Bu sefer kotu olan benim

Yeter artik alintilayip durma ben dunyaya sadece kendi hayatim uzerinden bakmiyorum dunyada neler olabiliyor gorebiliyorum kör degilim tutumum buyuzden boyle daha cok toysun bellki 7 senelik sozlume annem gibi guveniyorum diyorsun git oku 20 senelik askla baslayan evliliklerin bosanma asamasina nasil geldigini gör bende esime guveniyorum ama hayata bakiş acim geniş, benim basima asla gelemez o ugursuzluklarin olumsuzluklarin hepsi baskalari icin var bana hayatta olmaz diye dusunmuyorum senin gibi bir cocukla daha fazla tartismayacagim oyuzden yarin kimin nolacagi belli olmaz agaca yaslanma kurur insana yaslanma ölür buda atasozudur boyundan buyuk tartismalarada girme git harcligini al onlari harca benden bu kadar

Bu öfkeniz neye? Bu mesaja kadar tartışma içinde olduğumuzu bilmiyorumdum. Sizi alıntı yapmamı istemiyorsanız, beni alıntı yapmamakla başlayın. Atasözü için teşekkür ederim ama ölüm benim için ayrılma nedeni değil, o zamanda ahireti beklerim. Ama kp'm yine benim babam olarak kalır.

Bence biyandanda sanslisiniz kaynana ve kayinbabaniz esit davraniyor ikinizede ..
Ne güzel.
Burda hergun nelerokuyiruz esitlik sifir felan ..

Bencede dusuncelerin cok yanlis , ama bunlari dike getirmekle ve kendini bilmende aslinda kendini duzeltebilirsin anlamina geliyor.
Bu kiskanclik sadece sana zarar verir ..
Rakibin degil eltin sadece ..
Guzel guzel aile oluyorsunuz , bence bos yere kendini doldurma.

Sinirlenmemin sebebi ,onca yazi yazdim ve karsimdakinin algilayacak seviyede olmamasindan dolayi boşa gitmesinden kaynaklandi.
Yazdigim atasozu "ölür" derken sadece ölmekten bahsetmiyor daha geniş bi anlami var bi arastir istersen netten ...onuda ben ogretmeyeyim gina geldi artik atasozleri ve deyimler dersi ilkokulda bile var ya iyi geceler

Keşke "gurursuz beleşçi" vb kötü sözlerinizden sora algı seviyemi bari kötülemeseydiniz. Size nacizane bi tavsiyem var hukuk son sınıf öğrencisiyim inanın bana, ben yapmam ama başka biri, burda yazdıklarınızla size dava açılabilir ve hakaret suçundan suçlu bulunursunuz. Fikirlerinizi savunurken kelimelerinize dikkat etmeniz sizin yararınıza olur.

Ben gayet dikkat ediyorum benim icin gurursuzluk benim aile yapimda yok vs dedim tutup kimsenin direk sahsina yonelik agir hakaret etmedim "kimiside belesci "dedim bu benim dusuncem acacak olan acsin :) hukuktaokuyup en basit anlattigim seyleri ve atasozunu bile dogru yorumlayamadan verdigin cevap beni hayrete dusurdu

Konu sahibi sizin konunuz içinde başka bi üyeyle böyle bi konuşmaya girmemiz yüzünden rahatsız olduysanız, hakkınızı helal edin lütfen. "Gurursuz" denmek gururumu fena incitti olsa gerek.
Sizin durumunuzda da bence kendinize karşı bu kadar sert olmayın, eltisine sizin hissettiğinizi hisseden bir sürü kadın olabilir ama bu kimseyi kötü , fesat yapmaz. Yeterki bu yüzden ne eltinize ne kv'nize kötü davranmayın. Eltiniz size gercekten hava atmaya calısıyo olsa bile siz önemsememeye calışın. Sonuçta herkes kendine yakışanı yapar.

kvdeni iyi birisi ve içten seviyorsun.bu yüzden eltini kıskanıyorsun bence :) hissettiklerini kimseye belli etme canım.yoksa senden uzaklaşırlar.boşver onuda sevsin senide sevsin.böyle düşünürsen hep kendine zarar verirsin,evlenince eşinede zarar verirsin.sizden önce evlenebilirler,sizden önce bebekleride olur.ilk torun onların bebeğide olabilir.ama herkesin yeri farklı.sen farkını her zaman saygınla sevginle göster.eltinle samimi olmak zorunda değilsin kapı karşı oturduğunuzdada.her zaman politik ol.sana kim ne kadar sevgi saygı verirse sende o kadar ver

