Bu sefer çok kararlıyım

ben de 22 yaşındayım. boyum da 1.70. uyku düzenim gerçekten çok bozuk bu da etkiliyo her şeyimi. uyku düzenim yüzünden düzenli de beslenemiyorum. ama artık kendime düzene geçme konusunda söz verdim. okulum var haftaiçi o yüzden ne yazık ki sabah erken kalkıp spor yapamıyorum. bi de açık havada yürümek istanbulda imkansız ne yazık ki, o yüzden spor salonuna yazıldım. bir de Leslie Sansone videoları var internette evde yapmak için ideal sanırım. ne kadar etkili pek bilemiyorum ama bilgisayar başında oturmaktansa hareket etmek en azından. bir de yanına mekik yapılırsa tamamdır bence :)

ben de 22 yaşındayım. boyum da 1.70. uyku düzenim gerçekten çok bozuk bu da etkiliyo her şeyimi. uyku düzenim yüzünden düzenli de beslenemiyorum. ama artık kendime düzene geçme konusunda söz verdim. okulum var haftaiçi o yüzden ne yazık ki sabah erken kalkıp spor yapamıyorum. bi de açık havada yürümek istanbulda imkansız ne yazık ki, o yüzden spor salonuna yazıldım. bir de Leslie Sansone videoları var internette evde yapmak için ideal sanırım. ne kadar etkili pek bilemiyorum ama bilgisayar başında oturmaktansa hareket etmek en azından. bir de yanına mekik yapılırsa tamamdır bence :)

benimde okulm var 2. öğretm olunca çok geç yatıyrm hatta sabah yatyrm nerdeyse vee gündüz uykuyla geçiriyrm vakti kilo verememede en büyük sebeplerden birisi bu zaten..birde ister istemez geç vakitlerde bişeyler atştırılıyo:(((

boyun gayet normal kilonda dert edilicek ne var ki formunu koru yeter
benim boyum 1.60 kilo 70 ben ne yapayım sen şişkoysan :50::50::50:

kilomda var yinee bi 5 kilo falan vermem lazım bi yılda çok kilo aldım ve çevremdekilerde bazen böyle imada falan bulunuyorlar hoşuma gitmiyo..birde vücudum sıkı değil daha şişko gözüküyrum basenlermde kocaman off çok şikayetmiymm kendimden son bi yıldr ..bence sizdee kilo vermeye başlamalısınzz vermek her geçen gün dahada zorlaşıyo

Back
X