• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şartlarda çalışmak mantıklı mı?

Öğretmenim, evvela SGK ya sigorta yapmam diyen kurumları lütfen şikayet ediniz!

Özelde çalışan bir öğretmen olarak sizi çok iyi anlıyorum ancak bende durum daha kolay, 5 gün 9 17 arası çalışıyorum sıklıkla ay sonları tatil oluyor dersim bireysel ve öğrenci gelmezse boş oluyorum vs vs buna karşın 22k maaş alıyorum ama yorulmuyorum da..

Bu şartlarda hiç emeğinizi ezdirmeyin özel ders ilanı alan sayfalar var oralara ilan verin haftada 5 öğrenciniz olsa mis gibi hem size vakit kalır hem kazancı yüz güldürür..

Kpss için bişey diyemem bundan sonrası zor gibi alımlar ve söylemler ortada, eğer enerjiniz varsa yeniden okumaya dil terapistliği önerebilirim..
Hocam o ilanlardan öğrenci bulabilir miyim acaba.İlk işim hepsine kayıt olmak olacak.Sizin saatleriniz güzelmiş hocam.Dil terapistligi nasıl bir bölüm hocam.Yurtdisi imkanı var mı peki?

Aa doğru öyle bi açıklaması vardı. Ben devletteyim hocam, mezun olduğumda özele hiç bulaşmak istemedim, 2 yıl çalıştım kpss ye öyle atanmıştım. Benim dönemimde alım çok azdı
İnşallah bende atanırim hocam.Özelin acıması yok.Inan parada kazandirmiyorlar.Neymiş herkes 10 ay maaş veriyormuş

İnşallah atanabilirsiniz hocam, 30 bin tl maaş iyiymiş fakat çok uzun saatler ve 1 gün izin nedir ya insanı sömürüyorlar. Acaba bu kurumda ders saatini azaltma ve ekstra bi gün izin talep etseniz maaşı kaça düşürürler sordunuz mu?

Hocam 3 yıllık deneyim var.500 öğrencisi olan bir kurum.5güne indirmez sanmıyorum. Başka bir yer 2gun çağırdı.Ama ssknin az az yatması sorun değil mi hocam.Hani 2 gün bir yerde 3gun birde çalışsam ssk az yatiyor
Fizik aslında özel ders piyasası geniş bir alan. 3 öğrenciniz olsa iki tercihten de daha fazla kazanırsınız saat bazında. Denediniz mi?

Hocam o ilanlardan öğrenci bulabilir miyim acaba.İlk işim hepsine kayıt olmak olacak.Sizin saatleriniz güzelmiş hocam.Dil terapistligi nasıl bir bölüm hocam.Yurtdisi imkanı var mı peki?
Hocam mutlaka bulursunuz..
Dil terapistleri özel gereksinimi olan çocuklarla çalışır hocam şuan maaş konusunda en yüksek çalışanlar onlar özel sektörde bir rehabilitasyon merkezi nden maaş talepleri 70 bin civarı. Ayrıca özel ders konusunda çok daha rahat oluyorlar seansları 1000 TL gibi, düşünsenize haftada 5 öğrenci olsa size böyle ki 45 dk seanslar oluyor, geliri müthiş..

Hocam mutlaka bulursunuz..
Dil terapistleri özel gereksinimi olan çocuklarla çalışır hocam şuan maaş konusunda en yüksek çalışanlar onlar özel sektörde bir rehabilitasyon merkezi nden maaş talepleri 70 bin civarı. Ayrıca özel ders konusunda çok daha rahat oluyorlar seansları 1000 TL gibi, düşünsenize haftada 5 öğrenci olsa size böyle ki 45 dk seanslar oluyor, geliri müthiş..
Çok güzelmiş.Ancak 4 sene tekrar okumaya gücüm yok.Keske yeni mezunken tekrar okusaydim

İnşallah atanabilirsiniz hocam, 30 bin tl maaş iyiymiş fakat çok uzun saatler ve 1 gün izin nedir ya insanı sömürüyorlar. Acaba bu kurumda ders saatini azaltma ve ekstra bi gün izin talep etseniz maaşı kaça düşürürler sordunuz mu?
Hocam saati dusureceklerini ben sanmıyorum. Çünkü baya öğrencileri var.500 öğrenci var diyor.1 gün izinde sanmıyorum.25 yapsın izin versin.6 gün bu tempoda çok zor hocam

Evet sayısalım iyi.Raporlama derken nasıl yani.Sertifika alıp önü açık,yurtdisina da gidebileceğim alan araştiracagim.
Yurt disi kismini bilemem ama yillar icinde ilerlerseniz .sertifikq ozel sektrde artik komik bakilan bisey kimse kimsenin 2 saatte aldigi dandik sertifikalara bakmiyor .aylar suren bir egitimde yok excelinizi gelistirip dusuk maasla ise baslayip zamanla ilerleyeceksiniz .

