Bu Sefer Herşey Daha Güzel Olsun Diye Fikirlerinize İhtiyacım Var Kızlar

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
53
Kızlar basliktanda anlasilacagi uzere bu sefer herseyin guzel gecmesi icin sizin fikirlerinize yol gostermenize ihtiyacim var zira bu benim için önemli bir mesela ve kimsem olmadigi icin akıl almak için solugu burda aldım(uzun olabilir ama mumkun mertebe sizi sıkmadan fazla detaglara girmeden anlatmaya calisicam okuyup yorumlarinizi fikirlerinizi esirgemessenuz sahiden cok sevinicem)

Oncelikle belirteyim ki eski bir uyeyim yoneticilerin izniyle eski hesabı kapatip bunu actim bunu soyluyorum cunku belki birazdan anlatacagim konudan dolayi eski uyeligimdeki konulardan hatirlayanlar olabilir

Kızlar bir kac ay once kamu kurulusunda gönüllü olarak staj yaptım
Yalniz ben staja baslarken cok yakın oldugunu dusundugum bir arkadasim surekli psikolojik baskilarla benim zaten olmayan özgüvenimi yerlerde paspas eyledi:KK42:staj bitiminde durumla alakalı bi konu acmistim iste arkadasimin soyledikleriyle alakali ve hemen hemen bir cogunuz oyle arkadasin varken senin dusmana ihtiyacin yok diye uyarmistiniz ve zaten sonrasinda yasanan bir durumdan dolayi yollariniz ayrildi gorusmuyoruz ama yasattigi psikolojik baskı yüzünden hala zedelenen ozguvenimi toparlamaya calisiyorum

Kızlar Allah nasip ederse insallah eski staj yerime tekrardan staja gitme durumum söz konusu ve bu staj insallah hem iş konusunda benim icin cok onemli hemde uzun zamandır sosyallesme ihtiyacı hissettigimden dolayı önemsiyorum diyeyim ama gel gelelim esas soruna

Kızlar ben stajdayken arkadasim o zamanlar çok sık bir sekilde edebildigin kadar kısa tutmaya calış zaten bölümün aman aman bi bölüm degil insanlar koca bulmak icin geldigini dusunecekler,yada fazla uzatma yarın öbür gün seni kovacaklar hayal kırıklıģına ugramanı istemem yada bazen sorardı ayak islerini sana mi yaptiriyorlar falan bana karsi cok iyiler falan dedigimde eeee tabi iyi olacaklar kac yasinda insansin (bu arada benimki ikinci universite)sana is buyurmaya utanirlar gibisinden daha bircok laf soylerler fazlasıyla etkilerdi

Ve oyle etkilenmistim ki ilk birkac hafta diken ustundeydim kimseyle fazla muhattap olmamaya calisirdim òzellikle erkeklerle sırf yanlis anlasilmasin diye hatta birsey soran olursa kisa kisa cevaplar vermeye calisirdim inanin oyle olmustum ki ilk zamanlarda yemege cikmaya bile cekinirdim ben ki konusmayi cok seven biriyken baskasi konusmadan konusmayan biri olup cikmistim

Kızlar simdi ben bu staja tekrar basladigim zaman biraz daha farklı gitmek istiyirum o sinik sus pus cekingen evvel olarak degilde daha kendinden emin oturmasini kalkmasini nerde ne konusacaginı bilen yeri geldiginde agırlığını koyabilen yeri geldiginde gulebilen bir evvel olarak geri donmek istiyorum

Stajımda birim degisikligi yaptigim icin staj bitimine yakın biraz daha rahatlamis insanlarla diyalog konusunda daha iyiye giderken staj bitti
Son yerimde sahiden sevildigimi gordum ama niyeyse icimde bir korku var (istedigim zaman tekrar gelip staj yapabilecegimi söylemelerine rağmen) ya gidersem reddedilirsem ya gidersem bi sureden sonra arkadasimin dedigi gibi kovulursam

Yada ne bileyim o gordugum sevgiyi goremessem gibi kaygilar icindeyim
Hatta bazen acaba vaz mi gecsem diye bile dusunuyorum

hanimlar hayat tecrubelerinize dayanarak yol gostrmenizi rica ediyorum
Eger atladigim bir yer yada sormak istediginiz birsey olursa sorabilirsiniz

Ayrica herssgin yolunda gitmesi icin dua edersiniz cok ama cok mutlu olurum

Canım öncelikle insanların kötü niyetle söylediklerini kafana takma. Biliyorum söylemek kolay ama yap bunu. Böyle daha mutlu olacaksın. Kendini sev. İnsanlar sana kulp bulmaya çalıştıklarında duyma, sana saygı duyan seviyeli insanlarla görüşmeye devam et. Benim aldığım eleştirilerin haddi hesabı yok ama hiç de takmam kafaya. Duzeltebilecegim yanlış olduğuna inandığım şeyleri düzeltir gerisi duymazdan gelirim. Kötü niyetli insanları da duymazdan gelirim. Böyle daha mutluyum....

