- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
İnanın hayatımda dediginiz seyleri yapmak icin ne kadar ugrastim anlatamam belki biraz basardim biraz basaramadim ama en azindan eskisi gibi kendimi kullantirtmiyorumCanım öncelikle insanların kötü niyetle söylediklerini kafana takma. Biliyorum söylemek kolay ama yap bunu. Böyle daha mutlu olacaksın. Kendini sev. İnsanlar sana kulp bulmaya çalıştıklarında duyma, sana saygı duyan seviyeli insanlarla görüşmeye devam et. Benim aldığım eleştirilerin haddi hesabı yok ama hiç de takmam kafaya. Duzeltebilecegim yanlış olduğuna inandığım şeyleri düzeltir gerisi duymazdan gelirim. Kötü niyetli insanları da duymazdan gelirim. Böyle daha mutluyum....
Attım kız okuipeqbojuqu derdin burda seni bekler benim gezegende ask yokta hadi benim durumada bi el ativer bari
Insanlarla çok fazla anlam yuklesmissin.
seni kıskanan bir arkadaşın baskılarına buna izinvermissin.
şöyle olayım diyerek değil kendin olarak git staja.kimin ne düşündüğü soylediginide bu kadar takma
Tesekkur ettim arkadasim:)Attım kız oku
Kız reelde de konusmasina konusuyorum bir cene var ki Allah tamam desin ama iste kim ne diycek yanlis anlasilicam kaygilari falan artık bambaska biri oldumCanım kendini gayet güzel ifade ediyorsun bu çekingenlik neden oola ki
ben senin sohbetini çok seviyorum eminim reel de kasmasan aranan tip olursun
Haaa bu arada ovgulerin icinde ayrica tesekkurlr valla bende senin muhabbetine bayildim insan yaslanmaz senleCanım kendini gayet güzel ifade ediyorsun bu çekingenlik neden oola ki
ben senin sohbetini çok seviyorum eminim reel de kasmasan aranan tip olursun
Evet canım benim niki tam soylememene sevindim :)Nazenin sen misin? Arkadaşını takma sen.
Kız kim ki o başkaları beni sinir etmesinlerKız reelde de konusmasina konusuyorum bir cene var ki Allah tamam desin ama iste kim ne diycek yanlis anlasilicam kaygilari falan artık bambaska biri oldum
Canımsın yaKız kim ki o başkaları beni sinir etmesinlerSen Kimse Yok Gibi Davran Kim Ne Der Derse en Evden Cikmamasina lazım.bak ben diyorum ki hoş sohbet sin başkalarında bunu der
merhaba:) ben L lmnt den minekosan.bir iki tavsiyem olcak sana nacizane.
cok degl bende 1 sene oncesine kadar senin gibiydim.ama simdi görsen.eglence gırgır seffkat hersey var yani bende.bunlarıda ozgüven için anlatıyorum.geleilim o bal arkadasına ( an itibarı ile yazarken bile sinirden tuslara sert basmaya basladım) o kimmiş ya.o kokulu bi kere kendisine baksın.ona neymiş kaynananam gibi.valla ben olsam sacını basını yolardım ki bu huyumu hiç sevmiyorum.demekki seni kiskandi bu kesin.
hem hersey bi kenara bu senın hayatın kime ne ya. ister erkeklerle yakın olursun ister agaclara yakın olursun (ki erkeklerde bi odundur bana gore tabii bi kadın eli degmedikten sonra) ayybiraz fazla oldu ama bende boyle kendi derdimmiş gibi konusuyorum valla.yeminlen aynı olay benim basıma gelsin yukarıdaki yazdıklarım gibi ki onlara bi suru ekler evde işte sokakta sesli ciddi ciddi kendimle (kim duyarsa duysun umrumda bile değil),mimiklerle falan konusuyorum 1 2 saat.hani diyolar ya soyle yuruyun bilmem soyle oturun sunu soylemeyın. yok anasının gözü. ne bu canım. seni bilmem ama ben kasınca kurdesen dokuyorum.sonra daha cok sovuyorum onlara ki kurdeseni de dokmek=git ucurumdan sallan yani o biçim
ayy cok uzattım. kusura bakma.
seni seviyorum.tatlı kız.öptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?