Bu saçma duygusallık normal mi ?

keşke bu üslupla yazmasaydınız... evet sinirlenmekte haklısınız bence de ama, bu şekilde haklılığınıza gölge düştü gibi oldu biraz :KK43:
Otrera Otrera arkadaşım, şurada sakin sakin fikir alışverişi yapıyoruz, beğendiğimiz kadar beğenmediğimiz fikirler de oluyor değil mi? Beğenmemişimdir ve bununla ilgili hiçbir üye kimseye hesap so-ra-maz! Bitti.

Otrera Otrera arkadaşım, şurada sakin sakin fikir alışverişi yapıyoruz, beğendiğimiz kadar beğenmediğimiz fikirler de oluyor değil mi? Beğenmemişimdir ve bununla ilgili hiçbir üye kimseye hesap so-ra-maz! Bitti.
bence kesinlikle haklısınız zaten, ona lafım yok. siz nezaketinizi bozmasaydınız über süper muhteşem olurdu sadece :KK36:
hoş nazik olmak zorunda da değilsiniz,haklısınız. kusura bakmayın dikte ediyor gibi olmuşum :) 🙏

bence kesinlikle haklısınız zaten, ona lafım yok. siz nezaketinizi bozmasaydınız über süper muhteşem olurdu sadece :KK36:
hoş nazik olmak zorunda da değilsiniz,haklısınız. kusura bakmayın dikte ediyor gibi olmuşum :) 🙏
Biz bir şekilde ses çıkarmazsak, beğenmeme seçeneği bir seçenek olmaktan çıkacak. Kimin ne hakkı var böyle bir özgürlüğü engellemeye? Bu şekilde kimse kimseye hesap soramaz. O buton oraya süs diye konmamış.
Nazik üslupla sorulursa nazikçe cevap verilir; ama bu tavır karşısında 2-3 gün banlanmaya hazırım. Kimsenin kimseye bu şekilde davranmaya hakkı yok.
Estafurullah, dikte ne demek. Gayet yerinde ve nazikçeydi üslubunuz.

İnsallah dava bir an once sonuclanir ve sen de kendini cok hirpalanmadan toparlarsin. Yasadiklarina karsilik yaptiklarin, kendine olan saygini da kaybettigini gosteriyor. İlk once kendine saygini geri kazan 🙏 Ben de benzer haleti ruhiyeler icindeyim, cikmazlara girip girip kayboluyorum ama bunun cozumu, bu zamana kadar olamadik belki ama.., guclu durup once kendimize saygi duyup bu duygularla savasmak. Gerisi elbette gelecek 🙏 Sabirli ol, kendine soz gecir 🌺
Aslında bir şey yaptığım ya da yapacağım yok,sabah saçma bir şekilde kendimi sorguladım.Burada o şahıs ile ilgili aklıma gelen hakaretleri saymayacagim siz anlayın,o kadar ki nefret ediyorum.Duygu bozukluğu idi geçti,şu an zaten ne salağım diyorum.

nur hanım üyeler yorumları beğenmek ve beğenmemekte özgür değil mi ? hesap sormak hem de böyle hakaretvari bir şekilde yapmak,sizce de yanlış olmadı mı? o_O
Bunu yazan siz misiniz😅daha dün bir üyeyle birbirinize girdiniz... Tavsiyeleri kendinize uygulasanız daha hoş olacak 😅

Bunu yazan siz misiniz😅daha dün bir üyeyle birbirinize girdiniz... Tavsiyeleri kendinize uygulasanız daha hoş olacak 😅
Ben hakaret etmedim, münakaşanın nedeni de beğenmedim meselesi değildi.

söz konusu üye beni başka bir üyeyle karıştırdığı için on saat bahsettiği kişinin ben olmadığımı anlatmakla uğraştım.

bugüne kadar bu sitede kimseye en ufak bir hakaret etmedim, anlıyorum laf dokundurmak istiyorsunuz ama en azından yerinde ve alakalı şekilde yapın bunu..

Size karşı kötü bir niyet sergilememişken sizin bu şekilde cevap vermeniz şaşırttı beni.

neyse, iletişimi kessek daha iyi olacak galiba. İyi forumlar 😊

Katipcigim şu an ben de senin gibi düşünüyorum 🤭 ama yok anlıyorum şeytan vesvesi idi geçti valla bak 😘
Bu arada o şahıs ile ilgili tek olumlu duygu dusunce değişimi yok aslaaa ,sadece kendini suçlama eğilimi oldu ama kısa sürdü neyseki 😁
Tedavi.

Back
X