- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Zaten bdvden ciktigim yokkii
Haha güzel bdvye devam o zaman
Nasilsin ablacim günün nasil geçiyor
Güzel canım sıcaktan herhalde aklıma hiç yemek gelmiyor suyla geçiştiryorum.
zorlamıyor ramazandan çıktık onunda etkisi olabilir.
Senin nasıl gidiyor bakalım
Nasil olsun iste evde canim çok sıkılıyorr annemler falanda evde yok kaç ggündür evde yalniz kafayi siyirdim artik keşke aramizda kader de olsaydi ya ne güzel olurdu
Çık gez dolaş canım gencsin bu gunlerinin kıymetini bil
Evet keşke kader de olsaydı tamam olurdu o vakit grup ne yaptıysa acaba kaç kilo oldu
Merk ediyorum ama en son nisanda girmiş haber yok
Hoş buldum meliscim teşekkürler tekrar bende Müzeyyen 24 yaşındayım ve 9 aylık evliyimm :)❤Bak simdi öncelikle şişko kelimemizi lugattan kaldirip basliyoruz ise tontislik diyoruz daha güzel bence:) ve kesinlikle önemli olan karar vermek canim kaç kilo olduğun önemli değil önemli olan kesinlikle vazgecmemen ve diyelim bugün kaçamak yaptin ki hepimiz yapiyoruz arada asla moralini bozmayacaksin bizim en büyük hatamiz bi kaçamak yaptikmi diyeti bitiriyoruz ama çok yanlis iste inşallah güzel bi şekilde kilolarimiz gider canim tanismadik ben melis 22 yasindayim ve bekarim :\tekrar hoşgeldin
Kizlar genelde haftada bir tartilin diyorlar ama bn dayanamayip hher gün tartiliyorum yani istediğiniz zaman tartilin ama sadece cuma günleri kilonuzu söyleyin sürpriz olsun birbirimize
Sağol ablacım inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?