Bu sefer de komşu sorunu...

whiteemochaaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2023
50
18
3
Günaydın hanımlar. Biz yeni evlendik buraya taşınali 3 ay olacak ama üst kat komsumuzdan hiç rahat edemiyoruz. Kadın çok problemli Kendi ailesiyle bile tartışıyorlar gün içinde zaten. Apartmana gelir gelmez sürekli bizimle konuşmak istiyor ev sahibinin numarasını verin apartmanı boyatalim yaptıralim bilmem ne biz de vermedik tabi ki bizi beklemiş kapıda işe giderken çıktı kavga etmeye resmen kapı dinliyor üst kattan. Her sabah bir şeyleri sürüklemeler gece masa çekmeler kapıyı söker gibi çarpmalar. Bıktım üç ayda usandım gerçekten. Konuşmak da fayda etmiyor ses yapmayın diye. Eşim istese onu bir korkutur aslında ama kadın kadına halledelim diye onu hiç muhattap etmedim ben. İşe giderken evden çıkıyoruz yukarda kim o diye bağırıyor her seste kapıda resmen bizi mi gözetliyor ses mi dinliyor ne yapıyor anlamadım ilk defa böyle garip bir kadın görüyorum. Bu kadınla nasıl baş edeceğim normal konuşsam olmuyor kavga etsem yine olmayacak

Diğer konular tamam ama bu ne? Sıkıysa korkutsun eşiniz ne biçim bir cümle bu? Ne yapacak gidip kadına mi saldıracak eşiniz?

Bu cümleyi görünce bende yorum bile yapamadım.
Bazen bu sitede açılan konular beni çok şaşırtıyor. Konuda ztn doğru düzgün olay yok yarısından çoğu yorum. Eşi de karısının lafıyla kapıya dayansın madem yapmazsa ayip

Günaydın hanımlar. Biz yeni evlendik buraya taşınali 3 ay olacak ama üst kat komsumuzdan hiç rahat edemiyoruz. Kadın çok problemli Kendi ailesiyle bile tartışıyorlar gün içinde zaten. Apartmana gelir gelmez sürekli bizimle konuşmak istiyor ev sahibinin numarasını verin apartmanı boyatalim yaptıralim bilmem ne biz de vermedik tabi ki bizi beklemiş kapıda işe giderken çıktı kavga etmeye resmen kapı dinliyor üst kattan. Her sabah bir şeyleri sürüklemeler gece masa çekmeler kapıyı söker gibi çarpmalar. Bıktım üç ayda usandım gerçekten. Konuşmak da fayda etmiyor ses yapmayın diye. Eşim istese onu bir korkutur aslında ama kadın kadına halledelim diye onu hiç muhattap etmedim ben. İşe giderken evden çıkıyoruz yukarda kim o diye bağırıyor her seste kapıda resmen bizi mi gözetliyor ses mi dinliyor ne yapıyor anlamadım ilk defa böyle garip bir kadın görüyorum. Bu kadınla nasıl baş edeceğim normal konuşsam olmuyor kavga etsem yine olmayacak

Eşim isterse korkutur mu 🤣🤣🤣 şaka mısınız nedir bu. Tartışmaya çekiniyorsunuz ancak eşinizin müdahalesi normal öyle mi. Gerçi kavga etsem demişsiniz… Bilemiyorum karşı tarafı da dinlemek lazım. Ya da iki taraf da benzerdir kim bilir muhit meselesi sonuçta….

Şimdi kadının neci olduğunu bilmiyorsunuz neticede. Kocam korkutur demişsiniz ama bazı manyak kadınlar var. Erkek dövenlerden. Mesela benim çok erkek dövmüşlüğüm var. Kocanız ya dayak yiyip gelse?
Kocam korkutur ne ya? Benim babam senin babanı döver yaşından çıkamadınız mı siz? Bir erkeğin bir kadını korkutması övülecek birşey mi? İnşallah komşu kadın manyaktır da görürsünüz

Nasıl korkutmayi düşünüyor eşiniz ?
Binadan biri beni korkutmaya kalksa muhtemelen ağzı yüzü dağılır net.
Özgüvene bak

onun eşi de sizi gelip korkutsa hoş mu ? yada varsayalım ki eşi yok ailesiyle yaşıyor bu nasıl bi düşünce tarzıdır hangi çağda yaşıyoruz inde mi yaşıyorsunuz ? Sizin ağzınız yok mu? bi sorun varsa kendi aranızda çözün rahatsız olduğunuzu söylersiniz anlar yada anlamaz eşinizi ne üstüne salıyorsunuz berbat bi düşünce bu

Eşim korkutur nedir ya? Allah ıslah etsin.

Ayyy kıyamam eşin isterse korkutur mu? Eski apartmanda yan komşum da öyle zannediyordu. Polislerin karşısında hiç beni tehdit eder ki rahat tavırlarını göremedim. Korkan o gibiydi🤣

Şimdi kadının neci olduğunu bilmiyorsunuz neticede. Kocam korkutur demişsiniz ama bazı manyak kadınlar var. Erkek dövenlerden. Mesela benim çok erkek dövmüşlüğüm var. Kocanız ya dayak yiyip gelse?
Kocam korkutur ne ya? Benim babam senin babanı döver yaşından çıkamadınız mı siz? Bir erkeğin bir kadını korkutması övülecek birşey mi? İnşallah komşu kadın manyaktır da görürsünüz
Ahhahaha o kadar doğru ki bizim bir komsumuz vardı hakikaten erkek döverdi, aşırı severim aşırı iyi bir kadındır ama bir yani hafif delidir. Bir kadın bu ablanin kızına vurmuş markette, önceden husumetleri vardı arada bu ablaya gücü yetmeyince kızından almış öcünü. Abla kadının evine gitti bağırdı çağırdı kadın camdan çıkaramadı kafasını gidip kocasına yalan yanlış anlatmış, zavallı adam ablanın karşısına dikilince yerden yere vurdu abla adamı🙈 kadın da mahalleye rezil oldu ama adam tüm mahalle önünde dayak yedigiyle kaldı. Umarım bu abla gibidir konu sahibinin komşusu da .

Ahhahaha o kadar doğru ki bizim bir komsumuz vardı hakikaten erkek döverdi, aşırı severim aşırı iyi bir kadındır ama bir yani hafif delidir. Bir kadın bu ablanin kızına vurmuş markette, önceden husumetleri vardı arada bu ablaya gücü yetmeyince kızından almış öcünü. Abla kadının evine gitti bağırdı çağırdı kadın camdan çıkaramadı kafasını gidip kocasına yalan yanlış anlatmış zavallı adam ablanın karşısına dikilince yerden yere vurdu kadın adamı🙈 kadın mahalleye rezil oldu ama tüm mahalle önünde dayak yedigiyle kaldı. Umarım bu abla gibidir konu sahibinin komşusu da .
İşte böyle manyaklar kocasının arkasına sığınan kadınlara denk gelsin. Kocasıyla korkutacakmışşş, kocası sopa yiyince ilk yardım malzemesiyle pansuman yapar artık

Back
X