• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sefer benim derdim var...

"en buyuk asklar nefretle baslar" derler .
o degıl de,bu ergen erkekler neden bu donem de maçolaga cok ozenırler hıc bılmem .
"ındır o bacagını" nedır yaa :1:

Son düzenleme:
sınıftan başka biriyle ilgileniyormuş gibi yakın davran,
gelip kızdığındada neyim oluyorsun ki kızıyorsun, ben özgür bir kızım de
dahada bişey olmassa salla gitsin

seni sevip sevmediğini öğren. seni sevmiyosa senden hoşlanmıyorsa.sana karışmaya hakkı yok.

Boğardım..
:ssz:
Şaka bi yana gıcık olurum bu tiplere..
O ne öyle hem kanka ayağına takılıp hem de yok şunu yapma bunu yapma falan.. Ortada ciddi bi şey yoksa sen kimsin ki.. :31:
Senin ilk adımı atmanı bekliyo kanımca.
Genelde bu tipler (ki okulumda metrekareye 5 tane düşer) cool görünmek isterler.. Kıza ilgi göstermesin , kız ona ilgi göstersin ki beyimizin egosu zarar görmesin..
Hep inandığım bir şey var eğer birisi sana gerçekten ilgi duyuyorsa isterse dünyanın en egolu kişisi olsun , kediye dönüyor.. Yani huyu burcu, kişiliği ne olursa olsun duygularını gizlemiyorlar.
Tecrübeyle sabittir.
Sen en iyisi onu bekle.. Zaten sana ilgi duyuyorsa dağlaaar kadar olan egosunu yener yine gelir.. üstüne gidip de egosunu yükseltmemek gerekir diye düşünüyorum..
Kaçan kovalanır :10:

Son düzenleme:
aklı başkasına gidecek zaten.
sonra ordan da başkasına .. başkasına..
aklı kemale erene kadar gidip gelecek o akıl.
tabi seninki de.
o yüzden canım, fazla ciddiye alma.
tatlı tatlı flört ediyor seninle.
senin de hoşuna gidiyorsa böyle devam et.
hemen olayı ciddileştirip, bir şekle, şablona sokup,
çok ilerilere taşıyıp boğucu hale getirme.
olay zaten bundan ibaret. bu yaşta başka ne olsun.
keyfine bak.

bu çocuk ne yapmaya çalışıyor bir türlü anlayamıyorum. Lise 4. sınıftayım ve sınıf arkadaşım olan "x" arkamda oturuyor. Akrep burcu yani bildiğiniz egosu tavan yapmış biri... ilk önce ben hiçbir şey hissetmememe rağmen bana olan davranışları beni ona bağlamaya başladı. Oysa bana olan davranışları pek de hoş değildi. Ben niye bu çocuğa karşı bunları hissediyorum bilmiyorum... Sürekli tartışıyoruz fakat bu tartışmalarımızın hiçbir nedeni olmamasına rağmen bana sevgilisiymişim gibi davranıyor. Bu arada hakkımızda dedikodular çıkıyor bu dedikodulara sesini çıkarmıyor ama bir icraat da göremiyoruz kendisinde. Bu çocuk bacak bacak üstüne attığımda bana kızıp indir o bacağını diyor, onla konuşma diyor bunla konuşma diyor, ben gelmediğim gün beni soruyor fakat ben ona ilgi gösterince geri çekiliyor. ben bu davranışlarına bir anlam verememekle birlikte onu aklımdan çıkartmak istiyorum ya da tamamen onu istiyorum. Tavsiyelerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olun bana yoksa kafayı yiyicem. şimdiden teşekkürler ablalarım :)

seni cepte tutuyor, kenarda dur istiyor bence canım. ilgin onun hoşuna gidiyordur ama sanmıyorum x in bir adım atacağını.

