- 23 Temmuz 2014
- 62
- 5
- 98
- Konu Sahibi sonbaharguzeli
-
Henüz gelen gigibi en yukk
Teşekkür ederim. Değerli görüşleriniz için. En iyisi birakmak galiba. Haklısınız pskolojiktir. Hayırlısı herşeye ragmen bir süre kendimi hamile hissetmekte güzel bir duyguydu...
çok sevindim canm senin adına hayırlı olsun allahım kucağına almayı nasip etsin tamamına erdersinÇok şükür oldu. :) :)
Allah razı olsun. İnşallah degerler yukselir de bide kesecik ve bebcigi gorursem :) allahin izniyle. Allah size de hayirli dogum versin biran once bebisinize saglicakla kavusunçok sevindim canm senin adına hayırlı olsun allahım kucağına almayı nasip etsin tamamına erdersin
Allah razi olsun. Ben seni gayet iyi anliyorumbunlar bende her ay oluyo 15 aydır bekliyoruz eşimdede varikosel var Seninkilr psikolojik değil gerçekmiş demek hayırlı olsun
banada dua et
amin canm inşallah sabırlı ol şimdi göremezsiniz keseyide bebeğide 2 haftan var gibi iyi haberler alırsın inşallahAllah razı olsun. İnşallah degerler yukselir de bide kesecik ve bebcigi gorursem :) allahin izniyle. Allah size de hayirli dogum versin biran once bebisinize saglicakla kavusun
Bu sefer sabirli olabilirim galibaamin canm inşallah sabırlı ol şimdi göremezsiniz keseyide bebeğide 2 haftan var gibi iyi haberler alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?