bu sefer gerçekten kararlıyım en az 10 kilo veriyorum...

karamelim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.143
969
323
İstanbul
yıllar sonra konuşmadığım bir arkadaşımla karşılaştım yıllar benim kiloma çok şey kattı ama ona hiç bişey katmamış.. aynı güzellikte ve aynı kiloda.. zaten zayıflamaya karar vermiştim ama onu öyle görünce daha bi netleşti herşey.. bu akşam gidip spor salonuna kayıt oluyorum.. bugüne kadar hiç yapmadığım şeyleri yapıp,

spor yapmaya başlıyorum.
ekmeği, böreği, çöreği, tatlıyı unutuyorum.
bol sıvı tüketiyorum.
zor olacak ama bitki çayları içiyorum.
veeeeee 1 ay içinde en az 6 kilo veriyorum.

1.72 boy-77 kiloyla aç kalsam da yediklerim yetmese de bozmadan devam ediyorum..
fazla kaçırdıklarımın acısını çekip diğer önü sadece yoğurt veya bi sebzeyle geçiriyorum..
ben artık 30 yaşında bi kadının duruş ve simasından kurtulup kendimi yaşımı 21'i gösteriyorum..

güzel karar canım tebrikler beraber yürüyelim mi bu yolda o zaman ben de çok kötüyüm tüm kilolar göbeğimde toplanmış durumda artık merdiven çıkarken bile zorlanıyorum

benim de destekçiye ihtiyacım var ne yedik ne içtik nasıl hissediyoruz herşeyi yazalım mümkünse sürekli bu konuda iletişim kopmadan devam etsin..

tabii ki müsait oldukça vakit buldukça yazarım canım, ben de 29 yaşındayım ve 79 kiloyum şu an ve sürekli durmadan artan bir grafiğim var:) ama gerçekten artık aynaya bakmak istemez oldum

şunu anladım ki 2-3 gün yememekle olucak iş değil gerçekten sağlıklı yaşam sağlıklı beslenme diye insanlar bas bas bağırıyo ve haklı olduklarını düşünüyorum çünkü yemeyip kilo veriyorum tekrar yemeye başladığımda tekrar kilo almaya başlıyorum ve bundan gerçekten sıkıldım.. kesinlikle kesilmesi gereken ve ya yendiğinden abartılmaması gereken şeylerden uzak durmalıyız. benim ilk başta hızlı kilo vermem gerekiyo yoksa sıkılıp tekrar yemeğe başlarım o yüzden en az 3 kiloyu hızlı vermem gerekiyo..

bu yüzden de sabah 1 dilim kepekli ekmeği yaklaşık 7 dakikada yedim normalde 2 lokmalık bişeydi
domatesi sevmem ama bugün 1 tane yedim salatalıkla birlikte ve peynir yedim
öğlen 2 tane salatalık yedim az önce 1 tane daha yedim

akşam da annem lahana yemeği yapmış
6da çıkmasam işten daha erken yemek yerim akşam yemeğimi ama ancak 6.30 gibi yiyebiliyorum..

sen akşam yemeğini yine erken yiyomuşsun canım ben bazen 8 de çıktığım oluyo işten, en erken 6 buçuk eve gidene kadar 7yi geçiyo akşam yemeklerim o yüzden çok geçe kalıyo benim, sabahları da genelde bi simitle geçiştiriyorum ama kahvaltı etmem lazım benim de

ne şanslısın uçanbalon eşinle yemek yiyosun
benim daha 2 yılım var beraber yemek yemeye
sevgili diyet arkadaşım uçanbalon nerde yaşıyosun acaba?

bende istanbuldayım.. bazen çooook uzun bi zamanmış gibi geliyo ama bakıyorum sonra zaman çabucak geçiyo.. bi de istikrarlı bi şekilde rejim yaparken geçse şu zaman.. bi baksam 42 bedenden 38e düşmüşümmm.. ahhhh ahhh..

şimdi spordan geldimmm :) kendimi daha bi motive hissediyorummm :) bu kez bırakmıcamm. ben çalışıyorum canım. işten çıktım akşam yemeğimi yedim spora gittim şimdi geldim duş aldım kendimi enerjik hissediyorum.. kendimle ilgili bi sürü ideallerim var onları düşündükçe motivasyonum daha da artıyo

kilo vermek için en önemli şey de işte bu: motivasyon ben de kendime sürekli zayıfladığımda olacak güzel şeyleri hatırlattıkça inanılmaz gaza geliyorum, spor yapmak için üşenmiyorum ve spordan sonra kendimi inanılmaz enerjik ve mutlu hissediyorum.. canım kilo vermede başarılar diliyorum, takipteyim konunu :)

merhaba kızlar topiğiniz hayırlı olsun bende kilo vermek için bu sefer gerçekten niyetine girenlerdenim fakat hangi topiğe girsem 5-6 günden sonra duruyor eger gerçekten sonuna kadar bu sayfaya devam edecekseniz beni de aranıza alırmısınız tek başına çıkılacak bir yol değil çünkü..

kendimi tanıtayım 30 yaşında 3 yıllık evliyim troid hastasıyım ve 1 yılda 15 kilo aldım zaten kiloyken artık sıkıldım kendime kafama göre kıyafet alamıyorum şuan 85 kiloyum hedefim öncelikle 75 düşmek sonunda ise sağlıklı beslenip yaşayan spor yapan ve de 60 kilo olmak istiyorum..:)))

etrafımda beni motive eden kimse yok daha önce yüzlerce kez rejime başlayıp bıraktığım için kimse bana inanmıyo ama bu kez bırakmayıp o insanları utandırıcam.... birbirimizi motive edelim.. akşam spor salonunda tartı bana 77 yi göstermedi beynimden kaynar sular döküldü.. 78.400

kahvaltımmm

4 tane gün kurusu kayısı

1 dilim kızarmış kepek ekmek
1 salatalık
bir çatal krem peynir aldım sonra onu da bıraktım tamamen ve taze peynire geçtimm

mrb topiğiniz hayırlı olsun.Bende zayıflamak istiyorum ve gerçekten beni sonuca götürecek takım arkadaşları istiyorum.Eğer hep birlikte ve devamlı bu topicte ve bu yolda ilerleeyceksek bende aranızda olmak istiyorum

slm ,,,

bende katılım sıze hazır spora baslamısım dıyetteyım
suan daha proteın agırlıklı beslenıorum
ama ıyı gıdıo :)) en azından 2. haftama gırdım:))
sabah bır veya 2 tane haslanmıs yumurta ve kkdan bırazdaha kalın peynır yedım
oglen uc kasık fasulye ve 3 tane domatesden sogus yedım
aksamda 1 tatlı kasıgıyla yapılmıs menemen ,yogurt ve yesıl salata yedım,
ekmek ,tatlı yag tuketmıorum cok nadır 1 tatlı kasıgı zeytın yagı yıyorum o kadar,
ara ogunde yogurtla bırlıkde olmak sartıyla ya bıtane meyva yada 2 salatalık yıyorum
1 haftada sporda olctuler yagdan 2 kılo gıtmıs ama kılo olcumunu ayda bır yapıolar,,,

benim akşam yemeğim çok kaçtı bu akşam ya 1 dolu tabak pırasa ardından yarım tabak da lahana yemeği yedim ama dün bugün kü kadar acıkmamıştım neyse spor salonu da dün akşam yaptıklarımı bugün 2 katına çıkardı normalde inanılmaz üşengecim spor nedir bilmem bu 2inci gün beni baya zorladı çabucak alışmak istiyorum şu an heryerim et kesiği ama yine de

acı yok rocky acı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…