Bu sefer dertten degil. En mutlu gunuum

gmzylmzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
120
7
18
İstanbul
Kizlar daha oncede iki uc konu acmistim bu konuyla alakali. Ise gireli 5 ay falan oluyor ve ben benim ustumden cok etkilenmistim. Konusup konusmama arasinda kararsiz kaldim. En sonunda konusmaya karar verdim cunku kaybedecek bir seyim zaten yoktu. Mesaj atip bulusmak istedigimi soyledim ve bir yerde oturduk. Her ne kadar cekinsemmdee laflar agzimdan dokuluvrrdii. Suan soyle deseler soyleyemicegjm seyler soyledimm orada. Nasıl yaptim inanin hic bilmiyorum ama cessretlendim bi anda. Tabi bu konuda arkadaşlarimda cok yardimci oldular. Herr neyseee oda bana karsi bos degilmissss ve ben ona ssdece mudur gozuyle bakiyorumdur daha sonradan aramızda bir sorun olmamasi icin soylememis. Daha bu aksam bulusmustukk kizlar inanilmaz mutluyum en cok istedigim sey gerceklesti umarim mutlu olruzzz :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Madem derdiniz yok derdim vara niye konu aciyosunuz? Eski konunuzdan devam etseydiniz finali yazarak. Neyse hayirli olsun

Son düzenleme:

Onceki konularinizi bilmiyorum ama cok iyi yapmissiniz acilmakla tebrik ederim herkes yapamaz cunku :) mutluluklarr

Hadi gözün aydın,demekki herşeyi erkeklerden beklememek lazımmış ,cesaretinden ötürü tebrik ederim bana yıllar öncesini hatırlattınız,bende müdürüme açılmış ama reddedilmiştim ,o geldi aklıma ,bende o yaşta epey cesaretliymişim.hep mutlu olun inş.

Tebrik ederim canim cesaretinden dolayi eger sen soylemeseymissin o zaten soylemeyecekmis ve yazik olacakmis ikinizde madem bos degilsiniz.insallah hersey yolunda gider ve mutlu olursunuz

Umarım bu mutluluğun hayırlısı ile daim olur canım, cesaretli olmak lazım güzel bişey :)) Allahtan işte o an ki söylediklerin Rabbim sonunuzu hayır etsin :))

Çok güzel yapmışsınız.
Helal olsun böyle özgüvenli kadınlara bayılıyorum

Hepinize coook cooook tesekkur ederimmm allah herkese versinnn hepimizz cok mutlu olalim insallahh :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…