Bu sefer kesin intihar edecegim

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
103
28
Acik lisede okuyorum zorunlu 15 ders eklenmis son 37 kredim kalmisti sinav stresi korkusu var kardesimde acik liseye gecti oda sonradan pisman olacak ben artik yapamiyorum bunaldim baska seylerde aklima geliyor konsantre olamiyorum gelecek korkusu var ....

Açık liseye 15 ders daha eklendiği için intihar etmek?
Hayatı hep böyle uçlarda mı yaşarsınız? İyi okullardan mezun olup şanssız bir gelecekle sınav olan insanlar var.daha durun bakalım,yandınız o zaman siz

Burdaki sınavları gecemiyorsun, oradaki sınavı geçebilecek misin?

Sınav stresi hepimiz çok yoruyor.
Valla hepimizin gençliği sınav stresiyle geciyor

Sanırım siz ölmeyi bayılmak sanıyorsunuz.Hele bir de 15 ders eklendi die ölmek...

Senin sınav korkun çok fazla herhalde.
Biraz rahat olursan o kadar zor gelmeyecektir.

gzöünde küçült olayı nice yası büyükler okuyor . gecemessende dünyanın sonu değil bu yıl olmaz öbür yıl olur .

Zor geliyorsa okumak zorunda değilsin.herkesin yapabileceği bir şeyler vardır elbet.yapabilecegin en iyi şeyi keşfet kendini geliştir

Az sabır biter yahu önce ortakları seçin ve zorunlu ders dil ve anlatım. Bitirirsiniz az kalmış.

Okuma sen de madem. Canından daha mı kıymetli

Ne kadar cahilce bir yorum.Allah size ciddi bir keder vermedi sanirim ? Ha bir de intihar edecek olan boyle dillendirmiyor.sizi bu konuda ciddiye alio alikoymaya calisamayacagim.sizin ki olsa olsa Ergen tribi.

Beni de korkuttun, yeni kayıt oldum ve 2 yaşında birde çocuğum var
Sakın korkmayın teyzem iki küçük çocukla okuyor kızı sekiz aylık daha. İrade meselesi bu. Konu sahibi sizde biraz dirayetli olun. Oturup çalışın intihar gibi saçmalıkları düşüneceğinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…