konu sahibi evli biriyle aşk mı yaşıyor???ben bir tek onu anladım.
konu sahibi evli biriyle aşk mı yaşıyor???ben bir tek onu anladım.
Biz insanların değerinden fazla değer verme gibi ponçik huyları var diyerek klişeye girmeyeceğim.
İçindeki sıkıntıyı, ona kırıldığını ona netçe ifade edip alacağın tepkiye göre hareket etmen en doğrusu sanırım, yoksa böyle kendi kendine oturup için için içini yemene ben bile dayanamadım yani.
evet ben ztn karışık yazmışım kafam doldu bugün
Şimdi çok sevdigim bir ablamla 3. bir kişi yüzünden sorun yaşıyorum.
Beni anlamıyor kırıyor üzüyor. Şartlar biraz zor
Beni onu hayatımdan çıkarmaya zorluyor
Ama istemiyorum
Zamana bırakmaya çalışsamda.. Karşıma cıkanlar üzüyor..
İçimi döktüm sadece..
Anam nası çıkardın bu sonucu, konu sahibinin başını yakıcan kızkonu sahibi evli biriyle aşk mı yaşıyor???ben bir tek onu anladım.
Şimdi ; Siz biriyle 3 yıl çıktınız. Bu kişi Ali olsun.
Bir de bir dostunuz var bu da Ayşe olsun.
Ali, Ayşe ile ortak arkadaşınız.
Aliyle 3 yılın sonunda her şey kötü bir şekilde bitti. Ayşe'nin size taraf olmasını beklediniz ama olmadı.
Taraf olmasını beklediniz çünkü Ali size çok kötü şeyler yaptı.
Fakat sizi koruyacağı yerde , Ali'nin düğününde oynamış.
Doğru mu anladım ?
Doğru anladıysam, canları cehenneme . Benzerini ben de yaşadım.
Hayatımıza devamli giren çıkan birileri olacak.Cikmak isteyeni de zorla tutamazsin.Onunla açık açık konuşmak ve kafadakileri netleştirmek zorundasın. Yoksa öyle mi böyle mi diye olmaz.Belki de sen çok abartiyorsundur, kafanda kurarak.
şimdi o 3. Şahıs da onun tanıdığı o yüzden ortada kalmayi tercih etmiş olabilir.yani misal sen konuşmuyorsun diye düğününde gidip oynamayacak mi?Yani konuşmadan neyi neden yaptığını bilemezsin, anca tahmin edersin o tahminlerden de yanılıyor olabilirsin..
Cidden bugun fazla geldi kenara cekılelim bari :)Ben başından çözemedim olayı. Yada bugün yoruldum anlayamıyorum.
Evet benden bu kadarCidden bugun fazla geldi kenara cekılelim bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?