Bu Sefer Başaracağim..

:KK57::skandal::KK57: iş çıkışı çarşıda yarın için et alayım dedim.1 saat geçikmißim.akşam da yemeğe gideceğim stres yaptım.meyve günü meyvemi yedim :KK72: ama doymadım :KK53:üzerine semizotu cacığı 1 peksimet 1 de profiterol yedim.:kk77:3 de ceviz.ş imdi ne yapacağım eritecek zamanım ve halim yok :KK43:

FB_20160722_07_43_22_Saved_Picture.webp

Fark ettim de bu aralar hiç yeşil çay bitki çayı içmiyorum acil metabolizma hızlandirşci caylara ihtiyacim var.
Size de tavsiye ederim canlarim.
İhmal etmeyin eksilerde buluşmak uzere

Selamlarrr niye kilo bildirimi yaapilmamiskii bn bi takım sorunlar oldu o yüzden evde değilim ve maleseff tartilamadim artık haftaya
tartilicam ininşallah

Ben aynıyım amak şükrediyorum almadıgım için:(
Ama soz verdim kızlar bayrama kadar azmedip istedgim kilo ya inecem
Artık tembellik yok.

Merhaba gunlukcumm ben akillanmiyorum ya bi zayifliyrum hemen geri alıyorum inşallah basaricam yilmiycam aslaa sabah bol su içtim ve daha bisey yemedim gün içerisinde yediklerini yazicam artık yarında kilomu soylerim

Ay kız guldurdun beni:D Allahda seni guldursun semizotu cacigina bayılıyorum zaten hatta bız pirpirim cacığı diyoruz sende bilirsin :) tam zamanı insallah vericek ya bayrama kadar zayifliycam ya basarabilirimmm

Evet fit olmak lazm. Bn bi ara 71 de gördum verdm 63lere düstüm sonra tekrar aldm tekrsr verdm. Simdi artk hedefmi büyüttüm. Ins 57 olcm. Beraber 50lileri görelom ins

Back
X