- Emoji Skoru
- 1.852
- Puanlar
- 48
Aldım evimi altını da yapıyorum halaKonu önüme yeni düştüaltin yapmak için artık çok geç sanki.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldım evimi altını da yapıyorum halaKonu önüme yeni düştüaltin yapmak için artık çok geç sanki.
![]()
Tebrik ederim düzenlediğim mesaja alıntı yapamadım. İnşallah birikimle daha büyük istediğiniz yerden yenisi olurAldım evimi altını da yapıyorum hala

5 senelik bi ev çok eski değil 1+1 konumu vs iyi bunu ödeyeyim de başkasında gözüm yokTebrik ederim düzenlediğim mesaja alıntı yapamadım. İnşallah birikimle daha büyük istediğiniz yerden yenisi olur
![]()
Faizler düşerse şu an 2 milyon ola ev 3 milyon olur. O yüzden al.Bana da mantıklı geliyor ama faizler düşer mi acaba
Hayırlı olsunAldım evimi altını da yapıyorum hala
1.5Hayırlı olsun ne kadara aldınız
Hayır kendim buldum acil satılıktı şuan aynı apartmanda 1.900e var 2 ye var ben 1.5e anlaştım sarılmamış bi türlü şansıma denk geldiEmlakçıyla mı aldın canım
MantıklıTebrik ederim hayırlı uğurlu olsun, güzel birikimler dilerim benim de araba var yazın onu satıp, kredi çekip ev alayım diyorum. Sizce mantıklı mı kızlar çok para biriktiren birisi değilim, kirada oturuyorum
Hepsini kredi mı çektin canım hayırlı olsun, kiraya da verirsin ek gelirin olurHayır kendim buldum acil satılıktı şuan aynı apartmanda 1.900e var 2 ye var ben 1.5e anlaştım sarılmamış bi türlü şansıma denk geldi
Hayır hepsine çıkmıyor ki 2 milyona kadar %70 sonra %50 ikinci ellerde sıfır evlerde de %90 ama istediğin kadar çıkmıyor ben 500 peşinat verdim 3 sene çektim 1 milyon 43 ödemem var 10 bin tl kiracısı vardı 17 yaptık 30 ödüyorum yani aylıkHepsini kredi mı çektin canım hayırlı olsun, kiraya da verirsin ek gelirin olur