Bu sefer oldu mu dersiniz?

Refik-i hayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
1.270
985
123
Yaklasik 2Bucuk senedir gebelik icin ugrasiyorum. Gecen ay klomen ve catlama ignesi oldu sonuc Negatif... Bu ay sadece klomen kullandim ve catlama ignesi olmadi.. 30günde bir adet oluyorum bugun 26inci günüm yani adete hemen hemen 4gün falan var. Öylesine test yapayim dedim sadece ışıkta görünen bir çizgi çıktı.. Resimini cektim ama pek gözükmüyo, atıyorum.... Yardimci olurmusunuzz

.

Eklentiler

• 20170728_201712-1.webp
    20170728_201712-1.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 295
Canımm yaa insallah vardırr...
Benim adetimden 3 gün önce erkebln gebelik testinde hiç belli olmayan sadece ışıkta belli olan kimsenin görmediği ama benim gördüğüm çizgi vardı :) emindim ama sonra adet günü akşam bi da normal testle yaptım silik şekilde çizgiyi gördüm aynı seninki gibi 42 ydi değerim öğrendiğimde:) inşallah seninde hersey istediğin gibi gönlünce olsun dualarim tüm isteyenlerle :)

Benim adetimden 3 gün önce erkebln gebelik testinde hiç belli olmayan sadece ışıkta belli olan kimsenin görmediği ama benim gördüğüm çizgi vardı :) emindim ama sonra adet günü akşam bi da normal testle yaptım silik şekilde çizgiyi gördüm aynı seninki gibi 42 ydi değerim öğrendiğimde:) inşallah seninde hersey istediğin gibi gönlünce olsun dualarim tüm isteyenlerle :)
Canim cok tesekkur ederim Allah senden razi olsunn :KK200:

Kiz bende gördüm hadi hayrlisi sonnda oldu desene ins birde dusuk kmyasal yasamzsn cnm saglikli gebelgn olur ins bende yarn test yapcm cnm adetm geckti midem bulanyr benimde :)

Evet yarin ilk idrarimla tekrar yapicam.. Bunu 1saat once yaptim baya sivi tükettikten sonra
Dua Et sımsıkı tutunsun canin sana bu ara sık sık dinlen uzan. Benim o günlerde kasiklarimda baskı hissi ve agri coktu uzaninca hafifliyodu aklında bulunsun. Maydanoz adaçayı falan tüketme

Dua Et sımsıkı tutunsun canin sana bu ara sık sık dinlen uzan. Benim o günlerde kasiklarimda baskı hissi ve agri coktu uzaninca hafifliyodu aklında bulunsun. Maydanoz adaçayı falan tüketme
Tesekkur ederim canim bilgilendirdigin iicnn.. Şuan hafif ader agrisindan baska bi belirtim yok. Oyuzden inanasim gelmiyo :/

Tesekkur ederim canim bilgilendirdigin iicnn.. Şuan hafif ader agrisindan baska bi belirtim yok. Oyuzden inanasim gelmiyo :/
Ooo çok oluyor benim daha yeni yeni geçti ona Aldanma sakın. Hatta adet gunu coj agridi benim igrendigim gun. Rahim hamile kaldıktan sonra bile adet zmanlarinda belli bir süre kendini kasılmaya hazırlarmis ağrılar ondan oluyor ebe öyle demişti. Sen ağır kaldırma sakin ilaç da içme ağrı kesici bile. Bol bol ayaklarını havaya kaldır öyle uzan.

Ooo çok oluyor benim daha yeni yeni geçti ona Aldanma sakın. Hatta adet gunu coj agridi benim igrendigim gun. Rahim hamile kaldıktan sonra bile adet zmanlarinda belli bir süre kendini kasılmaya hazırlarmis ağrılar ondan oluyor ebe öyle demişti. Sen ağır kaldırma sakin ilaç da içme ağrı kesici bile. Bol bol ayaklarını havaya kaldır öyle uzan.
Cok sagol canim benim.. Sende saglıcakla kucagına alırsın insallah kızını :)

Cnm benimde adet olcakmsm gbi gelyr agri snra gdyr anlamadm sennde olemiydi ?

Evet canım, görünüyor.
İlk gebeliğimde bende bu şekilde gördüm. Henüz yeni olduğu için daha sonraları belirginleşmişti.
Hayırlı uğurlu olsun, sağ salim kucağına al inşallah bebeğini...

Back
X