Onceki konumu belli hatirlayan vardir esimin numarasini degismistim ama WhatsApp taki eski numara kaldi degismedi.telefonu sifreli ve dun youtube bise dinliyordu acik kaldi WhatsApp 2 engellenmis boyle 2 tane o... oldugu insanin sifatindan pozundan anlasilir.ikisinide cebime ekledim resmim gorunmuyor birine yazdim bu num taniyosunuz nerden o da dediki.parani kaybettin sanmaki senin oldugunu anlamadim donerci adam.ben yazdim musterimisin.o yazdi sen benim musterim olmak istedin...sokk sonra kalbim aciyarak yattinizmi sordum cevap vermedi belkide esim yatmak icin gitti vicdan azabi duydu guya ondan paran kaybettin diyor bence oyle.cevap vermedi ve engelledi.digeri normal konustu sex icin para teklif etti dedi dun kiyametleri kopardim tabi.esim olacak insan diyorki dukkanda arkadasim Facebook sex icin para yolladi gorusme ocin engelledi bende ekleyip tehdit ettim yoksa niye hemen paran kaybettin yazdi diyor.benden boyle birsey bekliyormusun.bekliyorum dedim ve karar verdim bosanacam o soa li seyiyle ugrassin rabbimden dilerim yakalansin.2 cocugum var tek korkum elimden alirlarmi babam gile gidecegim bitti yani hadi digeri dolandirici oteki niye sex icin teklif etti diyor.allahindan bulsun avukata gerekeni yazdim zaten bunu bana yapmicakti.gelirim yok ondan hic beklentim yok gider tuvalet temizler yine bakarim.evlatlatlarimi 5 sene ben buyuttum o oglen gitti sabah geldi calismis ama sadece essekler gibi calismamis.cocuklar zaten babaya hasret buyudu ne okulda hicbiyerde gidip almisligi yok asla vermem.o kaybettiyle yansin bundan boyle annemede dedim o tabi bise yok bunda istemez bosanayim ama yok o mesajlari okuyunca cilgina donuyorum.haa birde dediya dolandirici erkekmis yazan kadin resmiyle birini aradim birdaha ararsan engellerim dedi ama yinede dusuk ihtimal.duvar gibiyim dumduz sagim solum