BU SEFER OLDU MU ACABA ??

sonbaharguzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
62
5
98
Merhaba arkadaşlar. uzun bir aradan sonra ben yine araniza geldim. Bu sefer ki gelişim inşallah hayırlı olur da burada güzel haberler veririm. 4 aydır bebis için uğraşıyoruz esim Varikosel :110: ve ben endiseliyim. Allahin dedigi olur ama iste kendi mi dinlemeden edemiyorum. Gelelim asil meseleme ben bu farkli bilirtiler yasiyorum ,adetime 4 gun var ama simdiden test yapmak istiyorum, beklemeye tahammulum yok. ....belirtilerimi paylasiyorum : -adetime 15 gun kala kasik agrim basladi ve goguslerim sisip hassaalasti - adetime bir hafta kala kucuk idrar yolu enfeksiyonu yasadim atlattim. - ve mide bulantim, sik idrara cikma ,gaz ve agiz kurulugu sikayetlerim basladi. Ayrica arada gogusumun ucu cok kasiniyor.bide istahim cok artti. Bunun yaninda bacak ve ellerim cok agriyor. belimde oyle.kasik agrim sag taraf ve arada vajinama baski seklinde ,sanki bicak sapliyorlar. Simdilik hatirladiklarim bu kadar . Daha ne olsun dediginizi duyar gibiyim :eek:ama gercekten bunlar mevcut saka gibi. Evett ne diyorsunuz anneler, anne adaylari,anne aday adaylari. Benim gibi belirtileri olup hamile olan arkiler...cok uzattim. Cok heycanliyim napayim :KK48::KK17:

canım bu belirtileri yaşıyorsan psikolojiktir.herkesin belirtisi farklıdır mutlaka ama 3-4 haftalık hamilelik belirtisi değildir bunlar.bu yazdıklarını 8.haftadan sonra yaşarsın.umudunu kırmak istemem yanlış anlama sabırlı ol derim kendini dinlemeyi bırak rahat ol.Allah tez zamanda bu güzelliği yaşatsın sana :KK68:

Teşekkür ederim. Değerli görüşleriniz için. En iyisi birakmak galiba. Haklısınız pskolojiktir. Hayırlısı herşeye ragmen bir süre kendimi hamile hissetmekte güzel bir duyguydu...

Teşekkür ederim. Değerli görüşleriniz için. En iyisi birakmak galiba. Haklısınız pskolojiktir. Hayırlısı herşeye ragmen bir süre kendimi hamile hissetmekte güzel bir duyguydu...

bende her ay hamileymiş gibi yaşıyordum sonra çok üzülüyordum ama aynısını yine yapıyordum.en son amman dedim nasılsa olmuyor dikkat etme dediğim ay hamile kalmışım,o yüzden diyorum takip etme diye kime sorsam aynısını demişti kendi haline bırakınca olur kasma diye.Allahım isteyen herkese versin aratmasın.

Allah razı olsun. Bende duymuştum bir çok kişiden inanin bende bu ay aman olursa olur diye başladım. Taki farklılıkları gorunceye kadar ama sana sonuna kadar katiliyorum. Kendi haline birakmak en hayırlısı rabim nasip edecekse Öyle de böyle de eder zaten. Kasmaya gerek yok. Biraz heycan yaptip ilk defa bu belirtileri yaşayinca. Ama sorun yok. Tekrar çok teşekkür ederim. :KK68:

Bu arada allahım hayırlı dogumlar nasip etsin sizlere :)) tez zamanda bebislerinizi kucaginiza alin sağlıcakla buyutun inşallah :))

bunlar bende her ay oluyo 15 aydır bekliyoruz eşimdede varikosel var :KK43:
seninkilr psikolojik değil gerçekmiş demek hayırlı olsun
banada dua et

bunlar bende her ay oluyo 15 aydır bekliyoruz eşimdede varikosel var Seninkilr psikolojik değil gerçekmiş demek hayırlı olsun
banada dua et
Allah razi olsun. Ben seni gayet iyi anliyorum :( ama hic uzulme aslinda buraya yazmamin bir diger amaci umutsuz olmayin bak benim de esim boyle cok sukur oldu diyebilmekti. Cok sukur. Varikosel cogu kiside var ve tedavisi cok basit bir operasyon yani caresi de var. Allah nasip ederse Kimi tedaviden once kimi sonra bebk sahibi olabiloyor. Umudunu yitirme allaha bol bol dua et bende senin icin ederim. Belirtiler gercekten kisiden kisiye degisiyor ben gecen aylarda yasamadigim cogu seyi yasadim. Ama hic yasamadan olanda var. Pskolojik degilmis dedim ama olmasina ragmen belki yinedebbir cogu pskolojik olabilir. Bilmiyorum. Tekrar soyluyorum ne esin ne sen sakin stres yapmayin yrmenize icmenize cok dikkat edin bol bol yesillik yiyin....

Allah razı olsun. İnşallah degerler yukselir de bide kesecik ve bebcigi gorursem :) allahin izniyle. Allah size de hayirli dogum versin biran once bebisinize saglicakla kavusun
amin canm inşallah sabırlı ol şimdi göremezsiniz keseyide bebeğide 2 haftan var gibi iyi haberler alırsın inşallah

Back
X