Bu sefer kotu olan benim

holdmetight

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
291
80
38
itiraf ediyorum yanlisim, icim fesat, kotuyum ama bu hislerini insan yonetemiyor, kontrol edemiyor, bir yolu varsa lutfen bana yardimci olun

Size bir soru sormak istiyorum- aranizda eltisini kiskanan var mi?
Ben kiskaniyorum malesef, yanlis anlasilmasin kendisini, guzelligini, sacini gozunu vs degil.. sadece eltim olmasini kiskaniyorum. Cok bencilce cok fesatca belki ama ben kv kp sadece beni sevsin istiyorum. Kv ayirim yapan biri degil bana 10 lira verse onada verir, ufacik bir sey bile olsa ikimizede alir vs ama ben kiskaniyorum yinede. Bu arada evlide degiliz, su an sevgililik donemindeyiz ben 3 yildir o 5 yildir beraberiz. Nisan vs olacak artik ama onlar buyuk diye ilk once onlar nisanlanip onlar evlenecek, bunu bile cekemiyorum.
dahada kotusu evlendigimizde ayni binada yasayacagiz kv kp oyle almislar karsilikli iki daire, ben omur boyu bir yaris icerisinde bulacagim kendimi bu benim fesatligim biliyorum.
Elti adayimdada var bunu hissediyorum, birkeresinde kv sevgilim ben alisverise cikmistik ozaman kv ikimizede ayni cantadan almisti, kv cantayi ulastirmis ona bir sekilde ve bana yazip kv bana canta almis diye overek abartarak anlatti ki haberi yok beraber aldigimizdan neyse iste bu tarz seyler yapar ama onemli olan o degil su an ben kendi kiskancligim ve fesatligma yaniyorum ama degistiremiyorumda arkadaslar

annemle paylastim, yanlis dusunuyorsun evin tek oglani olan birisiyle olsaydin ozaman diyor, ama insan kime asik olacagini secebilir mi.. ben ne yapicam???

Bence aynı binada oturmamaya çalışın bir de kıskanma bence öyle olsa bile hissettirme yani cool ol hani bu düşünceyi kafandan atmaya çalış sen bir eş seçmişsin evlenecekseniz bunlara alışman gerek kıskanman doğru değil hatta bence arkadaş bile olmaya çalışabilirsin mesafe olsun dayanamam diyosanda kesinlikle aynı binada oturmayın..

ay bu elti kıskançlığı dönem dönem olabiliyor bendede :) bide baya giyimi kuşamı yerinde benimkinin mukabbeti desen o biçim otur dinle bütün gün bir sinir oluyorum bazen :) ama benimki belli etti oda beni kıskanıyomuş bişeyler yaptı bende onu kaynanama söyledim şimdi vazgeçtim artık kafama takmıyorum. sadece kocanı benimse canm benim kaynanan zaten eşit davranıyormuş sadece seni çook sevcek olan eşin.

Aynı binada oturmak zorunda mısınız?Orayı kiraya verip başka yere geçme imkanınız yok mu?Aynı binada oturursanız eğer ister istemez sorun çıkıyor ne kadar iyide olsalar.

Aynı binada oturmak zorunda mısınız?Orayı kiraya verip başka yere geçme imkanınız yok mu?Aynı binada oturursanız eğer ister istemez sorun çıkıyor ne kadar iyide olsalar.

uygun bir dille agzini aradim sevgilimin, annen baban ne guzel dusunmus daire almis size ama illa orada mi oturmak zorunda olacaksiniz simdi gibisinden, ben orada oturmak istiyorum diyor su anda icinde kapilarini vs seciyoruz

Bir evin bir oğlanı bulma değil de en azından istediğiniz binada oturma özgürlüğünüzün
olacağı bir oğlan bulsaydınız iyiydi.

İlerde eltiden büyük derdin bu olacak çünkü üzgünüm..

İnsanın kendinin farkında olması çok güzel,bunları açıkça söyleye bilmen de güzel.Duyguları yönetmek çoğunlukla elimizdedir ama kolay değildir.Kıskançlık,bencillik ,hırs bunlar hepimizde var fakat oranları ve dışa vurum şekilleri farklı.
Mesela mesnevi okuyabilirsin,mevlana ile ilgili kitaplar edine bilirsin.Faydası olur diye umuyorum.

Onlar büyük diye değil 5 yıldır birliktelerdir diye evlilikleri önce oluyodur.
Görümcem eşimden küçük ve bizden önce nişanlandı. O 2 yıldır birlikteydi biz 10 aynı tarihleri istedik ama önce biz evlendik büyüklükten değil zamandan.

Elti dediğin sokaktaki herhangi bi insandan farksız Bukadar takma kafana.

malesef ayni binada olacagiz ister istemez, ben kv ile yasamak isteyen insanda degildim missal ama su an dusunuyorumda keske eltimle degilde kv ile yasayaydik daha iyiydii

malesef ayni binada olacagiz ister istemez, ben kv ile yasamak isteyen insanda degildim missal ama su an dusunuyorumda keske eltimle degilde kv ile yasayaydik daha iyiydii

Nişanı kız tarafı yapar ayarlayın tarihinizi yapın eltinin keyfini bekleme.

Düğünde de kendiniz karşılayın istediğiniz tarihte olsun

Nişanı kız tarafı yapar ayarlayın tarihinizi yapın eltinin keyfini bekleme.

Düğünde de kendiniz karşılayın istediğiniz tarihte olsun

nezamandir yapmadilar yapmadilar biz yapmaya niyetlendik lafi gecmeye basladi, artik kaynim ailesine ne dediyse kv sevgilime demis oglumm abinizi ezip gecme bekleyin ne olacak demis,, bizde saf saf bekliyoruz simdi
nisanlarimiz birkac hafta arayla olacak yani sirf onlar yuzunden, dugundede boyle yapacaklar diye korkuyorum
kendi niyetleri yok yok, ama biz niyetine girince bizede engellik cikariyolar birden merak geliyor nedenseee

:) bosver, acele etmeyin.
Acele ise seytan karisir.

Abini ezip Geçme nedemek? Yapsaymış bukadar zaman ne beklemiş. Bekleyerek abisini değil seni ezip geçmiş.
Biz buzaman müsaitiz buzaman okucak diyecektiniz.

Düğün tarihini dillendirme sende :)
Tarihi alır ondan sonra söylersiniz

Ben seni cok iyi anliyorum , kiskanclik dozunda kalirsa normaldir olmamasi garip olurdu.yeter ki bu duygularina yenilip kotuluk etme inan karsindakine degil kendine etmis olursun.

üç eltim var 8 yıllık evliyim,2 yıl nişanlılı kaldım hiçbiriylede rekabete girmedim.
Eltimin biriylede okadar samimiyiz ki çok severim kendisini.
Siz başta daha eltiniz dahi olmayan insana bukadar kıskanç yaklaşımda bulunursanız evlenince düşünemiyorum.
Artık aynı apartmanda saç başa girersiniz.Bazı kıskançlıklar bana okadar saçma geliryor ki.
Boş şeylerle uğraşmak yerine huzurunuz için çabalayın.

Şanslısınız ki düzgün bir aileye düşmüşsünüz
Evlatlarına eşit, gelinlerine eşit davranıyorlar
Önemli olan bu, kalbinizi karartmayın, niyetinizi güzel tutun
Şu forumda bir dolaşın; ne kv ler, ne eltiler ve onlara uyan ne kocalar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…