Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saça ne yapılabilir??

Cokmutsuzumcok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
903
238
53
27
Merhaba eylül ayında kuaföre gittim saçımda zaten sarı renk bir ombre vardı biraz da kuaförün etkisiyle daha da açık bir sarı yaptı sacimi ama bence şu an saçım berbat durumda bu saça ne yapılır bilgisi olan yazabilir mi tamamen boyamayı düşünmüyorum cila ile koyulaşır mı yada gölge ile kurtulur mu ??

Temel sorun saç diplerim ile uçları arasında aşırı ton farkı var saçım akmış gibi yani bir renk gecişi yok o doğal renk geçişini istiyorum

Son düzenleme:
komple sarı saç yakışmaz mı size? ben öyle cila vs gibi uygulamalara güvenmiyorum ve hiç sağlıklı da bulmuyorum bence saçlarınızın daha kötü olma ihtimali var.

aklıma sadece komple boyatabileceğiniz geldi. çünkü çok kötü ve çiğ bir sarı gibi durmuyor benim kendi saçlarım da bu renk.

komple sarı saç yakışmaz mı size? ben öyle cila vs gibi uygulamalara güvenmiyorum ve hiç sağlıklı da bulmuyorum bence saçlarınızın daha kötü olma ihtimali var.

aklıma sadece komple boyatabileceğiniz geldi. çünkü çok kötü ve çiğ bir sarı gibi durmuyor benim kendi saçlarım da bu renk.

Çok kötü bi renk değil diplerimle uçlar arasında fark var.Tamamen boyamayı dusunmuyorum

Bence saçlarınız çok güzel ama sizi aşırı rahatsız ettiyse Sadec e dip boyayı biraz daha fazla yapıp koyu yerleri biraz daha kırın derim diğer tarafa işlem yatırırsanız saçlarınız mahvolabilr hemde ama zaten darısı guzel

Bence saçlarınız çok güzel ama sizi aşırı rahatsız ettiyse Sadec e dip boyayı biraz daha fazla yapıp koyu yerleri biraz daha kırın derim diğer tarafa işlem yatırırsanız saçlarınız mahvolabilr hemde ama zaten darısı guzel

Sac diplerimde boya yok ki...:( gölge yaptırsam olur mu yada cila

Saçlarınız sağlıklı duruyor masaAllah.. Evet, ton farki fazla, açık kumral saça platin sarı olursa seviyorum ben ombreyi, diğer renkleri yakistirmiyorum birbirine..
Tek renk yapsaniz daha iyi olabilir.. Pek anlamam boya işlem sirasindan ama dipler acilabilir baska bi alternatif olarak da..

Saçlarınız sağlıklı duruyor masaAllah.. Evet, ton farki fazla, açık kumral saça platin sarı olursa seviyorum ben ombreyi, diğer renkleri yakistirmiyorum..
Tek renk yapsaniz daha iyi olabilir.. Pek anlamam boya işlem sirasindan ama dipler acilabilir baska bi alternatif olarak da..

Hmm...dip boyası ile uğraşmamak için dipten boyamıyorum zaten..yasim daha 19 bu yaştan da dipten boya istemiyorum ama çok da bi alternatifim yok galiba

Hmm...dip boyası ile uğraşmamak için dipten boyamıyorum zaten..yasim daha 19 bu yaştan da dipten boya istemiyorum ama çok da bi alternatifim yok galiba
19 yasindaysaniz tek renk cok daha hoş durur gibi geldi bana.. Genc kizlara boyayi cok yakistirmiyorum şahsen, dogallik candır : )
Kendi rengine boyatabilirsiniz komple..

Bence bi süre böyle kullan çok kötü durmuyo, geçiş çok keskin olmuş, bi zaman sonra kuaföre gidip geçişi yumuşatıp rengide diplere uygun bi açıklık ile doğal bi ombre yakalamış olursun, hem saçlarında daha az zarar almış olur

Ok peki o gecişi nasıl yumuşatacak hangi islemle

Back
X