- 6 Mart 2017
- 215
- 284
- 23
- 32
- Konu Sahibi Lightofgod87
Ay zor bi durum yerinizde olmayi kimse istemezdi ya cok uzuldum gercekten umarim hersey yolunda gider
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim yardımcın olsun kardeşim çok üzüldümGeçen sene bu zamanlar boşanmak istiyorum diye bı konu acmistim eşim olacak adamla artık gerçekten yapamiorum asiretmis bilmemneymis çocuğumu alırmış artık korkmuorum başıma ne gelecekse gelecek Allah yardimcim olsun konunun ozetine gelirsek adam tam bi pislik artık yoruldum şiddet görüyorum ya bildiğin dayak yemeye başladım en son olay sokakta dusunebiliomusunuz bana sokakta vurdu kolumu öle bir siktiki mosmor oldu nasıl canım yandı anlatamam üstelik çocuğumun gözleri önünde artık dayanacak gücüm kalmadı bu insan değil ya evliligimde zaten mutsuzdum adam baba kapısından cikamamis bı zavallı hadi çocuğum var sabır dedim ama dayak ne ya dayağa sabredilirmi cildiricam artık ailem destekmi inanın bilmiyorum bal gibide korkuolar kan davası çıkarmış çıksın Allah'a verecek bı canım var ondanmi korkmuorum en zoruma gidende 4 senelik evliyim sevgili abim bı kez olsun bu cehenneme gelip yaşadığım hayata bakmadı bile şimdi tutmuş seninde cenen durmuo dio ne yapiyim eziliyimmi o bana vurunca aptal gibi eziliyimmi artık kimseden bı beklentim yok Ankara'ya gider gitmez sağlam bı avukat bulucam cocugum 1 yaşında ve erkek çocuğu onu benden alamazlar zorla alirlarsada cezalarini çekecekler çok kötüyüm kızlar yanlız basima cabalayip duruoyorum annem yaşlı korkuor zaten oldum olası kendi kararlarini verse bile hep etki altında kalır babamı daha yeni kaybettim canım babam üç ay oldu gozlerini yumali o olsaydı hayatta daha güçlü olurdum belki bilmiorum Allah'a sığınıyorum ve elimden gelenin fazlasını yapicam savassa savaş ne oluosa olsun ayın 20sinde gidiorum bı mektup yazdım ona herşeyi yazdım anlayana çok ağır ve manali bı mektup oldu anlasın yada anlamasin bu sefer kesin kararliyim
Demem o ki bi insan 7 sinde neyse 70nde oyle olur esinin degisecegine inaniorsan yuvanj bozma derim yalniz boyle devam ederse senjnde hayatin olmqz Allah yardimcin olsunKuaförüm
Amin benim eşim burda oldukça asla değişmez çünkü çocuk gibi yetisturilmis kendi kişiliği yok ve benle ilgilide oldukça dolduruolar oda dolmak için bahane arıyor zaten onunla bu şehirde mutlu olmamiz adeta imkansız bunu çok ıı anladım eğer adam gibi çıkar gelirse bı sans vericem ona ama gelmezse benim için bu evlilik bittiDemem o ki bi insan 7 sinde neyse 70nde oyle olur esinin degisecegine inaniorsan yuvanj bozma derim yalniz boyle devam ederse senjnde hayatin olmqz Allah yardimcin olsun
Esini cok seviyosun dimi cunku sevmeyen bi insan boyle briyle 1 gun bile kalmaz insa sevince duzelecegine inanarak herseye goz yumuyorAmin benim eşim burda oldukça asla değişmez çünkü çocuk gibi yetisturilmis kendi kişiliği yok ve benle ilgilide oldukça dolduruolar oda dolmak için bahane arıyor zaten onunla bu şehirde mutlu olmamiz adeta imkansız bunu çok ıı anladım eğer adam gibi çıkar gelirse bı sans vericem ona ama gelmezse benim için bu evlilik bitti
Yok cnm ya zerre kadar sevmiorum beni bugüne kadar korkuttu hep yok babanı öldürürüm yok seni öldürürüm yok çocuğu sana vermem bilmemne hep korktum ama korkuyla yaşanmaz bunu anladım ben savasicam kanun haklarim var öle tehditle beni sindiremeyecek artikEsini cok seviyosun dimi cunku sevmeyen bi insan boyle briyle 1 gun bile kalmaz insa sevince duzelecegine inanarak herseye goz yumuyor
Olurmu oyle ya Allah islah etsin sanada yazik kac senedir evlisinizYok cnm ya zerre kadar sevmiorum beni bugüne kadar korkuttu hep yok babanı öldürürüm yok seni öldürürüm yok çocuğu sana vermem bilmemne hep korktum ama korkuyla yaşanmaz bunu anladım ben savasicam kanun haklarim var öle tehditle beni sindiremeyecek artik
4 sene oldu cnmOlurmu oyle ya Allah islah etsin sanada yazik kac senedir evlisiniz
Yazik olmus 4 yila evlilikten korktum ya bende 9 aydir evliyim4 sene oldu cnm
Bazen büyük konuşmak büyük sözler insanın başına bela olabilio bende bilmiyorum nasıl oldu ama oldu olduktan hemen sorada çok pişman oldum ama kurtulamadim kısmet bu zamanaymis demekkie böyle aşiret maşiret hanzo adamla niye evlendin ki?
evlenirken şu adamları iyi araştırmıyorsunuz tanımadan evleniyorsunuz sonra binbir tane sorun..
kısa zamanda kurtulman dileğiyle..
Cnm insan kendi dengiyle evlendikten sonra evlilik güzel ben yanlış tercihler yaptım şimdide ceremesini cekiorum Allah büyüktür napalimYazik olmus 4 yila evlilikten korktum ya bende 9 aydir evliyim
Aynen Rabbim bu ramazan ayinin hurmetine yardimcin olsun hakkinda hayirlis neyse o olsunCnm insan kendi dengiyle evlendikten sonra evlilik güzel ben yanlış tercihler yaptım şimdide ceremesini cekiorum Allah büyüktür napalim
Amin cnm Allah razı olsunAynen Rabbim bu ramazan ayinin hurmetine yardimcin olsun hakkinda hayirlis neyse o olsun
İnşallah canım Allah'ın izniyle basaricamAllah yardımcın olsun zor olacak ama başaracaksın
Yok canim benimki asiret degil ama annesi ile bir olunca bin asirete bedelSizindemi aşiret falan vallaha canım bunlar kadı kesen deil kendilerini öle tanitiolar ve adamliklari memleketlerinde söker büyük şehirlerde öle kolay deil ben Allah'a guveniorum ve herşey çok güzel olacak
:) Canım sen sadece anneyle basedersin inşallah ben 11 kardeş artı anne baba hepsiyle basedemedim bide cocuk gibi onlarin aklıyla hareket eden bı koca artık oluru kalmadi ama çok zormuş ya içimde hem korku hem umut hem heyecan var anlatilmio değişik bi duyguYok canim benimki asiret degil ama annesi ile bir olunca bin asirete bedel![]()