canım çok çok çok çok... tebrik ederim Zoru başardınız.:hooray:.. Bundan sonra kendine çok dikkat et, hiçbirşeyi dert etmekaydirigubbakcemile3... Allahım engüzel günlerini görmenizi nasip etsin, acılarını yaşatmasın inşallah...:Saruboceq:
Canım benim de transferimin 4. günü. Ama hiç belirtim yok.:çok üzgünüm: Senin belirtilerin ne zaman başladı?
kızlarrrrrrrr sonucumu öğrendim.12,gün 198 çıkmış.Doktorum 15 gün sonra usg için gelirsin dedi.İnşallah bir problem olmaz.Darısı hepimizin başına.:sm_cool::1hug:
Benim de 12 günüm 197 çıkmıştı :).
Çok tebrik ederim canım.TAnrım sağ salim 9 ay yaşatır inşallah...
öncelikle seni tebrik ediyorum canım. benim de 12. gün 198 çıkmıştı:) şuan 7+2 gebeyim. :CüvCüv: allah tamamına erdirsin isteyenlere nasip etsin.
benim ilk denememdi. transferden sonra benim hiçbir belirtim olmadı. belirti yok diye sakın moralinizi bozmayın. ve sadece transferin olduğu gün dinlendim. ertesi gün itibariyle normal hayatıma geri döndüm. kızlar hep söylüyorum bence bu işin sırrı moral ve pozitif düşünce ve sonrası allaha kalmış. he tabi bi de iyi doktor seçimi:)
Benim de bu sefer oldu sanirim. 14 Mayista transfer olmustu ve 26 mayis test gunum olmasina ragmen ben dayanamayip bugun kan testi yaptirdim ve sonuc 45. Doktorum hamile oldugumu soyledi ama tabi 2 gun sonra tekrar test yaptircam. Iki katina cikmasi gerekiyor sanirim. Bu arada ben de hic bir belirti olmadi. Birsey hissetmeyenler kesinlikle negatif dusunmesinler. Kan vermeden once doktora da soyledim hic bir belirti yok diye ve o da zaten bu kadar erken bir belirti olmayacagini soyledi. Sanirim bu olay kisiden kisiye cok degisiyor.
Benim de bu sefer oldu sanirim. 14 Mayista transfer olmustu ve 26 mayis test gunum olmasina ragmen ben dayanamayip bugun kan testi yaptirdim ve sonuc 45. Doktorum hamile oldugumu soyledi ama tabi 2 gun sonra tekrar test yaptircam. Iki katina cikmasi gerekiyor sanirim. Bu arada ben de hic bir belirti olmadi. Birsey hissetmeyenler kesinlikle negatif dusunmesinler. Kan vermeden once doktora da soyledim hic bir belirti yok diye ve o da zaten bu kadar erken bir belirti olmayacagini soyledi. Sanirim bu olay kisiden kisiye cok degisiyor.
teşekkür ederim canım.İnşallah keseyi de görürüz.Senin gebeliğin tek mi yoksa ikiz mi .Allahım 9. ayın sonunda hepimize bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?