İnsanlar ne acaip benim hayat görüşüm bu deyip onunla aynı görüste olmayan insanları böcek gibi ezmeye çalışıyor ve bunu yaparken öyle can acıtıcı kelimeler kullanıyorki gerçekten 3. Bir şahıs olarak ben okudukça şaşkına döndüm ve üzüldüm .. Fikirlerimizi paylaşırkrn biraz empati yapalım lütfen .. Konu sahibesi bence psikolojik destek alabilirsiniz zaten kötü huylarınızı kabul ediyorsunuz baktınız ki bu duygular sizi iyice ele geçiriyor baş edemiyorsunuz 1-2 ay destek alabilirsiniz .. Size şimdiden mutluluklar diliyorum umarım hersey gönlünüzce olur

Kk ya takilmadan once daha dogrusu bdvye "nee elti mii o da kim be" diyodum..
Simdi kiskanclik fesatlik ne ararsan her b.k var..
Kendimden ara ara nefret ediyorum icimden gecirdigim dusunceler yuzunden..
Yeni yeni eski halime donmeye baslar gibi oldum..
Allahim at icimden su dusunceleri diyorum baskada bir sey gelmiyor elimden..

Benim kpederim bana kötü eltime bir iyi bir iyi ben kıskanıyormuyum eltimi çünkü eltimin ne suçu var ki, ben ona da iyi olsun bana da diyorum. Ayrımcılık yapılırsa da eltime kızmam, ya da kıskanmam yapana kızar mesafemi ona koyarım.

Allah içinizden alsın bu hissi ,ne diyelim ki hiç hoş değil .Ama siz farkındasınız duygularınızın ve itiraf ediyrsunuz.Bence bunu atlatabilirsiniz.Birde evlenince daha farklı olur herşey.....

aynı
binada oturmayın. en büyük sorununuz elti falan değil bu olmalı.
evlendiğinizde bdvde konu açıp durursunuz benden söylemesi..

uygun bir dille agzini aradim sevgilimin, annen baban ne guzel dusunmus daire almis size ama illa orada mi oturmak zorunda olacaksiniz simdi gibisinden, ben orada oturmak istiyorum diyor su anda icinde kapilarini vs seciyoruz
sevgilin senin isteğine saygı göstermiyor demekki. sadece onun dediği olacak çünkü o istiyor.
olayın rengi ortaya çıktı. benim ailemin yanında olunacak..bitti.
. seni sallayan yok saygıda yok

İsiniz yok mu kuzum
Oyalanacak bir is olmadigindan iste hep bunlar

Benim eltim benden 1yil sonra evlenmisti
Bendende 4yas kucuktu
Benim oglum onlarin dugununde 6aylikti
Bu hanfendi evlendi bi kac ay gecti bana neden 2.cocugu yapmadigimi sordu
Niye yapmiyosun
Yapsana 2yi
Nezaman 2.geliyo

Hamile falanda degil haspama dert oldu benim 2.

Kisirim yumurtamin kulbu yok guzelim dedi. (Yok oyle bisi sukur)

Dogurmuyorum kardesim yatak odamda yapicaklarim kime ne ilgilendiriyo.
Resmen mudehale.

Haspam 2.dogurmus gorusmuyorum emme
Rahatlamistir insallah 3.yapsin

Cöpsuz uzum almak lazim bas agritiyolar

yalnız daha sevgiliyken ,ortada nişan bile yokken, kv adayından harçlık almak banada hoş gelmedi. kusura bakma konu sahibi

Son düzenleme:
daha sevgiliyken ikiniz de (eltin ve sen ) çok yüz göz olmuşsunuz aileyle , ben gereksiz buldum harçlık almalar hediye almalar falan

aynı apartman da evet çok sıkıntı çekebilirsin ki senin düşüncelerinden de anlaşılıyor sürekli kavga sorun çıkartacağın , sevgilin de seni pek takmıyor gibi geldi bana ev konusunda

eltiyi falan boşver de ev konusuna yoğunlaş bence , bu fesat düşüncelerin hiç hoş değil bırak umrunda olmasın ne yaparsa yapsın sanane

Sen tam bir koç burcusun

kabul etmek de güzel
kendini telkin et ve bir arkadaş yazmış kıskanmayı yenmek ile ilgili kitaplar varsa onları oku

yok canim hic rahatsiz olmadim sorun degilde, bosuna dil dokmussun guzelim, kotu bir insanla bile anlasilir ama cahil bir insanla asla.. bosver biz gurursuz belesci olalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…