- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.341
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
-
Morfoloji bölümüne yazsanız daha çok cevap veren olur. Bizede 2014 te varikosel dendi ama değerlerimize göre ameliyat önermediler sayi iyi 50 60 40 30 milyon değişiyor ama morfoloji 3 2 arasında ,DNA hasarı %7,bende sorun yok bunca zaman normal gebelik oluşmadı 3 defa tüp 1 aşılama negatifimiz var birsürü vitaminler kullandık sonuç gebelik yok bebek yok şimdi varikosel ameliyatı öneriyorlar. Sizinde varikosel varsa değerlerin düzelmesini beklemeyin ki bize 4 yıl önce ameliyat yapmam deyip vitamin veren doktor şuan varikosel varsa vitaminler fayda etmez diyor. O yüzden bu konu dipsiz kuyu benim kafam çok karışık ama anladığım varikoseli ortadan kaldırıp takviye kullanmanın doğru olduğuMerhaba hanımlar. Şuan şok içindeyim. 1 Yıldır çocuğum olmuyor mart syinda konu açmıştım doktorda sizlerde değerleri normal bulmuştunuz eşimde varikosal var ama değerler iyi olduğu için ameliyata gerek yok demişti. Progeny m verdi 3 aydır eşim kullandı bitti günde 3 kez .Bugün tekrar sperm testi verdi hafta ici de doktora görünecek ama değerler yerle bir.Sok olduk yanına keçiboynuzu özü ve çakşır suyu içti bilmiyorum neden böyle oldu nolur birşeyler yazın Ekliyorum ilk dosya eski 2.dosya yeni yapılan test
Morfoloji bölümüne yazsanız daha çok cevap veren olur. Bizede 2014 te varikosel dendi ama değerlerimize göre ameliyat önermediler sayi iyi 50 60 40 30 milyon değişiyor ama morfoloji 3 2 arasında ,DNA hasarı %7,bende sorun yok bunca zaman normal gebelik oluşmadı 3 defa tüp 1 aşılama negatifimiz var birsürü vitaminler kullandık sonuç gebelik yok bebek yok şimdi varikosel ameliyatı öneriyorlar. Sizinde varikosel varsa değerlerin düzelmesini beklemeyin ki bize 4 yıl önce ameliyat yapmam deyip vitamin veren doktor şuan varikosel varsa vitaminler fayda etmez diyor. O yüzden bu konu dipsiz kuyu benim kafam çok karışık ama anladığım varikoseli ortadan kaldırıp takviye kullanmanın doğru olduğu
Canım takviye kullanılmaya başlandığından 6-7 ay sonra sonuç vermeye başlıyor. Benim eşimde aylarca takviye kulanmasına rağmen uzun süre sonuç elde edememiştik. Geri düşüşler olmuştu. Biraz daha sabırlı olun ve farklı merkezlerde belirli aralıklarla testleri tekrarlayın derim.
Varikosel içinde farklı doktorlara gözüksün fikir edinirsiniz. Eşimde varikosel olmadığı için pek bilgim yok o konuda.
Ama canım vitaminler sayesinde yükselmesi gerekmez miydi 54 milyondan 15 milyona nasıl düşer ki ml hareketliliği herşeyi düşmüş başka bir doktora gidecek tekrar
Başka doktora gitmekte fayda var evet. Varikosel sıkıntılı bir konu. Alanında iyi birkaç doktora gitsin bence netleşsin. Allah yardımcınız olsun canım.Ama canım vitaminler sayesinde yükselmesi gerekmez miydi 54 milyondan 15 milyona nasıl düşer ki ml hareketliliği herşeyi düşmüş başka bir doktora gidecek tekrar
Başka doktora gitmekte fayda var evet. Varikosel sıkıntılı bir konu. Alanında iyi birkaç doktora gitsin bence netleşsin. Allah yardımcınız olsun canım.
Benim eşimde varikosel yok. Ama 7 aydan sonra yükselmeye başladı değerleri. 6-7 ay boyunca yaptırdığı tahlillerde ml de 21 milyon, 15 milyon, 17 milyon gibi değerler çıkıyordu. Hızda aynı şekilde birbirine yakın ve düşük sonuçlar veriyordu.
Ne dedi doktor sakin ol ilk önce. Sperm varsa umutta vardır Allah büyükDoktordan geldik canım bahçeci tüp bebek merkezine yönlendirdi ağlamaktan nefes alamıyorum
Eşim in değerlerini de gösterdim doktorum erkek bakti değerler düşmüş normal yolla olmaz sana da tedavi gerek yok dedi bahçeci tüp mek yönlendirdi bitik haldeyiz 2 ağrı kesici aldim ağlamaktan gözlerimi hissetmiyorumNe dedi doktor sakin ol ilk önce. Sperm varsa umutta vardır Allah büyük
Üzülmekte haklisiniz ama bakin bir yandan da sanslisiniz bizede gerek yok gerek yok dediler kendiliginden olur hadi asilama hadi hap tedavisi dediginiz bitkisel ilaclari bizde yaptik ayni sizinki gibi sonuclar gitgide dustu yinede sıkıntı yok dediler yillarim gitti harcamadigim para kalmadi belirsizlik cok daha zor.. Birkac doktorla daha gorusun tup bebek diyorsa hemen baslayin ben 8 yildan sonra tup bebekle hamile kalabildim..Doktorlar bu isi ticarete dokmus ve acima yok herseyi insanin yuzune oldugu gibi soyluyorlar sizin suan belirlenmis bir yolunuz var tup bebek mi dedi doktor hemen toparlanin en iyi merkezleri arastirmaya baslayin..Eşim in değerlerini de gösterdim doktorum erkek bakti değerler düşmüş normal yolla olmaz sana da tedavi gerek yok dedi bahçeci tüp mek yönlendirdi bitik haldeyiz 2 ağrı kesici aldim ağlamaktan gözlerimi hissetmiyorum
Bu kadar üzmeyin kendiniziii. Psikolojinizi yüksek tutun. Belki tüp bebekle hemen olacak. Allahtan hayırlısı...Eşim in değerlerini de gösterdim doktorum erkek bakti değerler düşmüş normal yolla olmaz sana da tedavi gerek yok dedi bahçeci tüp mek yönlendirdi bitik haldeyiz 2 ağrı kesici aldim ağlamaktan gözlerimi hissetmiyorum
Öyle canım kendimizi soyutlayacagiz biraz önce eşim bir kaç doktora gidecek hemen tüp bebek mek gitmemeye karar verdik .Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBu kadar üzmeyin kendiniziii. Psikolojinizi yüksek tutun. Belki tüp bebekle hemen olacak. Allahtan hayırlısı...
Bu doktorlarında anlamıyorum hiç tedavi yoluna gitmıyorlar hemen tüp bebek bizede öle demişlerdi çok kızıyorum çokÖyle canım kendimizi soyutlayacagiz biraz önce eşim bir kaç doktora gidecek hemen tüp bebek mek gitmemeye karar verdik .Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Evet dün dün gün olur asırdan beter derler ya bizede öyle geldi 3 ayda ne değişti bilmiyorumBu doktorlarında anlamıyorum hiç tedavi yoluna gitmıyorlar hemen tüp bebek bizede öle demişlerdi çok kızıyorum çok
sperm volumu az gibi bir yerde tıkanıklık olabilirmi bi ultrason çektirseniz bizim volum 0,9 du tıkanıklık çıktı
Ne yaptınız peki canımbizim doppler ultrasonda spermi taşıyan prostat kanalında tıkanıklık çıktı en son sperm testi volum 0,3 çıktı yok denecek kadar az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?