- 15 Kasım 2011
- 1.297
- 526
- 323
gelinlik giyiceksinn bidee zayflaa bencede biraz dışını sıkk tüm gözler senin üstünde olcak sende kendini rahat ve daha güzel hissett daha mutlu olrsn heryönde:)))
Saol tatlım ya <3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelinlik giyiceksinn bidee zayflaa bencede biraz dışını sıkk tüm gözler senin üstünde olcak sende kendini rahat ve daha güzel hissett daha mutlu olrsn heryönde:)))
tweest yarından ıtıbaren baslayalım hergun bırbırımıze moral verırız kolayca kurtuluruz ınş.bu kılolardan
tamam bende 9 da oğlumu okula gonderıyorum 10 da 1 saat yururum aksama yıne haberlesiriz olurmu
bende bende bendeeee:)
efsaeclın katılıyosun dımı sende bıze:26::26:
tamamm bu sayfada görüşürz akşam yineebi benmi küçüğüm aranzdaa((
kaç yasındasın canım
bendee mutlu oldummmkii
kızlar oğlusum aglıyo aksam gorusuruz optuuuuummmm
22 yaşndayımmm 164 boyum kilomda 58 59 ama boy kısa olduğu için kendimi şişko hissedyrmm(
ben de 22 yaşındayım. boyum da 1.70. uyku düzenim gerçekten çok bozuk bu da etkiliyo her şeyimi. uyku düzenim yüzünden düzenli de beslenemiyorum. ama artık kendime düzene geçme konusunda söz verdim. okulum var haftaiçi o yüzden ne yazık ki sabah erken kalkıp spor yapamıyorum. bi de açık havada yürümek istanbulda imkansız ne yazık ki, o yüzden spor salonuna yazıldım. bir de Leslie Sansone videoları var internette evde yapmak için ideal sanırım. ne kadar etkili pek bilemiyorum ama bilgisayar başında oturmaktansa hareket etmek en azından. bir de yanına mekik yapılırsa tamamdır bence :)
boyun gayet normal kilonda dert edilicek ne var ki formunu koru yeter
benim boyum 1.60 kilo 70 ben ne yapayım sen şişkoysan![]()