bu saçları ne yapsam :/her hangç

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
Merhaba ablalarım benim saçlarım dalgalı ve gür ayrıca kalın telli.
Ama dalgaları şekilsiz iri ve kötü duruyor.kesimim de karşı saçımın boyu orta.ne yapmak lazım saçım çok şekilsiz her hangi bi krem yağ spreu vb. Kullanabileceğim ürün var mı düzleştiricim var Ona da zaman ayıramamki sürekli ayrıca çok yıpratıyor saçı ve benim seçim kolay şekil almıyor uçları dalgalı kalıyor komik duruyor.
Ne yapmalıyım sizce dağınık bakımsız saçlarım var sadece saç kremi kullanıyorum.

BAŞLIKTA HATA OLMUŞ KUSURA BAKMAYIN

Zaten dalgalıymış canım perma yaptır rahat edersın . Kullanışlı olur :))

Teşekkürler ama yaşım küçük biraz sadece bakımlı görünsün biraz şekillensin diye yağ maske sprey tarzı öneriler arıyordum.ayrıca annem düz saça perma yaptı bayağı kıvırcık gibi oldu.
Bende öyle kötü gözüküyor kabarıyor ya düzleştirici şampuan gibi şeyler kullanıcam ya da su dalgası gibi hafif dalgalandıran bi ürün.tabi varsa

Kopuk al o zaman ıslak saca uygula elıne sık öyle rahat edersın :))

Serum yada bakım yağları var,onlardan edinip,uclarına sürebilirsiniz nemliyken sacınız. Kabarmasını önler,yatıştırır. Benim saclarımda zor şekil alıyor,kullanıyorum urban care'in ekledigim resimdeki siyah olan yağını,memnunum

Bence dalgali yasina(belliki küçük) daha çok uyar. Duzlestirmeye falan calisma serunlarla vs. Bence tam tersi dalgalarini belli edecek daha guzel dalgalar elde edebileceğin deniz tuzlu spreyleri dene, eminimki memnun kalirsin:)

Bence dalgali yasina(belliki küçük) daha çok uyar. Duzlestirmeye falan calisma serunlarla vs. Bence tam tersi dalgalarini belli edecek daha guzel dalgalar elde edebileceğin deniz tuzlu spreyleri dene, eminimki memnun kalirsin:)

Çook teşekkürler :)
Peki nerden alabilirim böyle şeylerle fazla alakam yok ve uygun fiyatlı olsun

İki marka önerebilirim. Gun boyu kalicilik istiyorsan Toni and Guy . Fakat fiyatlari sana uygun gelirmi bilmem. Birde Watsons Style Expertise - Deniz Tuzu Etkili Saç Spreyi ni öneririm. Uygun fiyatlidir.

Ben banyodan çıkınca saçlarım bonus gibi oluyor
Ne yaptımsa çare olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…