ve kutlamayı kenan doğuludan bangır bangır doktoru açıp tepişerek yaptımmm.. hadi kızlarrrrrr bakın 1 akşam da tamı tamına 24 satte 1 kilo 400 gram verdim bunu hep birlikte başarabilirizzzzzzzzzzz... istikrarlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.. hiç bi kızartma, ekler pasta ve börek bizi bu amacımızdan vazgeçirecek kadar önemli değil..
biliyorum pek inanılacak gibi değil ben de inanamıyorum ama bu sabah aç karnına tartıya çıktım ve bana dedi ki kilon 76.000 pazartesi akşamından bugüne kadar 2 kilo 4 gram vermişim. büyük ihtimalle vücudumda ödem vardı o gitti o yüzden bu kadar fark oldu ama mutluluğumu tarif edememmm :)
ve sabah kahvaltım
öncelikle ayılmak için bi kahve içtim tek şekerli
ardından 3 tane gün kurusu kayısı
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 kk ebatında taze peynir
ve 1 tane salatalık
kızlaarrr spora ve diyete başlayalı tam 17 gün oldu toplam 4 kilo verdim şuan 74.400üm.. çok yediğim günler ve öğünler de oldu mesela 2 tane lahmacun yediğim, dürüm yediğim, börek yediğim, çikolata ve pasta yediğim de oldu.. şu an son bildirimi yapmak istedim...
ne sporu yapiyorsunve haftada kac gün ne kadar süre? ögrenebilirmiyim karamel.. 17 günde 4 kilo hemde bukadar cok kacamakla harika, umarim yakinda 6 li rakamlari da görürsün..