BU SEFER OLUR İNŞALLAH

Senaydin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
5
1
1
27
Merhaba arkadaşlar, öncelikle kendimi tanıtıyım ben her pazartesi hatta her gün diyete başlayıp öğlenine bozan,her gün kadınlar kulübünü okuyup gaza gelen sonra tekrar diyete başlayan bir gencim. 19 yaşındayım, 65 kiloyum, boyum 163 üniversite ögrencisiyim. Yarından itibaren diyete başlıcam inşallah.Diyet olarak düşündüğüm;
İlk 5 gün 5 günde 5 kilo diyetini uygulayacağım. Bir kere uygulamıştım etkisini gördüm. Zararlı ama sürekli yapmayı düşünmüyorum zaten motivasyon açısından hızlı kilo vermek istiyorum.
Spor olarak; her gün lesie 1 mile ve biraz roman havası yapıcam. Squat yapsam mı karar veremedim ona daha
Hergün 2,5 litre su, 2 fincan bitki çayı ve sade türk kahvesi içicem.
5 gün denicem dayanabilirsem ve istediğim gibi olursa ki olur inşallah devamını getircem.
Arkadaş olabilecek varsa farklı diyette olur birbirimize destek olalım

Merhaba cnm
Bende gecen sene diyet yaptim cok guzel kilolar verdim sonra yazin biraktim cok Kilo almadim ama normalde de vermem gereken kilom oldugu icin tekrar basladim 've 3.5 Kilo kadar verdim 10 gunde hala devam ediyorum bende diyorum bu sefer insallah yapicam :))))yaparimda yani cok inatimdir

Merhaba canım bende üniversite öğrencisiyim. 21 yaşındayım 65,5 kiloyum hedefim 55. Bu pazartesi başladım bende. Okuldan dolayı spor yapmaya zaman bulamıyorum. Çok yorgun oluyorum okuldan geldikten sonra da. Bende beslenmemi düzenlemeye karar verdim. Abur cuburu bıraktım. Ekmeği azalttım Günde iki defa yeşil çay, tarçın, karanfil den oluşan bitki çayı içiyorum. Sana arkadaş olabilirim birbirimize destek olup inşallah kilo verebiliriz.

Maalesef istedigim gibi olmadi bugun bas agrisiyla uyandim yerimdn bile kalkamadim bu saate kadar 1 tane simit yedim aksam yemek yicem bide bende saglikli beslencem yani herseyden azar azar yicem cünkü istedigim gibi olmuyo diyet programi yaptigimda muhakkak bir sey oluyor

5 gunde 5 kilo diyeti hiç sağlıklı durmuyordu bence zaten. Sağlığına da zarar verir. Kilodan çok kas ya da sıvı kaybı olur tekrar da eski kiloya geri dönülür zaten. Beslenmeyi düzenleyerekte kilo konusunda fayda görebiliriz diye düşünüyorum

Bencede haklısın bugun sabah 9 gibi peynir simit yedim, su icmeye üşendigim icin önüme sürahiye su koyuyorum sık sık içiyorum böylece, birazdan şekersiz türk kahvesi yapicam akşamda az yerim insallah

Back
X