- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.931
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım
Hafta sonu olunca kimse yok8
Sporumuda düzen oluşturdu ama
Yemekte sorun var bazen çok abartıyorum ne yapıcam bilemiyorum kendimi frenliyemiyorumçok moralim bozuk
Sizler neler yapıyorsun uz
Biraz canlanalim artık kizlar birbirimizi motive edelim
Canim bende kızartma 2 senedir yapmamCanim benimde kendime durrr diyemediğim zamanlar oluyor ama herşeyin kendi elimizde
Mesela evde kızartma falan yapmıyorum.
Market işi almiyorum.
Önceden düşünüyorum mesela markete gittiğimde çocuklara kek alayim kurabiye alayim derken kendime aliyormusım aslında. . .
Şimdi hiçbirini almıyorum.
Kek,börek cinsi evde yapmiyorum yapsamda frenkiyorum.
Mesela uzun zmandir eve kahvaltilik çikolata almıyorum.alinca bir kaşik iki kaşik derken yarilıyorum.
Sporu da benim trambolinim var çocuklardan fırsat bulursam müzik acip zıplıyorum.
Bazen de tv karşısında yoruyorum.
Hafta sonu zaten dışarda oluyorum.
Aslında iş yapacagina inanmak ve sunuda soyleyim.zayıfladıkca koprucuk kemiklerim çıkıyor uzaktan akrabam gelmişxegisine seviniyorum.
YAPAMAZSIN DİYENLERE İNAT BEN BU İŞİ BAŞARACAGİM.
Canim bende kızartma 2 senedir yapmam
Market te çocuklar kendi yiyeceklerin alırlar
eve abur cubur almıyorum
Pasta Börek işi az çocukların yiyeceği şekilde yapıyorum
Kahvalti lik çikolata zaten hiç sokmuyor eve
Spor salonuna gittim 1 ayda 1 kilo aldım kilo veremeyince bende üyeliğini dondurdum Kurban bayramında sonra tekrar başlıca m evde sporumu yapiyorum sabah youtube video akşam yürüyüş şeklinde 2 saat fazla yapiyorum
Benim sorunum yemek yemeye doymuyorum masadan doydüm diy ipten kalkamiyorum hep gözüm ac
3 öğünde yesem ayniyim
Bayrama hedef koydum kendime
beni biraz hırslandirir belki
Evet canim insülin direnci varŞekerin falan olabilir mi?canım şeker hastalari da doymak bilmezler.yada duygusal açlık olmasın seninki.
Hayatında ani değişim duzenının bozulması eşler arası tartişma çocuklarin sorunlarida yemeğe surukleyen etkenlerden.
Bazen çıkış yolu bulamayınca tek çare yemek oluyor hırsını yemeklerden alıyorsun.
Benim yemelerimin sebebi öyleydi çoğunlukla ve uzun yıllar 83-74 kilo arasinda gezdim.
Belki seninde bu sorunun vardir
Evet canim insülin direnci var
Moral bozukluğuna kendimi mutfağa atıyorum ne yicegimi şaşırıyorum
Benim işler karışık işte
Kendimi frenlemeye öğrenmem jlazım yoksa benim durum çok vahim
Ayyyy kanka sen 63 kilomu oldunnn bn şimdi kendimden utandım yaaa bn yerinde sayiyorumBluedreamer02 oy nasılda tatlı ya senle tartisdigim için çok uzulmusum yaa artık instagrama hesabımida kaldirmistimm senle barisamiyodumm iyiki geldin canım benimmm
Canim benim çok güzel şeyler yazmışsın çok iyi moral oldu banadaSeyra bak bugün dugune gittim.
Önceden bunlar bana eziyetti çünkü doğru düzgün kıyafet bulamazdım mecbur tek tip şeyler giyerdim.benim ailemde yengelerim 45-50 kilo.gorumcem 175 boy 63kilolarda.
Ben se 160boy 74-80kilo.
Tombul yanaklar,sutyenden tasan gogusler elbiseden fırtlayan yaglar. . .
Kıskanmayan ve umursamayan kocam artık ara sıra laf sokmaya bile başlamıştı
Aynaya baksan ben daha zayıfımdır misali.
İnsanin içi hiçkimsenşn laf sokmasına değilde kocasının laflarina seni güzel bulmamasina seni onemsememesine bozuluyor
Hele birde yeni dillenen bir kız çocuğu anne ne kocaman gobegin var diyince butun hayallerin çöküyor ki daha bunun okulu var arkadaşlari annen sisman diye dalga geçsin kizim benden utansin istemem asla.
Hayatimiz bizim elimizde bu hayat bizim.
Ali Ağaoğlu değiliz plazalarımız olmaz belki ama yaparız dersek yaparız
Bugün sanki o küçük daglar var ya evet onlar benimdi.
Bugün egom tavandi.
En güzel bendim.
Herkes çirkin.
Hak ettim ben bunu bu benim emegim.
Kilo vermişsin çok güzel olmussun dediler.
Herkse teşekkür ederken doğal halim der gibi baktim.
Bir zamanlar asagılayan gencsin ama kilon var diyenler simdi ne güzel olmuşsun dediler.
Biraz azim biraz irade biraz sabir @Seyra123
Gerisi mutlaka gelecek...
Problemler asla bitmeyecek,benimde kendimle eşimle kvdem onla bunla sorunlarim var ama yemeğin arkasina sigınmak bana bişey kazandirmayacagının artık farkındayım.
Ben guclu bir kadınım onlarla ve herkesle yemekler tatlılar olmadanda savaşirim.
Ben güçlüyüm çünkü anneyim
Nasıl gidiyorrrrrrr :)
Nasıl gidiyorrrrrrr :)
Bence herkes salmış kimse yazmadığını Gore
Benim net paketim bitti.perşembe pazar hakkim var ondan yararlaniyorum.
Pembe hayalciğim benim diyetim güzel gidiyor bu hafta spor yapamadim ama yinede güzel sonuçlar bekliyorumm
Bakıyorum bildirim gelmiyor bir ses verim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?