- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Ya senin anan baban yok mu? Kendini böyle kimsesiz savunmasız gösterirsen o da bi tekme atar tabi. "Benim arkamda babam var anam var " diyeceksin. Diyebilmelisincanım peki ben yalnızım başka bir erkek de girse hayatıma yalnız bu bunun parasını yerim karışan olmaz diye düşünmez mihayat boyu çok mu savunmasız kalacağım ben
aslında işleri bu hale getiren benim değil mi?
yani onunla nişanlanan falan
evet çok korkuyorum kendimi de rezil ettim gibi hissediyorum
Ayy o miktiri çekmek öyle rahatlatıyo ki insanıİşlerin bir hale geldiği yok panpa, ben evlenmiyorum diyip miktiri çekiceksin her yerden engelliceksin bu kadar
berbat bir ruh halifarkındayım.ama saplantılı oldum sanırım. kendimi anlayamıyroum baştan bu adamla birlikte olmak hataydı.zaten de diyorum ya çok aceleye geldi oldu bittiye.istemiyorum ama ayrılamadım da.çok yalnız olacağımdan korkuyorumsanırım.
beni kendi aileniz gibi düşünmeyin.benim ailemden kimsem yok.hiçkimsem yok akrabalarımdan hayatta yapayalnızım.
evet çok korkuyorum kendimi de rezil ettim gibi hissediyorum
yoklar ki...Ya senin anan baban yok mu? Kendini böyle kimsesiz savunmasız gösterirsen o da bi tekme atar tabi. "Benim arkamda babam var anam var " diyeceksin. Diyebilmelisin
gerçekten hissettim bunu kendini frenliyor gibi.önceden sürekli para istiyordu bir yere gidince..son zamanlarda yapmadı bunu.ben ona demiştim ki maddi açıdan kullanıldığımı anladığımda uzaklaşırım demiştim.Eski konularınızı okumuştum, bu adam sizi maddi açıdan kullanıyor.
Artık eskisi gibi maddi beklentisi yok demişsiniz ama kuşun kafesten kaçacağını anladığı için şimdilik kendini frenliyordur.
Böyle bir adamla mutlu olmanız mümkün değil.
İlla ki karşınıza size değer verecek, sizin de evlenmek isteyeceğiniz biri çıkar karşınıza.
Velev ki kimseyle evlenmediniz, dünyanın sonu değil.
Olmasa bile kendime yeterim diyebilirsin. Başkasına muhtaç değilsin. Farkındaysan o sana muhtaç. Onu besleyeceğine kedi besleyoklar ki...
Eski konularınızı okumuştum, bu adam sizi maddi açıdan kullanıyor.
Artık eskisi gibi maddi beklentisi yok demişsiniz ama kuşun kafesten kaçacağını anladığı için şimdilik kendini frenliyordur.
Böyle bir adamla mutlu olmanız mümkün değil.
İlla ki karşınıza size değer verecek, sizin de evlenmek isteyeceğiniz biri çıkar karşınıza.
Velev ki kimseyle evlenmediniz, dünyanın sonu değil.
canım benim ağzından melekler öpsün.dün bana dedi ki ya sen tam bana göresein.kimsesizsin dedi
ya işte ben bu kadar safım.bu adamla nişanlandım ben ama siz benim yazdıklarımdan hareketle ne kadar çakal olduğunuz anladınız ve siz haklısınız.kendimi tam bir aptal hissediyorum.Buldu sömürülecek kadını elinden kaçırmak istemiyor.Yaşı 35 diye hatırlıyorum mahsus ortaya çocuk fikrini atıyor.
Rosenin ailesi yok varda küsler.Yalnızlık korkusu ,aile ve çocuk gibi duygusal olarak zayıf olduğu noktaları bildiği için , bunları öne sürerek ona evlenelim diyor.Evlenecek avucunun içine alacak ondan sonra da keyfini sürecek.
Sakın kanma Rose bu adam çok çakal .
Olmasa bile kendime yeterim diyebilirsin. Başkasına muhtaç değilsin. Farkındaysan o sana muhtaç. Onu besleyeceğine kedi besle
yoklar ki...
gerçekten hissettim bunu kendini frenliyor gibi.önceden sürekli para istiyordu bir yere gidince..son zamanlarda yapmadı bunu.ben ona demiştim ki maddi açıdan kullanıldığımı anladığımda uzaklaşırım demiştim.
canım ne olur sert yazmayı çok hassasımRose sana ne yazsakta anlamayacaksin. Kizlar sayfa sayfa yazdi hala gorusuyosun adamla. Sen bunla evlen sonra bu cocugu da alip kacsin. Aklin basina o zaman gelecek.
canım ne olur sert yazmayı çok hassasımintihar düşücelerim var.
canım uzun yıllardır antidepresanlarla uyku haplarıyla yaşıyorum.sinirden el titremelerim oluyorPanpa ne intiharı gençsin güzelsin işin paran da var...ye iç gez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?