Merhaba arkadaşlar, öncelikle kendimi tanıtıyım ben her pazartesi hatta her gün diyete başlayıp öğlenine bozan,her gün kadınlar kulübünü okuyup gaza gelen sonra tekrar diyete başlayan bir gencim. 19 yaşındayım, 65 kiloyum, boyum 163 üniversite ögrencisiyim. Yarından itibaren diyete başlıcam inşallah.Diyet olarak düşündüğüm;
İlk 5 gün 5 günde 5 kilo diyetini uygulayacağım. Bir kere uygulamıştım etkisini gördüm. Zararlı ama sürekli yapmayı düşünmüyorum zaten motivasyon açısından hızlı kilo vermek istiyorum.
Spor olarak; her gün lesie 1 mile ve biraz roman havası yapıcam. Squat yapsam mı karar veremedim ona daha
Hergün 2,5 litre su, 2 fincan bitki çayı ve sade türk kahvesi içicem.
5 gün denicem dayanabilirsem ve istediğim gibi olursa ki olur inşallah devamını getircem.
Arkadaş olabilecek varsa farklı diyette olur birbirimize destek olalım
İlk 5 gün 5 günde 5 kilo diyetini uygulayacağım. Bir kere uygulamıştım etkisini gördüm. Zararlı ama sürekli yapmayı düşünmüyorum zaten motivasyon açısından hızlı kilo vermek istiyorum.
Spor olarak; her gün lesie 1 mile ve biraz roman havası yapıcam. Squat yapsam mı karar veremedim ona daha
Hergün 2,5 litre su, 2 fincan bitki çayı ve sade türk kahvesi içicem.
5 gün denicem dayanabilirsem ve istediğim gibi olursa ki olur inşallah devamını getircem.
Arkadaş olabilecek varsa farklı diyette olur birbirimize destek olalım