bu sefer kesin bitti.

merak ediyorum
"tamam anneme bavullarini toplamasini soylicem gitsin basinin caresine baksin tek bir kurus destek olmayiz
zaten memlekete gidincede gormeyiz bir daha rahat ederiz" dersen

tepkisi ne olurdu

yani gercekten bunumu bekledi asil sorun bu

süpersin kızılca...
carrie uykudan uyanmıyor madem, aynen yukarıdakini söyleyerek uyandır. yüzündeki ifadeyi gör derim. ous'un kesinlikle mutlu olacağını sanmıyorum ama o şaşkınlığı anlık yaşasın uyyyyuzzzz
sonra da kahkakayı basarsın, "sana popomla da gülüyorum, sadece yüzüm değil" dersin... ben yapmıştım, süper oluyor

Anaaaa carrie:44: Şaşırdım kız:44:
Hayırlısı olsun madem ne diyim. Sanki bana ousun başka planları var gibi geldi, gerçi sonları okumadım baştaki yorumlara baktım biraz da.. Kim niye ya annen ya ben desin ki:44:

boşanma fikrinize yorum yapamayacagım ama
şu kararlılığınıza hayran kaldım
her kadın böyle dik durmaz sanırım
ortada anne varsa olay farklı boyuta taşınır doğrudur
hayırlısı olsun diyeyim :34:

bu arada işsiz kalmaz o, dükkanı var memlekette babasından kalma
gider dükkanı işletir, annesinin evine yerleşir
mutlu mesut yaşarlar

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Ben ne görüyorum biliyor musun ?
Aşk ile yanlış bir evlilik yapmışsın.
Şimdi aşk bitmiş,gerçek hayata geçince uyumsuzluk başgöstermiş.

Eşinin iyi bir mesleği ve düzenli bir maaşı olsaydı,bu sıkıntıları yaşamazdınız.
O zaman annene yapacağın yardım kimsenin gözüne gelmezdi.
Eşinin mesleksiz ve işsiz olması en büyük sorun.

Ve yukarıda dediğin gibi,onun hayatı o kadar olmalıymış.
Kendine göre,memleketinde yaşayacak,dükkanın geliriyle geçinecek,belki annesiyle yaşayacak bir kızla evlenmeliymiş.

Kerim aranızdaki sorunları geyikte okumuştum.

Bayadır yoktun buralarda dedim galiba sorunlar yüzünden.

Hakkında hayırlısı.:29:

Kendne olan güvenin takdire şayan :16:

Kendi üzülüyordur seni kaybettiğine ama belli etmiyordur.

Keşke böyle olmasaydı sonuç...
özel msj atamıyorum canım

Son düzenleme:
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Ben ne görüyorum biliyor musun ?
Aşk ile yanlış bir evlilik yapmışsın.
Şimdi aşk bitmiş,gerçek hayata geçince uyumsuzluk başgöstermiş.

Eşinin iyi bir mesleği ve düzenli bir maaşı olsaydı,bu sıkıntıları yaşamazdınız.
O zaman annene yapacağın yardım kimsenin gözüne gelmezdi.
Eşinin mesleksiz ve işsiz olması en büyük sorun.

Ve yukarıda dediğin gibi,onun hayatı o kadar olmalıymış.
Kendine göre,memleketinde yaşayacak,dükkanın geliriyle geçinecek,belki annesiyle yaşayacak bir kızla evlenmeliymiş.

aşk bitmiş gerçek hayat da uyumsuzluk baş göstermiş çok haklısınız,
iyi bir mesleği ve işi olsaydıda bunlar yaşanabilirdi,
anlatılanlara göre eşi bencil biri, işi gücü olsada uyumsuzluktan ve bencillikiten kaynaklanan sorunlar yaşanacaktı.

neyse kızlar
ous kalktı
üstünü giyiyor
bende giyim bari :ssz:

sonra görüşürüzz
öptüm
byeee

onun için bu bile büyük bir adım,bakalım adliyeye gitme konusunda ne yapacak? ben onun dilekçe vereceğine bile inanmıyordum çünkü.genelde sorumlulukları senin üstüne yıkan bir adamdı.evet birikimler patlamasına neden oldu,sorunlar tek taraflı olmaz bu konuda hatalar da karşılıklı bir yere kadar,ben hala aynı fikrimdeyim ancak bir insana ya annen ya ben denilmez,ya da karşıdaki çözüm önerileri sunarken hepsine hayır olmaz denilirse artık art niyet ararım ben.

bu ous boşanmanın sorumluluğunuda mı senin üstüne yıkmaya çalışıyor nedir?

Son düzenleme:
emekli maaşıyla geçinemez, başka yerden geliri yok, sizle kalamaz, ayrı ev açılmasına da müsaade etmiyo, açılırsa da yardım edilmiycek. annenin buhar olup uçmasını mı bekliyo, sokakta dilense hoşuna mı gitcekmiş bu ous efendinin ? hangi mantıkla konuşuyo anlamadım ? barışmıyo eski kocayla, abin de almıyo yok kardeşim bu kadının gidecek yer ne yapsn ölsün mü ous onu istemiyo die ?
alalalala sinirlendim.
ay bırak ya koca mı yok. yürüsün gitsin bence
zaten adında da var bi tuhaflık ous mous

kerican gitmeden şunu da yazayım dedim :) iyi düşün olur mu? herşeyi iyi düşün öyle karar ver..bunları yaşayan sensin,biz ancak senin anlattığın kadarına dayanarak yorum yapabiliriz.

İnşalla senin ve evliliğin için en hayırlı olan ne ise onu yaşarsın canım.

geçen ay bana evliliğimle ilgili bir şeyler demiştin kocan seni boşar falan diye ama bak ben hala yuvamdayım sense boşanıyorsun eee ah alırsan böyle olur ;)

geçen ay bana evliliğimle ilgili bir şeyler demiştin kocan seni boşar falan diye ama bak ben hala yuvamdayım sense boşanıyorsun eee ah alırsan böyle olur ;)

Nerde yazdı bilmiyorum ama bu yüzden demiştir.
Densizliğin lüzumu yok.

Kerî hakkında hayırlısı olsun canım inşallah.

Son düzenleme:
eş seçiminizi düzgün yaparsanız ne kaybedersiniz ne kazanırsınız hepsi bu.

bazı şeyler insanın elindedir.. adam kötü biri çıkarsa şanssızsınız demektir ama ne kadar iyi tanıdığınıza bağlı evlenmeden önce.

bana küfür bile etmişken kimi neyi savunuyorsunuz ki.. ben hiç üzülmedim.daha kötü olmasını dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

bunu söyleyebilecek kadar vicdansız biriysen eğer.. daha beterini yaşa e mi canım...

belliki hoşuna gitmiş ama azıcık insani duygun olsaydı birşey yazmana bile gerek yok güler geçerdin. ama sen hemen kusmuşsun aferin..

eş seçiminizi düzgün yaparsanız ne kaybedersiniz ne kazanırsınız hepsi bu.

bazı şeyler insanın elindedir.. adam kötü biri çıkarsa şanssızsınız demektir ama ne kadar iyi tanıdığınıza bağlı evlenmeden önce.

bana küfür bile etmişken kimi neyi savunuyorsunuz ki.. ben hiç üzülmedim.daha kötü olmasını dilerim.

bu şekilde tahrik ettiysen eğer az bile yapmış. onu da tanımıyorum senide.. ama iyiki de tanımamışım senin gibi birisini. eğer kurallar olmasaydı bir önceki mesajımda uzun uzadıya yazmak yerine küfür ederdim bende.

Back
X