- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu çocuk ne yapmaya çalışıyor bir türlü anlayamıyorum. Lise 4. sınıftayım ve sınıf arkadaşım olan "x" arkamda oturuyor. Akrep burcu yani bildiğiniz egosu tavan yapmış biri... ilk önce ben hiçbir şey hissetmememe rağmen bana olan davranışları beni ona bağlamaya başladı. Oysa bana olan davranışları pek de hoş değildi. Ben niye bu çocuğa karşı bunları hissediyorum bilmiyorum... Sürekli tartışıyoruz fakat bu tartışmalarımızın hiçbir nedeni olmamasına rağmen bana sevgilisiymişim gibi davranıyor. Bu arada hakkımızda dedikodular çıkıyor bu dedikodulara sesini çıkarmıyor ama bir icraat da göremiyoruz kendisinde. Bu çocuk bacak bacak üstüne attığımda bana kızıp indir o bacağını diyor, onla konuşma diyor bunla konuşma diyor, ben gelmediğim gün beni soruyor fakat ben ona ilgi gösterince geri çekiliyor. ben bu davranışlarına bir anlam verememekle birlikte onu aklımdan çıkartmak istiyorum ya da tamamen onu istiyorum. Tavsiyelerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olun bana yoksa kafayı yiyicem. şimdiden teşekkürler ablalarım :)
üç yıl önce yazmışım bu yazıyı şimdi okuyoruz yine üç arkadaş. Şoktayız şifreyi kullanıcı adını nasıl bulduk diye...Dediğiniz gibi hayat devam etti mezun olduk liseden aramızda hiç birşey olmadı. ona itiraf ettim ama bana öyle bişi varsa aklında unut onu dedi.çok zorladım daha üç ay öncesine kadar mesaj attım.sevgilisi var bayadır.bu dönem içinde yani üç yıldır hayatıma kimseyi sokamadım yazdıklarınızı okuyup diyorum ki bunların olacağı aklıma gelirmiydi.belki kadermiş içimde ki sevgi her geçen gün büyüdü belki çocuktum unuturum dedim hala gitmiyor 20 yaşıma geldim bu saaten sonra bişi olacak değil ama insan bekliyor işte...tekrar çok teşekür ederim cevaplarınız için...bu çocuk ne yapmaya çalışıyor bir türlü anlayamıyorum. Lise 4. sınıftayım ve sınıf arkadaşım olan "x" arkamda oturuyor. Akrep burcu yani bildiğiniz egosu tavan yapmış biri... ilk önce ben hiçbir şey hissetmememe rağmen bana olan davranışları beni ona bağlamaya başladı. Oysa bana olan davranışları pek de hoş değildi. Ben niye bu çocuğa karşı bunları hissediyorum bilmiyorum... Sürekli tartışıyoruz fakat bu tartışmalarımızın hiçbir nedeni olmamasına rağmen bana sevgilisiymişim gibi davranıyor. Bu arada hakkımızda dedikodular çıkıyor bu dedikodulara sesini çıkarmıyor ama bir icraat da göremiyoruz kendisinde. Bu çocuk bacak bacak üstüne attığımda bana kızıp indir o bacağını diyor, onla konuşma diyor bunla konuşma diyor, ben gelmediğim gün beni soruyor fakat ben ona ilgi gösterince geri çekiliyor. ben bu davranışlarına bir anlam verememekle birlikte onu aklımdan çıkartmak istiyorum ya da tamamen onu istiyorum. Tavsiyelerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olun bana yoksa kafayı yiyicem. şimdiden teşekkürler ablalarım :)
üç yıl önce yazmışım bu yazıyı şimdi okuyoruz yine üç arkadaş. Şoktayız şifreyi kullanıcı adını nasıl bulduk diye...Dediğiniz gibi hayat devam etti mezun olduk liseden aramızda hiç birşey olmadı. ona itiraf ettim ama bana öyle bişi varsa aklında unut onu dedi.çok zorladım daha üç ay öncesine kadar mesaj attım.sevgilisi var bayadır.bu dönem içinde yani üç yıldır hayatıma kimseyi sokamadım yazdıklarınızı okuyup diyorum ki bunların olacağı aklıma gelirmiydi.belki kadermiş içimde ki sevgi her geçen gün büyüdü belki çocuktum unuturum dedim hala gitmiyor 20 yaşıma geldim bu saaten sonra bişi olacak değil ama insan bekliyor işte...tekrar çok teşekür ederim cevaplarınız için...