Bu sebepten boşanılır mı?

Bahane ya, adam höt höt edeyim de sözünden çıkmasın ben de at koştura yok istiyor. Altta pantolon tunik resimleri koydum bu ikili takımşar 900-1200 ₺ arasında.
Uzun etek giyenlerin aşağıdan bakınca baldırı gayet görünüyor merdiven çıkarken falan. Otobüsün basamağını çıkarken de öyle. Hafif esinti olsa yine aynı şekilde. Kadının üst bacakları kalınsa birbirine sürtüyor. Yaz günü alttan tayt da giyilmez. Kadın için her anlamda konforsuz. Ne alaka gerçekten, böyle ruh hastaları hala kaldı mı, hayret ediyorum.

Eklentiler

• IMG_4400.webp
    IMG_4400.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba 7 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var. Tesettürlüyüm evlenmeden önce pantolon giyiyordum eşim dini sebeplerden dolayı pantolon giymemi istemiyor etek ve elbise giyiyorum çevremde böyle giyinen yok kendimi çok garip hissediyorum. Eşimle daha önce konuştum kesinlikle kabul etmedi. Boşamayı düşünüyorum
Bu sebeple boşanılmaz ama bu dünyaya bir kez geliyorum ve istediğimi giyerim .Ben kapalı değilim ama çok açık giyinen biri değilim.Evlenmeden önce pantolonların üzerine kısa tişört falan giyiyordum eşim bişey demiyordu.Evlendikten sonra tayt da giysen pantolon da giysen üzerine giydiğin kazak ya da tişört kalçanı kapatsın demeye başladı.(Çok önemli bir ayrıntı değil benim için)Bekarken dolabım gökkuşağı gibi renkliydi koyu renkler giymeyi sevmiyordum.Eşim renkli şeyler almama tepki göstermeye başlayınca dedim bu iş iyi bir yere gitmiyor.Kıyafetlerimin rengine karışamazsın dedim en son artık.Şimdi karışamıyor artık.Sarı saçtan nefret ediyordu.Ama ben kendimi öyle sevdiğim için beni sarışın görmek zorunda mesela😀Hiç rahatsız da olmuyor çünkü alıştı.Bu hayatı istediğim gibi yaşamak en doğal hakkım.Giyeceksin pantolonunu o da kabullenecek.

Ayy kuzum bdv da karşılaşmak da varmış 😅 iyiyim iyiyim şükür sıkıntısız geçiyor, sen de kocaman olmuşsun az kalmış senin nasıl gidiyor 🥰
Evettt 😅 Masallah çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah. 2 ay olmuşsunuz bile. Evet yarın 28 oluyoruz. Şükür iyi gidiyor tabi dgm tehlikesi var inşallah zamanında gelir. Her kontrolde rahimde sanci kasılma var ve çok aşağıda diyorlar.

Merhaba 7 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var. Tesettürlüyüm evlenmeden önce pantolon giyiyordum eşim dini sebeplerden dolayı pantolon giymemi istemiyor etek ve elbise giyiyorum çevremde böyle giyinen yok kendimi çok garip hissediyorum. Eşimle daha önce konuştum kesinlikle kabul etmedi. Boşamayı düşünüyorum
herkesin günahı da sevabı da kendine o ne karışıyormuş

Ay ne münasebet ya, evlenirken gayet farkındaymış sizin pantolon giydiğinizin. O kadar önemliyse etek, elbise giyenle evlenseydi madem.
Sizde keşke bu durumla ilk karşılaştığınız anda tepkinizi koysaydınız. Herkes kendi günahına sevabına baksın

Evettt 😅 Masallah çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah. 2 ay olmuşsunuz bile. Evet yarın 28 oluyoruz. Şükür iyi gidiyor tabi dgm tehlikesi var inşallah zamanında gelir. Her kontrolde rahimde sanci kasılma var ve çok aşağıda diyorlar.
Olduk olduk bugün tam 11 haftalığız :))

Aman allahın izniyle zamanında sağlıcakla gelsinler canım da sıkar inşallah 2 ay daha dişinii

Valla sizde son dönem kapalılar gibi götte tayt pantolon kafada türbansa pantolonu değil türbanı çıkarın. Kocayıda boşayın. Ha çok takvalı bir erkek zaten pantolon giyen kadınla evlenmez.
Yorumunuz çok gereksiz. Konu sahibi öyle bir giyimi olduğunu belirtmediği gibi bunun kararı size düşmez. Dini konuların konuşulmasının yasak olduğu bir platformda böyle polemik çıkarıcı bir yorum yumurtlayıp ahkam kesemezsiniz. Din bireyseldir, konu sahibi istediğini giyinebilir. Zamanla görüş ayrılıkları oluşan evliliklerde uyum sağlanamıyorsa da ayrılır insanlar. Kimse kimseyi değiştirmeye çalışamaz.

Olduk olduk bugün tam 11 haftalığız :))

Aman allahın izniyle zamanında sağlıcakla gelsinler canım da sıkar inşallah 2 ay daha dişinii
Aaaa nerdeyse 3 ay. Ben 8. Haftanın içinde diye okumuşum. Evet az daha dayansın. İnşallah sağlıkla gelsinler

bence bı sekılde orta yolu bulup cozmeyı deneyın evet zorlamasa ıyı ama bu sebeptende 7 yıllık evlılıgını bıtrme derım evlılıge son noktayı koydurcak gıbı bı konu gelmedı bana

Ben bu pantolon işini anlamıyorum arkadaş kafam basmıyor yani. Zaten kapalı bişey değil mi bu? Hatta maskülen değil mi? Her yerimizi örtmüyor mu? Duyan da mini etek sanacak. Tiyatroda provalarda bile kadın hocalar kızardı bize feminen olun etek, elbise veya etek giyin erkek gibi gezinmeyin diye. Hangi erkek pantolonun sexi bişey olduğunu kapatılması gerektiğini düşünüyor? Daha neyi kapatacam yani? Manyak mı bunlar

Son düzenleme:
Kocan sapık zihniyetli kusura bakma. Evlenmeden önce de giyiyormuşsun yine giy geç. Bızırdarsa yallah anasının evine. Dinine bağlı adam kimseyi zorlamaz ayrıca geçsin bu ayakları.

Onun pantolon hakkındaki düşüncesi seni ilgilendirmez sevmiyorsa kendisi etek giyebilir. Pardon da neyin ciddi konuşması bu? Beyefendi ikna olmazsa konuşmanız işe yaramamış mı olacak? Etek, elbise giymeye devam mı edeceksiniz? Uyuz oluyorum böyle erkeklere, sizi böyle sevmiş madem böyle kabul edecek.

Ne yazık ki bu konuda tamam dedikçe daha fazla artar , evden bile çıkamayan kadınlar var onlar bir anda bu noktaya gelmiyorlar yavaş yavaş

Back
X