boy:159 cm
kilo:66.5
hedef:57
yöntem:bir süre kalori sayımı daha sonra bir diyetisyen yardımı alınacak.her akşam yenilenler ve yapılanlar buraya yazılacak
yardımcı metodlar: kızlar sizin dualarınız kilo vermem lazım gerçekten
slm canim kilo sorunun mu var benimde 5 kilo felan fazlam var 60 kiloyum gebelik dusunuyorum60 girmek istemiyorum yinede herseyin hayirlsi insallah veririsin .ama bana kalirsan bir diyetisyene danis derim canim saglik acisindan kulaktan duyma yapma olurmu allah yardimcin olsuin
boy:159 cm
kilo:66.5
hedef:57
yöntem:bir süre kalori sayımı daha sonra bir diyetisyen yardımı alınacak.her akşam yenilenler ve yapılanlar buraya yazılacak
yardımcı metodlar: kızlar sizin dualarınız kilo vermem lazım gerçekten
aynı ben :) tek farkımız benim yaşım 30. 8 ay önce doğum yaptım ve 57 olmayı çok istiyorum.
Spora başlamayı düşünüyorum rejim çok zor iş tatlıdan vazgeçemiyorum.
Allah yardımcın olsun. Sabır sabır sabır. Sonunda muhteşem olacaksın umarım bendeee
ayşegülcüğüm ben fizyoterapistim bir yıl beslenme dersi aldım biraz biliyorum birşeyler ama tabiki diyetisyene gideceğim yanlız şu anda bulunduğum şehir itibarı ile başka bir şehre danışmaya gitmem lazım o yüzden müsait olana dek maalesef kendi doğrularım ile birşeyler yapmak zorundayım inş 5 kilonu verirsin
tubacım inş verirsin ne güzel bir bebeğin var cevremde gördüğüm kadarıyla bir çocuk yürümeye başladığında anne çok kilo veriyor bir de emziriyor musun bilmiyorum ama emzirmek çok kalori harcatıyor tabiki beslenmeye dikkat etmek lazım
bazal metabolizma hızı 1600 kcal
1 saat aerobik yaptım 360 -400 kcal kadar harcamışım
gün içinde hareketliliğim fena sayılmazdı
harcadığımdan 500 kcal az almışsam ortalama benim için iyidir galiba
aslında o yumurtayı yememeliydim ama seytana uydum:2:
diyetin ilk günü diye de kendime iltimas geçtim
bugün spor yapamadım ama çok yogun ve yorucu seanslarım vardı
pilav ve makarnayı az tüketmeliyim
ve simiti kontrol altına almalıyım
süt grubunu fazla tüketmeliyim yarın daha dikkatli olacağım inş
ayşegülcüğüm ben fizyoterapistim bir yıl beslenme dersi aldım biraz biliyorum birşeyler ama tabiki diyetisyene gideceğim yanlız şu anda bulunduğum şehir itibarı ile başka bir şehre danışmaya gitmem lazım o yüzden müsait olana dek maalesef kendi doğrularım ile birşeyler yapmak zorundayım inş 5 kilonu verirsin
insallah canim benim otomatikman popo gobek cikiyor oysaki ben sadece yanak istiyorum cok yakisiyor bana neyse esimde hafif genislemissin diyor bazen takilir dom dom yada tanker diye neyse cok da siir bozucu deil ustesinden gelirim insallah bana ne onerir sin benim boy 156 kilo 61 hedefimde 54 yada 55 tskjelr cnm