Canım öncelikle insanların kötü niyetle söylediklerini kafana takma. Biliyorum söylemek kolay ama yap bunu. Böyle daha mutlu olacaksın. Kendini sev. İnsanlar sana kulp bulmaya çalıştıklarında duyma, sana saygı duyan seviyeli insanlarla görüşmeye devam et. Benim aldığım eleştirilerin haddi hesabı yok ama hiç de takmam kafaya. Duzeltebilecegim yanlış olduğuna inandığım şeyleri düzeltir gerisi duymazdan gelirim. Kötü niyetli insanları da duymazdan gelirim. Böyle daha mutluyum....
İnanın hayatımda dediginiz seyleri yapmak icin ne kadar ugrastim anlatamam belki biraz basardim biraz basaramadim ama en azindan eskisi gibi kendimi kullantirtmiyorum

Bu konuyla ilgilide arkadasim ile ilgili o zaman kotu dusunemiyordum ama bakiyirumda insan iki aylik bir syrecte tek bir iyi yorum yapmaz mi yada ne bileyim kendini gelistir falan diye ama o hep olumsuz yorumlar yapardi

Simdi hersey oyle icimde yer edinmis ki gotmeyi o kadar cok istememe ragmen cok fazla korkum tereddutlerim var

Insanlarla çok fazla anlam yuklesmissin.
seni kıskanan bir arkadaşın baskılarına buna izinvermissin.
şöyle olayım diyerek değil kendin olarak git staja.kimin ne düşündüğü soylediginide bu kadar takma

Insanlarla çok fazla anlam yuklesmissin.
seni kıskanan bir arkadaşın baskılarına buna izinvermissin.
şöyle olayım diyerek değil kendin olarak git staja.kimin ne düşündüğü soylediginide bu kadar takma

Hiç sorma be guzelim kendimi bildim bileli ozguven problemim var bazen birsey soylerim birine sonra gunlerce acaba soymemesemiydim kirdim mi kirildi mi diye gunlerce dusun dusun kafayi yerim uykularim kacar

Bu duygularimin problemlerimin ustune gitmeye cabaliyorum da artik ne kadar olursa

Canım kendini gayet güzel ifade ediyorsun bu çekingenlik neden oola ki;)
ben senin sohbetini çok seviyorum eminim reel de kasmasan aranan tip olursun;)

Canım kendini gayet güzel ifade ediyorsun bu çekingenlik neden oola ki:KK66:
ben senin sohbetini çok seviyorum eminim reel de kasmasan aranan tip olursun:KK66:
Kız reelde de konusmasina konusuyorum bir cene var ki Allah tamam desin ama iste kim ne diycek yanlis anlasilicam kaygilari falan artık bambaska biri oldum

Canım kendini gayet güzel ifade ediyorsun bu çekingenlik neden oola ki:KK66:
ben senin sohbetini çok seviyorum eminim reel de kasmasan aranan tip olursun:KK66:
Haaa bu arada ovgulerin icinde ayrica tesekkurlr valla bende senin muhabbetine bayildim insan yaslanmaz senle

Nazenin sen misin? Arkadaşını takma sen.
Evet canım benim niki tam soylememene sevindim :)

Canim bazen hic umursamiyorum diyorum takmiycam dusunmeyecegim artik diye kendimi telkin etmeye calisiyirum ama bazen gorusmeye gidecegim gun aklima gelince sanki kalp atislarimi duyacak kadar heyecan yapiyorum

Kız reelde de konusmasina konusuyorum bir cene var ki Allah tamam desin ama iste kim ne diycek yanlis anlasilicam kaygilari falan artık bambaska biri oldum
Kız kim ki o başkaları beni sinir etmesinler:KK14:Sen Kimse Yok Gibi Davran;)Kim Ne Der Derse en Evden Cikmamasina lazım.bak ben diyorum ki hoş sohbet sin başkalarında bunu der:p

