Cok afedersiniz ama tam yeri ve zamani Oha!Merhaba konuya nasil baslicami bilemiyorum ben 13 yasindayken pesimde olan bana asik oldugunu soleyen bir insan vardi insan kelimesi fazla. Bu yillarca 4 yil kadar hep pesimde gezdi her an sonra tehditle ailemi tehdit ederek bana benle nisanlandi ve 1 ay nisanli kaldik sonrasinda ayrildik ben apar topar lar sehir disina halamlarin yanina gittim bana zarar wermesi den korktuk daha sonra yillar gecti yaklasik 7yil gibi bir sure sonra banmbaska bir gercek ogrendim 1 ay once annemlerde kahvalti yaparken esimle annemin teli caldi actim yanlis no dendi kapandi ben wptan ekleyip baktmki birde ne goreyim o kisi anneme sordugumda aglayarak benim hayatimi mahvettin kizim bana bulasti birakmio asil derdi benmisim dedi ve ben anneme sok gecirerek anne aranizda bisi oldumu dedgmde ewet silah tutti kafama benim is yerimi aradi tehdit etti zorla cagirdi beni bindim gittim ewine birlikte oldu benle dedi ben sok oldum dunya basima yikildi annem melek gibi biridir hayatini bize adamis kendini dusunmeyen bir kadın ve o kadar beynim durduki anlatirken bir kez daha yasadim siz olsaniz napardiniz
Siz zorla nişanlandınız, anneniz de tehditle eve çağrıldı ve tecavüze uğradı öyle mi? Çok mu safsınız, ana kız birbirinizi mi kekliyorsunuz, yoksa sahte hesap mısınız? Annemin telefonu çalsa yanlış numara deseler, ekleyip de bakmak aklıma bile gelmez. Var bir tuhaflık.Merhaba konuya nasil baslicami bilemiyorum ben 13 yasindayken pesimde olan bana asik oldugunu soleyen bir insan vardi insan kelimesi fazla. Bu yillarca 4 yil kadar hep pesimde gezdi her an sonra tehditle ailemi tehdit ederek bana benle nisanlandi ve 1 ay nisanli kaldik sonrasinda ayrildik ben apar topar lar sehir disina halamlarin yanina gittim bana zarar wermesi den korktuk daha sonra yillar gecti yaklasik 7yil gibi bir sure sonra banmbaska bir gercek ogrendim 1 ay once annemlerde kahvalti yaparken esimle annemin teli caldi actim yanlis no dendi kapandi ben wptan ekleyip baktmki birde ne goreyim o kisi anneme sordugumda aglayarak benim hayatimi mahvettin kizim bana bulasti birakmio asil derdi benmisim dedi ve ben anneme sok gecirerek anne aranizda bisi oldumu dedgmde ewet silah tutti kafama benim is yerimi aradi tehdit etti zorla cagirdi beni bindim gittim ewine birlikte oldu benle dedi ben sok oldum dunya basima yikildi annem melek gibi biridir hayatini bize adamis kendini dusunmeyen bir kadın ve o kadar beynim durduki anlatirken bir kez daha yasadim siz olsaniz napardiniz
Keske yalan olsaydi ezan okunuyor su an allahtan en cok istedgm sey yalan olmasiydi ama gercek annem 47 ben 30 yasindayim su an ben o insani aradim agzima geleni saydim tek suc benimmi ben sewdim anneni o da mesaj yazdi dedi anneme sordugumda babamdan korkusuna hic bisi yapamamis babam dunyanin en huysuz insani diyebilirim bir erkek kardesim war hep onla tehdit etmis annemi babamin karsisina cikmakla tehdit etmis annem bana anlatmasi yillarca sinir hastasi oldum arama deyince ewe gelip tehdit etcegini soluyordu ben allahima sigindim dua ettim anne bu yaaa anne her fedakatligi yapti yillarca ama bunu kaldıramıyorum birde kendimi suclu hissediyorum benim yuzumden annem bole bisi yapti diyeSaçma geldi hani siz kucuktunuz anneniz kaç yaşında yahu?
Bunun yolu bu mudur bilmiyormuymus arabasına niye binmiş ?
Allah'ım gün geçmiyor ki kk da bir gordugumle daha bir yaşıma girmeyeyim.
Tabi ki de gidip davacı olacaksınız.
Zannedersem çocuk istismarına da girecek konu
Gidin davacı olun .
Konu pek inandırıcı değil inşallah fakedir .
Bu ne ya fake de lütfenMerhaba konuya nasil baslicami bilemiyorum ben 13 yasindayken pesimde olan bana asik oldugunu soleyen bir insan vardi insan kelimesi fazla. Bu yillarca 4 yil kadar hep pesimde gezdi her an sonra tehditle ailemi tehdit ederek bana benle nisanlandi ve 1 ay nisanli kaldik sonrasinda ayrildik ben apar topar lar sehir disina halamlarin yanina gittim bana zarar wermesi den korktuk daha sonra yillar gecti yaklasik 7yil gibi bir sure sonra banmbaska bir gercek ogrendim 1 ay once annemlerde kahvalti yaparken esimle annemin teli caldi actim yanlis no dendi kapandi ben wptan ekleyip baktmki birde ne goreyim o kisi anneme sordugumda aglayarak benim hayatimi mahvettin kizim bana bulasti birakmio asil derdi benmisim dedi ve ben anneme sok gecirerek anne aranizda bisi oldumu dedgmde ewet silah tutti kafama benim is yerimi aradi tehdit etti zorla cagirdi beni bindim gittim ewine birlikte oldu benle dedi ben sok oldum dunya basima yikildi annem melek gibi biridir hayatini bize adamis kendini dusunmeyen bir kadın ve o kadar beynim durduki anlatirken bir kez daha yasadim siz olsaniz napardiniz
Hatun inandırıcı gelmiyor mu kız ben de kararsizimmHe he öyle
Amman görüşme ananla bu nasıl ilişkiler yaKeske yalan olsaydi ezan okunuyor su an allahtan en cok istedgm sey yalan olmasiydi ama gercek annem 47 ben 30 yasindayim su an ben o insani aradim agzima geleni saydim tek suc benimmi ben sewdim anneni o da mesaj yazdi dedi anneme sordugumda babamdan korkusuna hic bisi yapamamis babam dunyanin en huysuz insani diyebilirim bir erkek kardesim war hep onla tehdit etmis annemi babamin karsisina cikmakla tehdit etmis annem bana anlatmasi yillarca sinir hastasi oldum arama deyince ewe gelip tehdit etcegini soluyordu ben allahima sigindim dua ettim anne bu yaaa anne her fedakatligi yapti yillarca ama bunu kaldıramıyorum birde kendimi suclu hissediyorum benim yuzumden annem bole bisi yapti diye
Yok ya...Hatun inandırıcı gelmiyor mu kız ben de kararsizimm
Iste bu bile beni mahvediyor yardim alcam uzmandan inanilcak bisi degil kimsenin inanmamasi bile beni mahvediyor allahla benim aramdaydiHe he öyle
Gelir cunku bana sen kimsin dedi ve sesini anlar gibi oldum annem calistigi icin is yerinden sandim ve ben kiziyim dedim sen kizimisin falan deyince suphelendim baktimSiz zorla nişanlandınız, anneniz de tehditle eve çağrıldı ve tecavüze uğradı öyle mi? Çok mu safsınız, ana kız birbirinizi mi kekliyorsunuz, yoksa sahte hesap mısınız? Annemin telefonu çalsa yanlış numara deseler, ekleyip de bakmak aklıma bile gelmez. Var bir tuhaflık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?