- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.749
- 683
keşke bu üslupla yazmasaydınız... evet sinirlenmekte haklısınız bence de ama, bu şekilde haklılığınıza gölge düştü gibi oldu biraz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke bu üslupla yazmasaydınız... evet sinirlenmekte haklısınız bence de ama, bu şekilde haklılığınıza gölge düştü gibi oldu biraz![]()
bence kesinlikle haklısınız zaten, ona lafım yok. siz nezaketinizi bozmasaydınız über süper muhteşem olurdu sadeceOtrera arkadaşım, şurada sakin sakin fikir alışverişi yapıyoruz, beğendiğimiz kadar beğenmediğimiz fikirler de oluyor değil mi? Beğenmemişimdir ve bununla ilgili hiçbir üye kimseye hesap so-ra-maz! Bitti.
Biz bir şekilde ses çıkarmazsak, beğenmeme seçeneği bir seçenek olmaktan çıkacak. Kimin ne hakkı var böyle bir özgürlüğü engellemeye? Bu şekilde kimse kimseye hesap soramaz. O buton oraya süs diye konmamış.bence kesinlikle haklısınız zaten, ona lafım yok. siz nezaketinizi bozmasaydınız über süper muhteşem olurdu sadece
hoş nazik olmak zorunda da değilsiniz,haklısınız. kusura bakmayın dikte ediyor gibi olmuşum :)![]()
Aslında bir şey yaptığım ya da yapacağım yok,sabah saçma bir şekilde kendimi sorguladım.Burada o şahıs ile ilgili aklıma gelen hakaretleri saymayacagim siz anlayın,o kadar ki nefret ediyorum.Duygu bozukluğu idi geçti,şu an zaten ne salağım diyorum.İnsallah dava bir an once sonuclanir ve sen de kendini cok hirpalanmadan toparlarsin. Yasadiklarina karsilik yaptiklarin, kendine olan saygini da kaybettigini gosteriyor. İlk once kendine saygini geri kazanBen de benzer haleti ruhiyeler icindeyim, cikmazlara girip girip kayboluyorum ama bunun cozumu, bu zamana kadar olamadik belki ama.., guclu durup once kendimize saygi duyup bu duygularla savasmak. Gerisi elbette gelecek
Sabirli ol, kendine soz gecir
![]()
Bunu yazan siz misiniznur hanım üyeler yorumları beğenmek ve beğenmemekte özgür değil mi ? hesap sormak hem de böyle hakaretvari bir şekilde yapmak,sizce de yanlış olmadı mı?![]()
Ben hakaret etmedim, münakaşanın nedeni de beğenmedim meselesi değildi.Bunu yazan siz misinizdaha dün bir üyeyle birbirinize girdiniz... Tavsiyeleri kendinize uygulasanız daha hoş olacak
![]()
Tedavi.Katipcigim şu an ben de senin gibi düşünüyorumama yok anlıyorum şeytan vesvesi idi geçti valla bak
Bu arada o şahıs ile ilgili tek olumlu duygu dusunce değişimi yok aslaaa ,sadece kendini suçlama eğilimi oldu ama kısa sürdü neyseki![]()