Bu sefeer evli çocuklu bir kadınla yakaladim

Yorgunkadinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2021
3
1
1
33
Hanımlar o gün konu açmıştım kocam beni aldattı son bir şans verdim diye ve aşk acısı çekiyor diye dün gizli bir hat ve telefon almış arabasında yakaladım ve bir numara vardı ismini tatlım ve kalp koymuş aradım kadın tiktokda tanismisiz dedi ,numaralarını vermişler birbirlerine konuşmaya başlamışlar ve kadın da evli 3cocugu var kocasindan ayrılmıştı ama barismis güya ama iki gün önce tıktık canlı yayını açıyor ve kocamda katılıyor kadına ben bekarım çocuğum yok demis. Anliyacaginiz evden kovdum ve hemen boşanma davası acacam hemen ar damarı çatlamış mikrop

Hanımlar o gün konu açmıştım kocam beni aldattı son bir şans verdim diye ve aşk acısı çekiyor diye dün gizli bir hat ve telefon almış arabasında yakaladım ve bir numara vardı ismini tatlım ve kalp koymuş aradım kadın tiktokda tanismisiz dedi ,numaralarını vermişler birbirlerine konuşmaya başlamışlar ve kadın da evli 3cocugu var kocasindan ayrılmıştı ama barismis güya ama iki gün önce tıktık canlı yayını açıyor ve kocamda katılıyor kadına ben bekarım çocuğum yok demis. Anliyacaginiz evden kovdum ve hemen boşanma davası acacam hemen ar damarı çatlamış mikrop
Geç bile kaldın dava açmakta

Bir kere yapan ve affedilen tekrar yapar. Bu sefer yolunuzdan dönmezsiniz inşallah

Valla üzülmedim yol yakınken anladın bu adamdan bir cacık olmayacağını sen bı de bu adama başkasını severken benim yanımda diye acıyordun gördün mü onun sevgisi tiktokta yeni bir hatun kesfedene kadar
Sen boşan ve keyfine bak canım bir asalaktan kurtuluyorsun

Valla üzülmedim yol yakınken anladın bu adamdan bir cacık olmayacağını sen bı de bu adama başkasını severken benim yanımda diye acıyordun gördün mü onun sevgisi tiktokta yeni bir hatun kesfedene kadar
Sen boşan ve keyfine bak canım bir asalaktan kurtuluyorsun
Acıyor muydu?
İsmini unuttum bir üye daha vardı böyle.
Kocası yakalanınca ağlıyor diye kahrolmuştu.
İnsan gerçekten hayret ediyor

Ya sizin kocanız saf mı? Yaparsan daha dikkatli yaparsın sizi takmıyor bence bu arada
Yakalandıktan sonra bu kadar dikkatsiz olması ne bileyim
Konularınız aşırı hızlı ilerliyor

Bi yapan bidaha yapar sözünün kanitlanmis hali galiba. En başında affetmemeliydin

Aldatılma olaylarında affetmek iki taraflı teminattır.
Aldatan tekrar aldatacağını garanti eder, affeden tekrar affedeceğini...
İlki sizin suçunuz değildi, sonrakinde sizde kendinize karşı kabahatlisiniz.
Aldatıp aşkından ölmek diye bir şey yoktur. Kimse kendini kandırmasın.
Erkeklerin bu hikayelerine cidden inanıyorsanız salın, istediğini yapsın yapsın dönsün size.
Kadınlar kemalim yapmaz dedikçe kemalleri tutabilene aşk olsun.

Adam zaten boşanmak için elinden geleni yapıyor. Affederek yoluna taş koymuşsunuz ama atmış şimdi o taşı kenara. 🤷🏻‍♀️

Back
X