akrep erkeğiyle ilgileniyor ona önemsediğini hissettiriyorsan çantada kekliksin. ona sınıftaki diğer arkadaşların gibi davran kız arkadaşlarınla eğlen gül (erkeklerle deneme bile ters teper:))
hadi oldu flört ediyosunuz bu taktikten asla vazgeçme yoksa o senden vazgeçer. kaçan kovalanır
birde asla mesafesiz yaklaşma aradaki çizgiyi koru akrep erkeği ( yada kadını ) karşıdakine neyi nasıl yaptıraağını iyi bilir binu sözlede yapmaz çok güçlü bir çekim alanı vardır nasıl gittiğini hissetmezsin bile

bu çocuk ne yapmaya çalışıyor bir türlü anlayamıyorum. Lise 4. sınıftayım ve sınıf arkadaşım olan "x" arkamda oturuyor. Akrep burcu yani bildiğiniz egosu tavan yapmış biri... ilk önce ben hiçbir şey hissetmememe rağmen bana olan davranışları beni ona bağlamaya başladı. Oysa bana olan davranışları pek de hoş değildi. Ben niye bu çocuğa karşı bunları hissediyorum bilmiyorum... Sürekli tartışıyoruz fakat bu tartışmalarımızın hiçbir nedeni olmamasına rağmen bana sevgilisiymişim gibi davranıyor. Bu arada hakkımızda dedikodular çıkıyor bu dedikodulara sesini çıkarmıyor ama bir icraat da göremiyoruz kendisinde. Bu çocuk bacak bacak üstüne attığımda bana kızıp indir o bacağını diyor, onla konuşma diyor bunla konuşma diyor, ben gelmediğim gün beni soruyor fakat ben ona ilgi gösterince geri çekiliyor. ben bu davranışlarına bir anlam verememekle birlikte onu aklımdan çıkartmak istiyorum ya da tamamen onu istiyorum. Tavsiyelerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olun bana yoksa kafayı yiyicem. şimdiden teşekkürler ablalarım :)
üç yıl önce yazmışım bu yazıyı şimdi okuyoruz yine üç arkadaş. Şoktayız şifreyi kullanıcı adını nasıl bulduk diye...Dediğiniz gibi hayat devam etti mezun olduk liseden aramızda hiç birşey olmadı. ona itiraf ettim ama bana öyle bişi varsa aklında unut onu dedi.çok zorladım daha üç ay öncesine kadar mesaj attım.sevgilisi var bayadır.bu dönem içinde yani üç yıldır hayatıma kimseyi sokamadım yazdıklarınızı okuyup diyorum ki bunların olacağı aklıma gelirmiydi.belki kadermiş içimde ki sevgi her geçen gün büyüdü belki çocuktum unuturum dedim hala gitmiyor 20 yaşıma geldim bu saaten sonra bişi olacak değil ama insan bekliyor işte...tekrar çok teşekür ederim cevaplarınız için...

Ters davran. Bacak bacak üstüne atma dediğinde sanane de. Ortada bişey yokken dinleme onu. İlgisi varsa açılır sen ters yaptıkça.

üç yıl önce yazmışım bu yazıyı şimdi okuyoruz yine üç arkadaş. Şoktayız şifreyi kullanıcı adını nasıl bulduk diye...Dediğiniz gibi hayat devam etti mezun olduk liseden aramızda hiç birşey olmadı. ona itiraf ettim ama bana öyle bişi varsa aklında unut onu dedi.çok zorladım daha üç ay öncesine kadar mesaj attım.sevgilisi var bayadır.bu dönem içinde yani üç yıldır hayatıma kimseyi sokamadım yazdıklarınızı okuyup diyorum ki bunların olacağı aklıma gelirmiydi.belki kadermiş içimde ki sevgi her geçen gün büyüdü belki çocuktum unuturum dedim hala gitmiyor 20 yaşıma geldim bu saaten sonra bişi olacak değil ama insan bekliyor işte...tekrar çok teşekür ederim cevaplarınız için...

Haha yaa bnde cvp yazdm :)

Back
X