Bundan adam olmaz beynini ailesine kiraya vermis akılsız ilerde çok pişman olacak buna eminimIyi aksamlar arkadaslar ben 1 yillik evliyim biz esimle nisanliligimizdan beri hep buyuk kavgalardan donduk noldu bitti seviyoruz dedik evlendik ailemle konusmk istemedi benimde gorusmemi engellemeye calisti evlendik evlendigimizden beri hep kendi ailesini dusundu beni hep birakti hep sucladi ailesiyle benim arkamdan konustu ama cok guzel rol yaptilar en son kavgamizda ben annemlerin evine gidicemi soykedim bana dediki iki uc gun kafamizii dinleyelim git gel konusalim dedi daha sonra annemlere geldm hic aramadi sormadi ben aradim gelmicem dedi istemiyorum sevmiyirum dedi bagirdi cagirdi ama ben hep mucadele ettim yuvam yikilmasin diye herseye razi oldum yasadigimiz butun olaylar birikti ve suan bosaniyoruz ama kendimi cok kotu hissediyorm evlenip bosanicam diye 20 yasindayim eve gidip esyalarimi almak bile istemiyirum yuzlerini gormek dahi istemiyorum bu konuda hala kendimi sucluyorum kendim ettim sevdim diye ama kimse gelecegini goremiyo fikir verin kizlar gorustugumde karsilastigimda ne yapmaliyim umursamaz mi olmaliyim
Hemde cok ana kuzusuydu bana hayati zehir etti sevdim diyerek kandirmisAna kuzusuymuş.keske iki yüzlü olmayı becerebilsek..yok işte bende olamıyorum.
Biraz rol yapsak herşey güzel olacak ama yapı meselesi
..
Beynini ailesine kiralik vermis agzina saglik kendi kimligini bulamamis bulamicakti umarim pisman olur ama benim beynimde gercekten bitii sadexe karsilasmak istemiyorumBundan adam olmaz beynini ailesine kiraya vermis akılsız ilerde çok pişman olacak buna eminim
Boşver hiç bise olmamış gibi bak önüne daha gençsin ,çocuğun yok ,mümkünse sınavlara çalış hayata kaldığın yerden devam et
Bu zamana kdr bosanmak istemedim ama bu sefer son kararim sabreden uzulen kisi ben olmak istwmiyorum hergun aci cekmektemse hic olmasin daha iyiSenin son kararin degilmis ki eşin vermis son karari.
Sana kalsa zaten yine surdurecekmissin bu evliligi.
Ailenle ne diye gorusmeni engelliyordu?
Hala duygularin bitmemis ki karsilassan yine duygularini bastirman zor olur.
Dogal ol bosver kime neyi ispatlayacaksin ki.
Allah razi olsun insallahAllah yardimcin olsun hakkinda hayirlisi olsun insallah
Bu adamla zaten sağlıklı beraberliğinz olmazdı çünkü yonetildigi belli sen ailenden bile geçerken o naptı senin için boşver canim değmez en güzel halinle çık karşısına aç davayıBeynini ailesine kiralik vermis agzina saglik kendi kimligini bulamamis bulamicakti umarim pisman olur ama benim beynimde gercekten bitii sadexe karsilasmak istemiyorum
Cok dogru soyluyosun gercektenBu adamla zaten sağlıklı beraberliğinz olmazdı çünkü yonetildigi belli sen ailenden bile geçerken o naptı senin için boşver canim değmez en güzel halinle çık karşısına aç davayı
Amin dediginiz gibi cok mucadele ettim insallah hayirlisi olurDaha çok gençsin, bundan sonraki süreçte kendin için en doğru kararları almaya çalış, etraflıca düşün adımlarını atarken.
Sen evliliğini kurtarmak istemişsin ama tek elle alkış tutulmaz. Allah yardımcın olsun
Iyi aksamlar arkadaslar ben 1 yillik evliyim biz esimle nisanliligimizdan beri hep buyuk kavgalardan donduk noldu bitti seviyoruz dedik evlendik ailemle konusmk istemedi benimde gorusmemi engellemeye calisti evlendik evlendigimizden beri hep kendi ailesini dusundu beni hep birakti hep sucladi ailesiyle benim arkamdan konustu ama cok guzel rol yaptilar en son kavgamizda ben annemlerin evine gidicemi soykedim bana dediki iki uc gun kafamizii dinleyelim git gel konusalim dedi daha sonra annemlere geldm hic aramadi sormadi ben aradim gelmicem dedi istemiyorum sevmiyirum dedi bagirdi cagirdi ama ben hep mucadele ettim yuvam yikilmasin diye herseye razi oldum yasadigimiz butun olaylar birikti ve suan bosaniyoruz ama kendimi cok kotu hissediyorm evlenip bosanicam diye 20 yasindayim eve gidip esyalarimi almak bile istemiyirum yuzlerini gormek dahi istemiyorum bu konuda hala kendimi sucluyorum kendim ettim sevdim diye ama kimse gelecegini goremiyo fikir verin kizlar gorustugumde karsilastigimda ne yapmaliyim umursamaz mi olmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?