- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Aynısını kullanıyorum ya ama başka kokusunu da hamile degilim ondan o kadar kokmuyor heralde banaAdı lazım degil baş harfi "P"![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynısını kullanıyorum ya ama başka kokusunu da hamile degilim ondan o kadar kokmuyor heralde banaAdı lazım degil baş harfi "P"![]()
Konuş ama bişey degişmezse yine üzülen taraf siz olacaksınız,belkide kendi haline bırakman en iyisi.tabiki kocanı en iyi sen tanırsın,içinden ne geliyosa onu yap
Ya bu arada bu saatte niye uyanıksın hamile halinle,bebiş olmadan bol bol uyu,sonra ahh niye uyumadım diye elini dizlerine vurursun(bebekten dolayı şuan uyanmış bir anne)
Onları duydum kalıcılığı iyi diye ama ne bileyim duştan cikinca 20 dakkaya sanki hepsinin kokusu gidiyor gibi oluyor bana.M ile başlayan sanırım.cok uzun adı.
Ben ve eşimde kullanıyor ama eşim hiç itici gelmiyo,daha cok yiyesim geliyo adamı
Ne nazi allah askina naz diyenler tiksinmeli kusmali, hayati zehir eden gebelikler yasamamislar da ondan. Yasasinlar da gorsunler diyesim geliyor ama kimse boyle yasamasin.sivi sabunla elimi yikayamazdim kokusundan. Keyiften nazdan degil hicbiri.7/24 midenizin bulandigini bir dusunun hic empati beceremiyorsaniz da.8.haftaya kadar hic midem bulanmadi. Ne yemek istediyse yaptim. Sadece 5 gundur cok koku hassasiyetim var. Bu gercekten naz mı???
Şuan da yanlış anlaşılmak istemiyorum ama kadın olduğum halde bu tarz şeyler bana bile fazla geliyor kıymalı makarna yapmayim yok ben varken duş alma bilemedim ki hamilelik yasamadigim için bence naz olarak düşünüyor o yüzden yapıyor
Bulandırır ben 20. Haftaya kadar aklına gelebilecek her turlu kokudan kusan biri olarak bama oyle naz gibi filan gelmedi.8.haftaya kadar hic midem bulanmadi. Ne yemek istediyse yaptim. Sadece 5 gundur cok koku hassasiyetim var. Bu gercekten naz mı???
Asla naz değil çok iyi anlıyor m seni. Birisi naishat etmiş olabilir mi kocana karına yüz verme simarmasin diye başkasının sözüyle hareket eder mi normalde8.haftaya kadar hic midem bulanmadi. Ne yemek istediyse yaptim. Sadece 5 gundur cok koku hassasiyetim var. Bu gercekten naz mı???
Hamileyken dolabın kapağını açmaya korkardım. Marulun salatalığın hatta biberin bile kokusu midemi bulandırırdı 1 ay yemek yapamadım evde. Ama eşiniz anlamıyor bu durumu demek ki, klasik erkek tavrı işte naz sanıyorlar. Allah kolaylık versin.Hic naz yapmiyorum şuan 8+5 im. Sadece 5 gundur midem bulaniyor bikac şeyden o da.
Ama ilgisizligi vs hamilelik baslangicindan var.
Hamilelik bulantısı yaşamamış olanlar lütfen naz demeyin, gerçekten berbat bişey. Ben gebeliğin ilk 3 ayı bulantı, kusma ve kokular yüzünden depresyona girdim. Parfümlerimin hiç birini kullanamadım, buzdolabının açamadım, kusmaktan boğazım yara oldu yüzümde kılcal damarlar çatladı. Konu sahibinin eşinden rica ettiği şeyler şu süreçte gayet normal.
Eşinize durumunuzu gergin şekilde tartışmalı modda değilde iyilikle, üzgün halde, mağdur modda izah edin belki faydası olur. Cidden eşiniz naz yaptığınızı sanıyor olabilir. Bulantılar 14.haftada genelde geçiyor inşallah sizin de geçer.
Bekardiniz dimi siz ? Hamilelik bulantisi hic yasamadiniz yani ? Umarim yaşarsınız. Insanlari bilip bilmeden yaftalamamayi anlarsıniz.Şampuan kokusu.. mide bulandırır.. kıyma kokusu.. mide bulandırır.. siz prenses moduna girmişsiniz ya.