merhaba:) ben L lmnt den minekosan.bir iki tavsiyem olcak sana nacizane.
cok degl bende 1 sene oncesine kadar senin gibiydim.ama simdi görsen.eglence gırgır seffkat hersey var yani bende.bunlarıda ozgüven için anlatıyorum.geleilim o bal arkadasına ( an itibarı ile yazarken bile sinirden tuslara sert basmaya basladım) o kimmiş ya.o kokulu bi kere kendisine baksın.ona neymiş kaynananam gibi.valla ben olsam sacını basını yolardım ki bu huyumu hiç sevmiyorum.demekki seni kiskandi bu kesin.
hem hersey bi kenara bu senın hayatın kime ne ya. ister erkeklerle yakın olursun ister agaclara yakın olursun (ki erkeklerde bi odundur bana gore tabii bi kadın eli degmedikten sonra) ayy:110: biraz fazla oldu ama bende boyle kendi derdimmiş gibi konusuyorum valla.yeminlen aynı olay benim basıma gelsin yukarıdaki yazdıklarım gibi ki onlara bi suru ekler evde işte sokakta sesli ciddi ciddi kendimle (kim duyarsa duysun umrumda bile değil),mimiklerle falan konusuyorum 1 2 saat.hani diyolar ya soyle yuruyun bilmem soyle oturun sunu soylemeyın. yok anasının gözü. ne bu canım. seni bilmem ama ben kasınca kurdesen dokuyorum.sonra daha cok sovuyorum onlara ki kurdeseni de dokmek=git ucurumdan sallan yani o biçim
ayy cok uzattım. kusura bakma.
seni seviyorum.tatlı kız.öptum:KK36:

merhaba:) ben L lmnt den minekosan.bir iki tavsiyem olcak sana nacizane.
cok degl bende 1 sene oncesine kadar senin gibiydim.ama simdi görsen.eglence gırgır seffkat hersey var yani bende.bunlarıda ozgüven için anlatıyorum.geleilim o bal arkadasına ( an itibarı ile yazarken bile sinirden tuslara sert basmaya basladım) o kimmiş ya.o kokulu bi kere kendisine baksın.ona neymiş kaynananam gibi.valla ben olsam sacını basını yolardım ki bu huyumu hiç sevmiyorum.demekki seni kiskandi bu kesin.
hem hersey bi kenara bu senın hayatın kime ne ya. ister erkeklerle yakın olursun ister agaclara yakın olursun (ki erkeklerde bi odundur bana gore tabii bi kadın eli degmedikten sonra) ayy:110: biraz fazla oldu ama bende boyle kendi derdimmiş gibi konusuyorum valla.yeminlen aynı olay benim basıma gelsin yukarıdaki yazdıklarım gibi ki onlara bi suru ekler evde işte sokakta sesli ciddi ciddi kendimle (kim duyarsa duysun umrumda bile değil),mimiklerle falan konusuyorum 1 2 saat.hani diyolar ya soyle yuruyun bilmem soyle oturun sunu soylemeyın. yok anasının gözü. ne bu canım. seni bilmem ama ben kasınca kurdesen dokuyorum.sonra daha cok sovuyorum onlara ki kurdeseni de dokmek=git ucurumdan sallan yani o biçim
ayy cok uzattım. kusura bakma.
seni seviyorum.tatlı kız.öptum:KK36:

Ay estağfurullah üşenmeyip bu kadar yazdigin icin ben teskkur ederim

Ya oncedende özgüven sorunum vardi ama daha rahat biriydim simdi resmen diken ustundeyim sanki

Gecen yilda baska bir arkadasimla bilgisayar kursuna gidiyorduk ben genelde karsimdaki erkekmos kadinmis sanki hepsi bir gibi hissederim erkeklerle fazla konusurdum arkadas uyari tarzinda birseyler soyledi sonra cok gulerdim arkadasim birgun suh bi kahkahan var dikkat et gibisinden birseyler soyledi artik guldukten sonra acaba kahkaha attim mi atmadim mi diye dusunmeye baslardim belki yaptigim dogru birsey degildi ama kasti yapilan birseyde degildi

Staj yerimdede Allaha cok sukur hep iyi insanlarla karsilastim zaten son yerimde sevilen biri gibi gissederdim kendimi ama arkadasimin iki lafindan biri dikkat et kovulmayasin fazla uzatma knlar kovmadan sen cik falan dedikce kendimi git gide dahada kasmaya basladim

Simdi nasip olur mu olmaz mi bilmiyorum ama simdi oraya tekrardan gideceğim gubun safagini sayiyirum ama bazende ya kabul edilmessem ya bi sefer o kadar iyi gecmezse diye kaygilaniyorum

Bi donem psikologa gittim o aralar bi nebze olsun daha iyiydim simdi git gide dahada tedirgin biri olup ciktim

Back
X