Bu sayfada oğlumun gelecek olan kardeşi için (inşallahh)...

LittleAngel

Rabbihepliminessalihin
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
851
3
118
41
Kocaeli
merhaba ,
oğlumu kaybettiğim günden beri devamlı aklımda olan ve bir türlü tedavisine başlayamadığım dondururlmuş bebeğim nihayet benimle.oğlumla aynı zamanda olan fakat dondurulan kardeşi 1 yıl sonra benimle artık.

benim için o kadar önemlisinki...rabbim ne olur bebeğim benle kalsın yalvarıyorum sana .oğlumun acısıyla içimin yandığı günlerin yıl dönümünde kardeşini kucağıma almayı nasip et.ben senin için her acıya katlanırım ama bizleri bırakma güçlü ol.ben senin için elimden geleni yapıyorum bebeğim.ne olur sende benimle olmak için güçlü ol..sımsıkı tutun bana..rabbiminde izniyle 2012 de benimle birlikte olacaksın...

şuan ne alemdesin ,neler yapıosun içerde bilemiyorum ama biz senin güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz.allahım inşallah 31.12.2011 de bana varlığının ilk haberini almayı nasip eder...

annnen...

inşallah güzel haberler alırsın canım Rabbim evladını kucağında görmeyi de nasip eder inşallah

canım benim inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucuğunu Dualarım seninle..

çok çok çoooook duygulandımmm..rabbim bu kez güldürsün yüzünüzü...inşallah meleğiniz hiiiiç bırakmasın sizi...

Seni o kadar iyi anlıyorum ki..Bende bebeğimi kaybettiğimde aynı şeyleri yaşadım..Rabbim bana dondurulmuş bebişlerimi almaya hazırlanırken normal yoldan gönderdi meleğimi..Tam senesine doğuım yaptım...Darısı sana inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…