Bu saçma duygusallık normal mi ?

Evlilikte sevgi saygı inşaa ettiğiniz ailenin temel taşlarıdır. Böyle davranıyorsa ne sevgisi var ne saygısı bikere sevse gerçekten ayrılma noktasına gelseniz bile kötülük yapmaz ya. Birak onu vicdanlı olan hickimse yapmaz boyle bsey. Çamura yatmaya baslamis. Davada aCmissiniz yüz göz olmadan istediğiniz olur inşallah. Bazen mantık duygulardan once gelmeli
Aynen.Benimle evlenirken bile nefret ederek evlendiğini düşünüyorum artık,aksi takdirde bir insan çocuğunun annesine karşı bu kadar insanlıktan çıkamaz.Gecici bir akıl tutulması bugünkü durum ve etkisi azalıyor giderek

Bacım bu adam seni işinden etmeye çalışıyordu ya hani? Evladının rızkına el uzattı diye epey saydırmıştık.
Şimdi şu herif için mi duygusallaştın? Etme gözünü seveyim. Değecek herifler için duygusallaş artık bence. :KK53:

Son düzenleme:
Bize yükledikleri suçluluk psikolojisi çok kuvvetliymis.Bunlar hep şeytanın akıl oyunları.iki saniye durup düşünmeyi bile hak etmiyorlar halbuki..
Evinin oradan geçmeyin asla,sizi çok iyi anlıyorum.Aile evindeki ortam kötüymüş çalışmıyor musunuz çalışıp ayrı eve çıkma imkanınız olmaz mi
Çalışıyorum çok şükür. Ama maalesef benim ailem öyle bir şeyi kabul etmiyorlar. Suçluluk mu ne bilmiyorum. Sadece artık bu duyguları atmak istiyorum üzerimden. Evinin önünden mecburen aylar sonra ilk kez geçtim. Elimden geldiği kadar onu hatırlatacak şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. Umarım her şeyi unutturacak günler yaşarız bundan sonra…

Bacım bu adam seni işinden etmeye çalışıyordu ya hani? Evladının rızkına el uzattı diye epey saydırmıştık.
Şimdi şu herif için mi duygusallaştın. Etme gözünü seveyim. Değecek herifler için duygusallaş artık bence. :KK53:
O mikroptan nefret ediyorum ama nedense kendimde kusur arayacağım tuttu,bugün hiç normal uyanmadım yemin ederim 🤦🏻‍♀️

Çalışıyorum çok şükür. Ama maalesef benim ailem öyle bir şeyi kabul etmiyorlar. Suçluluk mu ne bilmiyorum. Sadece artık bu duyguları atmak istiyorum üzerimden. Evinin önünden mecburen aylar sonra ilk kez geçtim. Elimden geldiği kadar onu hatırlatacak şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. Umarım her şeyi unutturacak günler yaşarız bundan sonra…
Çocuk yok sanırım olsa o kadar karışamazlardi ayrı yaşamaya. Ben olsam rest çekerdim şu psikolojide kısıtlamalari da kaldiramazdim herhalde Allah mecbur bırakmasın.

Slm hanımlar,konularımı bilenler vardır.Bosanma surecindeyim.Evden kovma, hakaret aşağılama,yok sayma,yüksek ihtimalli aldatma şüphesi ve cinsel ilgisizlik vardı ilk iki yıl.Bunlarin üzerine evden çıktim iki yıl da ayrı yaşadıktan sonra davayı açtım.O iki yıllık sürede birkaç kez barıştık.Evet özellikle de en sonki barışmada evden kovma ve aşağılama harici her şeyi düzeltmişti,gözle görülür bir çabası vardı ama ben barışıp o eve ayak basar basmaz aptal hissediyordum, yaşadıklarım ve yaşamadıklarım tokat gibi yüzüme çarpıyordu,ne işim var benim bu evde diyordum icimden..
Neyse yine bir evden kovulma sonucu evden kalıcı olarak ayrıldım ve davayı açtım.Karsi taraf boşanmak istemiyor.İstemiyor ama benimle uğraşmaktan da geri kalmıyor.Beni oraya buraya şikayet edip kurumuma her yere karaliyor, ayağımı kaydırma derdinde..
Sanki son zamanlardaki çabasına karşılık vermemişim de ondan işler sarpa sarmış gibi hissediyorum..
Neden böyle oldum sabah sabah,anormal miyim
Kendinize değer verin. Kendinize.
Bunları hak etmiyorum daha iyi bi hayati hak ediyorum diye icinizden tekrar edin..

Aynı dusncedeyim 👍
Sabahki saçma salak ruh halinden sıyrıldim çok şükür.
Cok iyi. Iyi olun.
Biz kadinlar elimizden geleni sonuna kadar yaptigimiz halde hala ben nerde yanlis yaptim diye sorgularken, kendini sorgulayan erkek oldugunu sanmiyorum..
Neden kendimizi suclama egilimi var. Cocukluktan kalma mi ki?

Cok iyi. Iyi olun.
Biz kadinlar elimizden geleni sonuna kadar yaptigimiz halde hala ben nerde yanlis yaptim diye sorgularken, kendini sorgulayan erkek oldugunu sanmiyorum..
Neden kendimizi suclama egilimi var. Cocukluktan kalma mi ki?
Karşı taraf sürekli beni suçladığı için olabilir.Ya aslında esas suçluyu çok iyi biliyorum da can sıkıntısından kendime sardım sanırım.

prometheus prometheus mesajımı beğenmemissin. Hayrola evden kovulan hakaret gören kadın olmakla sıkıntı yaşadın galiba
Terbiyesiz hadsiz. Yazdığın her mesajı beğenmek zorunda muyum da eli belinde mahalle kadınları gibi hesap soruyorsun. Sana ne ? Beğenmek zorunda mıyım yazdığın saçmalıkları?

Mune Mune her beğendiklerimiz veya beğenmediklerimiz için böyle hadsizce hesap soranlara hesap mı vereceğiz bir de?

Yazdığın her mesajı beğenmek zorunda muyum da eli belinde mahalle kadınları gibi hesap soruyorsun. Sana ne ? Beğenmek zorunda mıyım yazdığın saçmalıkları?
keşke bu üslupla yazmasaydınız... evet sinirlenmekte haklısınız bence de ama, bu şekilde haklılığınıza gölge düştü gibi oldu biraz :(

prometheus prometheus mesajımı beğenmemissin. Hayrola evden kovulan hakaret gören kadın olmakla sıkıntı yaşadın galiba
nur hanım üyeler yorumları beğenmek ve beğenmemekte özgür değil mi ? hesap sormak hem de böyle hakaretvari bir şekilde yapmak,sizce de yanlış olmadı mı? o_O

Senin durumun tedavilik, burda 94943838 kere de saçmalama desek anlamayacaksın.
Katipcigim şu an ben de senin gibi düşünüyorum 🤭 ama yok anlıyorum şeytan vesvesi idi geçti valla bak 😘
Bu arada o şahıs ile ilgili tek olumlu duygu dusunce değişimi yok aslaaa ,sadece kendini suçlama eğilimi oldu ama kısa sürdü neyseki 😁

Back
X