Iyi geceler... kocamın hamilelik sendromundan bahsetmistim. Hala geçmedi. Hala bebegi kendi yiyince büyüyecek saniyo. Ve kendini hala hamile sanıyor.
Hala kan şurubumu içiyor, hala aşeriyor , hala garip tavırlari var.
Eşim kendinden çok beni düşünürken birden degişti ve bu beni çok üzüyor.. Bencil biri oldu... Çok bencilce hareketleri var... Bazen çok sert çıkışıyor bana .Keşke bunlari düsünmemin sebebi hormonlardan kaynakli olsa ama degil...
Yani 5 sene bekledik. Ama hamilelik ve bebek umrunda degilmis gibi davraniyor. Temizlik bulasik falan yardim ediyor. Ama eşim sanki eşim degil...
En ufak örnek onun şampuan kokusundan midem bulandıgı icin rica ettim yatarken duşunu al bende salonda oturucam kokusunu almam diye. Yapamazmiş almasi gerekiyormuş... Saat zaten 11 di 12 de uyuyacaktı... Bu küçücük şeyi bile yapmadı...
8. Haftaya kadar her istedigi yemegi yapmiş olmama ragmen 5 gündur koku hassasiyetim en üst sınirda kiymali makarna istedigi icin Kokabilir hayatim bugün yapmasam daha iyi diyorum. Çunku kiymali makarnayi hiç sevmem... Deli gibi soyleniyooor.
Bagiriyor cagiriyor.
Benim cevremdeki hamilelerin hicbiri ilk 3 ay yemek bile yapmadi. Hep onlari kinardi ben yapmam hayatim 9 ay yemek yaparim merak etme derdim.
Ilk defa yapmayim kokar dedim diye demedigi sey kalmadı. Hep sinirliii....
Normalde asla böyle biri degildiiii

Ben hamile degilken sırf uyuşukluğumdan yemek yapmadigim zamanlarda bile " sorun yok bugün yemekler benden" diyen bir eşim vardı...
Bu degişimin sebebi ne olabilir ?
Bir önceki konum hatirlamayanlar için....
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-hamilelik-sendromu.1123089/