum,panora,armada,nata vega alışveriş merkezlerinde bir de birkaç otelde var şubeleri.ben yıllardır cemile giderim gayet de memnunum.fotoğraf götürün,muhakkak yardımcı olurlar.en azından bir çok yere göre profesyoneller ve sizi iyi dinliyorlar...

Parisli Cemil denilen yerin nata Vega Mağazası'nı asla tavsiye etmem kaşımı alan kadın gözümü çıkarıyordu az Kalsın tek kaşımı Alıp Bıraktı ve Parasını tam Aldı zehir zıkkım olsun etik dışı bir yer

Back
X