Bu sefer başaracağım

Renna7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
279
383
33
36
MerhabaBen 28 yaşında ev hanımı. 2 çocuk annesiyim.
Bu güne kadar o kadar kilo verip alma deneyimlerim oldu ki..sayısını unuttum. Nerdeyse kilo verme hakkında herşeyi biliyorum ama bir tek benim işime yaramıyorYa da ben öyle düşünmüşüm. Çocuklardan sonra çok kilo aldım. Verdim yine aldım. Ama artık bu defa kalıcı vermek istiyorum.
Boyum 163. Kilom 76. Hedefim 60.
İnşAllah bu sefer başarırım
ALLAHın bana verdiyi vucudu sağlam yaşatmak için nefsime ve irademe hakim olmalıyım.
Bana katılanlar olursa seve seve beklerim

Her hangi bir diyet yapmıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. Şekeri tatlıyı tuzlu hamur yemekleri menyüden çıkardım.
Ayran+karbonat+limon kürü yapıyorum.
Tartıya 1 günden bir çıkıyorum. Kilomu kontrolde tutmak için.
İki gün oldu küre başladığım. Henüz kilo kaybı yok. :110: ama bu henüz birşey demek değil daha yolun başındayız.
Her gün yazacağım. Umarım başarılı olurum:KK25:

MerhabaBen 28 yaşında ev hanımı. 2 çocuk annesiyim.
Bu güne kadar o kadar kilo verip alma deneyimlerim oldu ki..sayısını unuttum. Nerdeyse kilo verme hakkında herşeyi biliyorum ama bir tek benim işime yaramıyorYa da ben öyle düşünmüşüm. Çocuklardan sonra çok kilo aldım. Verdim yine aldım. Ama artık bu defa kalıcı vermek istiyorum.
Boyum 163. Kilom 76. Hedefim 60.
İnşAllah bu sefer başarırım
ALLAHın bana verdiyi vucudu sağlam yaşatmak için nefsime ve irademe hakim olmalıyım.
Bana katılanlar olursa seve seve beklerim

Merhaba.. Cok guzel bi karar vermissin. Tebrikler.. Ben de senin gibi surekli kilo vermeye calisiyorum sonra tekrar alıyorum. Yemek yesem bile içim hiç rahat olmuyo. En iyisi istediğimiz sagliga ve görüntüye biran evvel ulasmak. Hic olmazsa vicdanimiz rahat olur. Ben bu sabah basladim. Cok azimliyim. Buraya goz atmaya ve yazmaya da calisirim :)

Bende katılmak istedim bi yere daha yazdım ama sanırım yeni bi başlangıç arkadaşı olursa daha iyi olur sizinle diyet arkadaşı olmak isterim

26 yaşındayım 7 aylık bi kızım var
Şuanki kilom 69 hedefim 53 boyum 1:65

Ben de o gruptayim gordum. Ama gruba dün katildigim icin bi sey yazmak istemedim acikcasi

bende katılsam size.
son6 ayda 12 kilo aldım.
şuan 72 kiloydum boyum 164.
geçen hafta pazartesi başladım....ve iki kilo verdim

bende katılsam size.
son6 ayda 12 kilo aldım.
şuan 72 kiloydum boyum 164.
geçen hafta pazartesi başladım....ve iki kilo verdim
Bir haftada 2 kilo çok iyi
Neler yaptın paylaşabilir misin
Ben bu hafta başladım daha

tabi paylaşirim! sabahları 3 haşlanmış yumurta...öğlen işyerinde kantine inmiyorum.
yanimda 100gr yulaf, 50 gr keten tohumu, 50gr ceviz ve 25gr susam götürüp 250gr yogurtla kariştirip yiyorum.

akşamları normal ev yemeği...ve bir parça et veya tavuk.

şeker ve un mamullerini kestim.

inşallah gerisi gelir

tabi paylaşirim! sabahları 3 haşlanmış yumurta...öğlen işyerinde kantine inmiyorum.
yanimda 100gr yulaf, 50 gr keten tohumu, 50gr ceviz ve 25gr susam götürüp 250gr yogurtla kariştirip yiyorum.

akşamları normal ev yemeği...ve bir parça et veya tavuk.

şeker ve un mamullerini kestim.

inşallah gerisi gelir
Çok iyi
Ben iki öğün yiyorum
Çalışmıyorum küçük bebeğim var anca kahvaltı yapıyorum
Şekeri çıkardım ekmeği çıkardım hayatımdan
Bir tek sabah kahvaltısında ekmek yiyorum
6 dan sonra birşey yemiyorum
Bazen 7 de oluyor
Spor yapıyorum birde
10 dk cardiyo
50 squat 50 göbek eritme
İnşallah zayıflarım

Merhaba,
Bende katilabilirim size.kilo vermeyi cok istiyorum ama tek basima basaramiyorum malesef.

Selamlar. Hoşgeldiniz kızlar. Kilo verme serüvenimizde hepimize başarılar dilerim:halay:

Kilo vermek azmi hepimizde var. Hepimiz iradeliyiz, yapa biliriz. Güzel başlanğıclar yapıyoruz başarıyoruz da. Fakat ne oluyorsa yarım bırakıyoruz, azıcık duraklamada hemen pes ediyoruz. Yok arkadaş, bu sefer durmak yok. Bazen söylemesek de içine gireceğimizi hayal etdiğimiz güzül elbiseler var. Onları düşünelim:KK51:
Bize yok o asla zayıflayamaz diyenlere kendimizi kanıtlayalım.

Gelelim diyete.
Yaptığım bi diyet yok. Çünki her hangi bir diyeti yapıyorum kilo da veriyorum, fakat bıraktığımda fazladan kilo alıyorum. Diyet değil sağlıklı beslenmeyi öğrenelim.
Bu sabah kibrit kutusu büyüklüğünde ekmek peynir çay tüketdim.

Son düzenleme:
Merhaba.. Cok guzel bi karar vermissin. Tebrikler.. Ben de senin gibi surekli kilo vermeye calisiyorum sonra tekrar alıyorum. Yemek yesem bile içim hiç rahat olmuyo. En iyisi istediğimiz sagliga ve görüntüye biran evvel ulasmak. Hic olmazsa vicdanimiz rahat olur. Ben bu sabah basladim. Cok azimliyim. Buraya goz atmaya ve yazmaya da calisirim :)
Teşekkür ederim canım. İnşAllah beraber başarıcaz

Bende katılmak istedim bi yere daha yazdım ama sanırım yeni bi başlangıç arkadaşı olursa daha iyi olur sizinle diyet arkadaşı olmak isterim
Tabiki de. Beraber yaptıklarımızı paylaşarak bir birimize destek olalım. Yanlışımız varsa anlayalım. Bence bir birimizden öğreneceğimiz şeyler de ola bilir:KK5:

Herkese merhaba ben de 2.dogumdan sonra emzirmeyi birakip dogumdan sonra bile görmediğim kiloya ulastim suan 68 kiloyum.boy 163

Herkese merhaba ben de 2.dogumdan sonra emzirmeyi birakip dogumdan sonra bile görmediğim kiloya ulastim suan 68 kiloyum.boy 163
İstersek başara bilirmişiz demekki:anneadayı: kilolar zaten çoğunlukla doğumdan sonra kalıyor

Back
X