Yurt disi kismini bilemem ama yillar icinde ilerlerseniz .sertifikq ozel sektrde artik komik bakilan bisey kimse kimsenin 2 saatte aldigi dandik sertifikalara bakmiyor .aylar suren bir egitimde yok excelinizi gelistirip dusuk maasla ise baslayip zamanla ilerleyeceksiniz .
Bakımda 4 sene okumak gerekmiş. İnanın onu gözüm yemiyor artik

Raporlama değil ama veri odaklı işler var, veri analizi tarzı. Biraz Python öğrenirsin biraz saksıyı işletirsin kaparsın konu sahibesi. İstanbulda bootcampler gördüm, ücretsiz öğrenme materyalleri de var Veri Analizi/Data science olarak ararsan çıkar.

Bu arada ben olsam ben de özel derse eğilirdim. Hem parası çok, hem derdi az. Bazı günler 3x2 saat, bazı günler 2x2 saat yaparsın hem parası daha çok hem iş daha az. Özel ders sitelerinden buluyor herkes bence bulursun. Ben senin yerinde olsam özel ders verip sermaye toplarım, sonra da kendi mekanımı açarım. Tabi öşretmenlik yapmak istiyorsan. O adamlar da dersanelerini popolarına soksunlar.
Merhabalar sizce bu kurs nasıl
Bana Bayaa kapsamlı geldi açikcasi

Merhabalar sizce bu kurs nasıl
Bana Bayaa kapsamlı geldi açikcasi
Python Django değil de Javascript (Node.js ve React) temelli kurslar daha mantıklı. Hem Türkiye'de hem Avrupa'da. Python veri mühendisliğinde falan daha yaygın kullanılıyor. Web geliştirme alanında Javascript/Java/C# bakabilirsiniz.

İçerik olarak da algoritma yazmayı bilmeden bunlara dalarsanız pek verim alamazsınız. Öncesinde bi 101 modu eğitim izleyin ya da okuyun. Birinci sınıf bilgisayar müh öğrencisini buraya atsanız o bile çok anlamaz.

Python Django değil de Javascript (Node.js ve React) temelli kurslar daha mantıklı. Hem Türkiye'de hem Avrupa'da. Python veri mühendisliğinde falan daha yaygın kullanılıyor. Web geliştirme alanında Javascript/Java/C# bakabilirsiniz.

İçerik olarak da algoritma yazmayı bilmeden bunlara dalarsanız pek verim alamazsınız. Öncesinde bi 101 modu eğitim izleyin ya da okuyun. Birinci sınıf bilgisayar müh öğrencisini buraya atsanız o bile çok anlamaz.
Peki diyelim bu kursları öğrendim.Acaba deneyimsiz iş bulabilir miyim?

Peki diyelim bu kursları öğrendim.Acaba deneyimsiz iş bulabilir miyim?
Bu kursları bitirdikten sonra bootcampler oluyor, şirketler oralarla işbirliği yapıp proje gönderiyorlar. Katılımcılar da genelde son sınıf öğrencileri ya da yeni mezunlar oluyor. Projeyi yapanlardan beğendiklerine iş teklifi yolluyorlar. Bu tarz şeylere bakabilirsiniz. Benim çalıştığım yer bu şekilde yeni mezun alımı yapıyordu onun dışında pek yapmıyordu. (Turuncu e-ticaret sitesi, reklam olmasın :KK70: )

Sıfır deneyimle kurs sertifikasına dayanarak iş bulmanız zor.

Bu kursları bitirdikten sonra bootcampler oluyor, şirketler oralarla işbirliği yapıp proje gönderiyorlar. Katılımcılar da genelde son sınıf öğrencileri ya da yeni mezunlar oluyor. Projeyi yapanlardan beğendiklerine iş teklifi yolluyorlar. Bu tarz şeylere bakabilirsiniz. Benim çalıştığım yer bu şekilde yeni mezun alımı yapıyordu onun dışında pek yapmıyordu. (Turuncu e-ticaret sitesi, reklam olmasın :KK70: )

Sıfır deneyimle kurs sertifikasına dayanarak iş bulmanız zor.
Çok teşekkür ediyorum bilgiler için 😇

Back
X