• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer kesin intihar edecegim

Acik lisede okuyorum zorunlu 15 ders eklenmis son 37 kredim kalmisti sinav stresi korkusu var kardesimde acik liseye gecti oda sonradan pisman olacak ben artik yapamiyorum bunaldim baska seylerde aklima geliyor konsantre olamiyorum gelecek korkusu var ....
Ordaki sorular daha Zor intihar edersen haberin ola

Sakın korkmayın teyzem iki küçük çocukla okuyor kızı sekiz aylık daha. İrade meselesi bu. Konu sahibi sizde biraz dirayetli olun. Oturup çalışın intihar gibi saçmalıkları düşüneceğinize.
Evet, azmeden başarır. İnsanoğlunun elinden ne Kurtulmuş ki ...

Bu kadar basit olmamalı bu cümleyi kurmak... İntihar edince her şey düzelecek mi, kurulacak mısın? Hayır.

ya dur bi ne lisesi ne sınavı
daha ales var kpss var atanma bekleme işe girme stresi var..
her yıl değişen sistem var bu ülkede..
bunları yaşayan herkes intihar mı etseydi?
yeminle insan falan kalmazdı memlekette.
yaşayacağın ve başa çıkmak zorunda olduğun bir gelecek var.
pes etmek için çok gençsin ve toysun.

Acik lisede okuyorum zorunlu 15 ders eklenmis son 37 kredim kalmisti sinav stresi korkusu var kardesimde acik liseye gecti oda sonradan pisman olacak ben artik yapamiyorum bunaldim baska seylerde aklima geliyor konsantre olamiyorum gelecek korkusu var ....
İntihar ettim. Bir sürü ilaç içtim

buradaki 15 dersten korkup öbür tarafa gitme bence.
orada vereceğimiz sınavlar daha ağır.
haberin olsun.:KK66:

15 dersi verirsin sıkıntı olmazda
Neden bu kadar dert yaptığın önemli yani altında yatan sebep ne ?
Ailen bitemezsen okutmaz mı?
İntiharı düşünecek kadar büyük bir problem değil gibi bu anlattıklarınız
Bence yaşamak için güzel günler var
Geleceğine sarıl

Ben de açık lise mezunuyum.Benim kayıt olduğum sene daha önce iki buçuk yılda bitirilebilecek okul dört yıla çıktı,bir dönem de kayıt tarihi ni kaçırdım bir yilimda öyle gitti.Ailevi nedenlerden normal liseye gidemeyip açığa basvurmustum,bir yıl kaybim da oradan var . Bütün bu olumsuzluklar beni daha da hirslandirmisti.Liseyi bitirdim dershaneye falan gitmeden ilk yilimda Türkçe öğretmenliği ni kazandim.Universite bitti şimdi de KPSS yi kazanmaya çalışıyor um.Eninde sonunda atanacağı m inşallah yani kısaca konu sahibi daha yolun başındasin kendini depresyona sokacağı na ders çalış, yapamıyorum diyorsan da mesleki eğitim kurslarına git

Zorluklar olmasa güzellikler böyle tatlı olur muydu?
Sen daha en baştan pes edersen ailesini kaybedenler, savaşın gazabına uğrayan çocuklar, minicik bebeğine süt alamayan anneler ne yapsın?
Biraz dirayetli ol. Kimse için değil, sadece kendi geleceğin için... Şimdi bu sınavlar için böyle pes edersen, gerçek imtihandan nasıl geçeceksin?

Back
X