Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim hosgeldin,Merhaba ben de katılmak isterim. 69.9 kiloyum hedefim 58 olmak. Karatay diyetini uyguluyorum. Günde yarım saat kondisyon bisikleti kullanıyorum spor olarak
Tskler canimmSelam, basarilar diliyorum...![]()
Selam canim tabiki katilabilirsin, hergun bizimle yediklerini paylas hepbirlikte takip edelim birbirimizi. Onerdiginiz birseyler olursa mutlaka bizimle paylasMerhaba kizlar bende katilabilirmiyim ?
69,8 kilom
Ok o zaman aksam menumde salata ve mercimek corbasi var acili sonrasinda bitki cayi dusunuyorum 1 kupaSelam canim tabiki katilabilirsin, hergun bizimle yediklerini paylas hepbirlikte takip edelim birbirimizi. Onerdiginiz birseyler olursa mutlaka bizimle paylas
Super afiyet olsunOk o zaman aksam menumde salata ve mercimek corbasi var acili sonrasinda bitki cayi dusunuyorum 1 kupa
Afiyet olsun bende yarin balik yapmayi dusunuyorum bende kendimi zor tutuyorum bazenAksam yemeğim fırında 3 adet balık kroketi, karnıbahar ve brokoli.
Eşim ve oğluma krep yaptim, kokusu inanılmaz güzel geldii, kendimi zor tuttum yememek icin ve yemedim!Mutluyum
![]()
Evet yalan yok bendede cok oluyor boyle ama kendimi tuttugum zaman sonradan o tartida kilo verdigimi gorunce okadar cok seviniyorum ki, dahada cok hirslaniyorum.Afiyet olsun bende yarin balik yapmayi dusunuyorum bende kendimi zor tutuyorum bazen