Bu sefer de baska sekilde iletisim kuruyor

Size 50 defa icraya verin, hapisle tazyik(tam emin degilim nasil yazıldığından) talep edin, hapis yatmak istemedigi icin nafakayi odeyecektir dediler. Ben bile ezberledim artik. Yurtdisindaysa da odemek zorunda dediler. Yurticine giris yapar yapmaz alir gotururler dediler. Dediler, dediler, dediler... Hala onumuzdeki ay icraya vercem de, whatsapp işletme hesabindan ariyor da diyorsunuz.

Bence sizin derdiniz nafaka degil, takintili sekilde adamin hayatini nasil gecirdigini merak ediyorsunuz.

Yok nafakayi vermeyeceklermiş.Onlari ilgilendirmezmis.Cocuga bakamıyorsam velayeti onlara vermeliymişim.
Bu odun kafalı hıyarlar yüzünden yakında küfür etmeye başlayacağım.
ALLAH selamet versin size ve yavrunuza ne büyük bir pislikle uğraşıyorsunuz

Pandemiden dolayi hapis de yatmiyorlarmis resmen adamlar sansli. Aynısı benimde basimda var kizimin nafakasını vermiyor

Allah yardimciniz olsun. Nasil iclerine siniyor nasil vicdansizlar anlamiyorum
Hic sormayin gercekten Rabbim kat be kat cikarsin beddua da ediyorum bos gezenin bos kalfasi. Ama ben yine dava acacagim en azindan yqkalama karari vs ciksin 1 gunde olsa zor durumda kalsın icimde kalmasın die. Kizim icin zoruma gidiyor o kizimin hakki cunku daha 1 yaşında

Daha cok küçükmüş. Erkekleri anlamıyorum ya. Madem para vermek istemiyorsun isi inada bindirdin bari 2 paket bez, 2 kutu süt al, yolla sanal marketten. En azindan altinin temiz oldugunu, mamasinin yapilacagini bil. Onu bile cok goruyorlar cocuklarina. Bencede ugrasmaya devam edin. Rahat rahat devam edemesin hayatina

Calismiyor 1 senedir dava actim 1 senedir calismiyor ve benden para istiyor birde yoksulluk nafakasi ustune ustluk 60bin tl borcunu oduyorum icra geldi odemedigi icin. Boyle insan musveddeleri var maalesef barissaydim en iyisi bendim ama ayrilacagim icin boyle.ben en fazla 1 sene zorluk cekerim sonrası güzel ama o melek kizimin hakkini yiyor Rabbim sormaz mi. Bugun olmzsa yarin elbet cikacak

Ay allah kocanında karakterlisini nasip etsin. Bu ne arkadaş nafaka uğruna adam kaçak gibi saklanıp arıyor

Sigortasiz calisiyor olabilir mi? Nasil geciniyor?

Yok nafakayi vermeyeceklermiş.Onlari ilgilendirmezmis.Cocuga bakamıyorsam velayeti onlara vermeliymişim.

benimki de aynısını diyordu geçen ay eşşek gibi geçen bütün nafakaları yatırdı ben 2 defa icraya koydum dava günü gelmeden yatırdı korkusundan

Icraya koydum banka hesaplarina bloke koyuldu ama para yokki bi yerde de calismiyor oyle kaldim

benimki de öyleydi zaten şimdi icraya konulunca belli bir süresi var o süreç içerisinde yatırılmazsa dava açılıyor 9.ayda duruşmamız vardı bizim sonra 3aydan 3aya icraya konuluyor hiç bir şekilde yetırma olmayınca ben 2.davayı da açtım onun gününü de 10.aya verdiler beklemedeydim sonra arayıp davayı çekin demeye başladılar biz de ödeme yapılmadan çekemeyiz dedik 8.ayın ortasında yatırmadığı 9 aylık ücretin tamamını yatırdı

Aslinda hapis de yokmus pandemiden dolayi imza atiyolarmis ama korkmus ise yaramis darisi bana insallah ama sanmam odeyecegini yuzsuz bu cunku . Ilk durusmada hemen karar cikmiyor mu o da ileri bir tarihe mi erteleniyor

Aslinda hapis de yokmus pandemiden dolayi imza atiyolarmis ama korkmus ise yaramis darisi bana insallah ama sanmam odeyecegini yuzsuz bu cunku . Ilk durusmada hemen karar cikmiyor mu o da ileri bir tarihe mi erteleniyor

İlk dava 4.ayda açılmıştı sanırım 9.aya gün vermişlerdi

İlk dava 4.ayda açılmıştı sanırım 9.aya gün vermişlerdi
Of of cok gecmis ya neden odemiyordu bunca zaman . Seni ugrastiriyor iste. Neden odedi smdi anlamis dgilim utanmazlar. Eve haciz gitse diyorum evde olmaz bidahq bosuna masraf. Bilemedim ya kizimin hakki icin ugrasmak istiyorum. Hapis de tam zamaninda bitti pandemiden dolayi zaten sansim olsa..

Valla çok şükür benim onun parasına ihtiyacım yok ama sırf bana söylediği sözler yüzünden açtım davayı sen beni gıcık edersen ben de seni ederim misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…